نه...
شوخی می کنی؟؟؟؟؟![]()
بابا یعنی این یه باگه؟!!!!!!!!!!!! من یه عالمه مرحله رفتم، کی حوصله داره از اول بره.
خدا....
یعنی چی؟؟؟؟
هی راهی نداره؟؟؟؟؟
![]()
نه...
شوخی می کنی؟؟؟؟؟![]()
بابا یعنی این یه باگه؟!!!!!!!!!!!! من یه عالمه مرحله رفتم، کی حوصله داره از اول بره.
خدا....
یعنی چی؟؟؟؟
هی راهی نداره؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by kurosh08; 25-01-2010 at 20:42.
رفیق گفتم که من، چندان هم زیاد نرفتید جلو، حالا کجای مراحلش رو دیدی!
بنظرتون زیاد میاد اما چون فوت و فن مراحل از اول تا اون قسمت رو بلد شدید میتونم بگم تو 15دقیقه میتونی برسی به همینجا.
واسه ps2 هم اومده؟؟؟؟
Last edited by ArashNAM; 25-01-2010 at 22:24.
سلام دوست من
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی!!!
موفق شدم!!
یه بکاپ از روی سیوم یه گوشی از هارد داشتم که دقیقاً از اول مرحله هتل بازی رو لود کرد. سر 5 دقیقه اونجا رو رد کردم و غول بازی رو کشتم و الان مرحله اداره پلیس هستم.
از همه ممنونم
نه Home Coming واسه PS2 نیست ولی واس PS2 یه نسخه ی جدیدش اومده که فقط رو پلتفرمهای PS2 و Wii و اگه اشتباه نکنم PSP.
بازم سلام
ای بالا!!
این غول عروسکیه رو چطوری می کشن؟؟؟؟؟؟ همونی که وقتی عروسک رو به دکتر میدی و تبدیل به غول میشه.
خیلی سخته
وقتی پاهاشو با میله خرد میکنی روی زمین میشینه و بعدش وقتی جلوش میری و میزنیش بازم بلند میشه. ولی فکر کنم یه باگ باشه!!!
آخه یه بار وقتی روی زمین افتاد و رفتم پیشش کامپیوتر نشون داد که با کلیک راست و کلیک چپ میشه کشتش و منم این کارو کردم و بعدش غوله خیلی وحشی شد و روی سقف چسبید و متاسفانه منو کشت. ولی مشخص بود که درست پیش رفته بودم.
اما الان هرچی میزنمش و جلوش میرم هیچ اتفاقی نمیفته و کامپیوتر نمیگه که کلیک راست و چپ رو بزنین!!!!
یعنی بازم باگه؟؟؟؟؟؟
نمدونم باگه يا نه ولي كشتن اون طول ميكشه بايد زياد بزنيش
میشه یه مقداری توضیح بیشتری بدی
خیلی زدنش سخته.
مرحله ي اول زدن به پاهاشه كه بهتره از ميله استفاده كني و هروقت ميفته ميري بالاي سرش و ميله رو توي كمرش فرو ميكني.
مرحله ي بعد كه بقول خودت وحشي ميشه و ميره روي سقف بهتره از چاقو استفاده كني و بازم هروقت افتاد به سمتش بري و مثل قسمت اول بپري روش.
توي اين شماره بنظرم سختترين boss همين عروسكه بود
سلام دوستان
بازی من ارور میده:
ABORTING build [FINAL] v6.34 changelist: #662064 silent hill: Unable to open shader pak file for reading. [no game crash info]
من همه فایلاشو نصب کردم و از نظر سخت افزار هم مشکلی ندارم
اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)