تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 102 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1017

نام تاپيک: *+=[آرشیو]=+* آموزش هك كردن بازيها

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزيز اگه اون سربازا رو بشه دونه دونه كنترل كرد بايد دونه دونه جونشون رو فريز كني
    ولي اگه اون سربازا رو گروه گروه كنترل ميشه كرد بايد گروهي جونشون رو فريز كني
    اگه روش اين كار رو بلد نيستي بايد فايل آموزش رو دانلود كني يه كم رو ميگم بقيهش رو تو اون فايل آموزش به تفصيل ميتوني ياد بگيري

شما اول بايد art money رو اجرا كني بعد اون بازي رو اجرا ميكني سپس با توجه به نوع متغيري كه حدس ميزني ازش تو جون اين سربازها استفاده شده يه متغير مناسب انتخاب ميكني(تو قسمت search) پس از اون يه عددي مثل 100 رو به اون متغير نسبت ميدي( تو بيشتر بازيها جون عدد 100 رو داره ) بعد اگه سربازا رو دونه دونه ميشه كنترل كرد بايد اون سرباز رو زخمي كني تا جونش كم بشه سپس بر ميگردي تو محيط نرم افزار تو قسمت ----- اون مقداري كه حدس ميزني رو وارد ميكني مثلاً حالا كه جون كامل 100 بوده يه ذره كه زخمي شده مثلاً ميشه 90 همينطور ادامه ميدي تا اون متغيرهايي كه پيدا ميشه به دو سه تا برسه بعد اون ها رو فريز ميكني و ديگه جونت كم نميشه
    اگه سربازها گروهي كنترل ميشن نيز يكي شون كه زخمي بشه انگار گروه زخمي شده و به ترتيب قبل عوض ميكني
    البته شما بايد اون راهنما رو بخوني تا حالت هاي مختلف رو امتحان كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عزیزان خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه سوال دارم البته چون حوصله نکردم یه نگاهی به صفحات قبل بندازم اگر قبلاً توضیح داده شده بگید من برم پی کار خودم! :
    آیا برای استخراج فایل ها از داخل فایل های یک بازی برنامه ی خاصی وجود داره؟ تأکید می کنم استخراج فایل ، من قبلاً از هگز ادیتور ساده استفاده می کردم که کار فوق العاده وقت گیر و اعصاب خورد کنیه! اگه برنامه ی خاصی برای این کار وجود داره اساتید ما رو هم راهنمایی کنن!

داره خودمونی میشه hose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ماداکتو

پيش فرض

عالی بود ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

دوست عزيز اگه اون سربازا رو بشه دونه دونه كنترل كرد بايد دونه دونه جونشون رو فريز كني
    ولي اگه اون سربازا رو گروه گروه كنترل ميشه كرد بايد گروهي جونشون رو فريز كني
    اگه روش اين كار رو بلد نيستي بايد فايل آموزش رو دانلود كني يه كم رو ميگم بقيهش رو تو اون فايل آموزش به تفصيل ميتوني ياد بگيري

شما اول بايد art money رو اجرا كني بعد اون بازي رو اجرا ميكني سپس با توجه به نوع متغيري كه حدس ميزني ازش تو جون اين سربازها استفاده شده يه متغير مناسب انتخاب ميكني(تو قسمت search) پس از اون يه عددي مثل 100 رو به اون متغير نسبت ميدي( تو بيشتر بازيها جون عدد 100 رو داره ) بعد اگه سربازا رو دونه دونه ميشه كنترل كرد بايد اون سرباز رو زخمي كني تا جونش كم بشه سپس بر ميگردي تو محيط نرم افزار تو قسمت ----- اون مقداري كه حدس ميزني رو وارد ميكني مثلاً حالا كه جون كامل 100 بوده يه ذره كه زخمي شده مثلاً ميشه 90 همينطور ادامه ميدي تا اون متغيرهايي كه پيدا ميشه به دو سه تا برسه بعد اون ها رو فريز ميكني و ديگه جونت كم نميشه
    اگه سربازها گروهي كنترل ميشن نيز يكي شون كه زخمي بشه انگار گروه زخمي شده و به ترتيب قبل عوض ميكني
    البته شما بايد اون راهنما رو بخوني تا حالت هاي مختلف رو امتحان كني
    ممنون اين ها رو خودم بلدم بازي هم ضدضربه كردم مي خواستم بدونم چه جوري ميشه وقتي كه از بازي خارج مي شي و دوباره وارد بازي مي شي ضدضربه از كار نيوفته.ممنون

داره خودمونی میشه النصر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    In great lands of earth, Islamic Republic Of Iran

14

سلام الیکم
    برادران عزیز یک سوال کوچک دارم , چرا شما در همه حال در مورد Art Money صحبت می کنید در صورتی که Cheat Engine به مراتب قدرتمند تر از Art Money است.

با سپاس

داره خودمونی میشه AMIRH21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

سلام

تشكر از همه

برنامه ArtMoney نسخه SE رايگان هست و مي تونين از اين آدرس داونلود كنين با حجم حدود 1.05 مگابايت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه Pro با امكانات بسيار بيشتر هم هست كه تا به امروز كرك نشده. البته شده اما كامل نيست.

سلام gamehackir جان
    چرا كه نه عزيز. همه به كمك احتياج دارن.

واسه اونايي كه Gamehackir عزيز رو نميشناسن هم بگم كه ايشون تو كار ساختن ترينر و كرك كردن بازي ها هستن. ايشالا از وجودشون بهره مي بريم.

تشكر: مهدي

دانولد نمی شه
    اگه لینکه دیگی هست بکین
    با یان برنامه میشه بازی های انلاین رو هک کرد اکه نه برنامه هست که بشه این کارو کرد

داره خودمونی میشه AMIRH21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

من برنامرو دانلود کردم
    ولی کود که میسازم سیو میکنم برای دوفی دوم که اجرا می کنم کار نمی کنه کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون اين ها رو خودم بلدم بازي هم ضدضربه كردم مي خواستم بدونم چه جوري ميشه وقتي كه از بازي خارج مي شي و دوباره وارد بازي مي شي ضدضربه از كار نيوفته.ممنون
    دوست گرامی ببخشید اگه نفهمیدم و سرتون رو درد آوردم
    در مورد از کار افتادن save هاتون اگه شما به ترتیبی که تو فایل pdf راهنما گفته شده برنامه و سپس بازی رو اجرا کرده و save بازی رو لود کردید باز هم مشکل دارید باید همون طور که تو راهنما گفته شده از روش pointer(اشاره گر) دوباره متغیرها رو جستجو کنی . البته من خواستم تو یه بازی که باید از این روش استفاده میشد تا save هام کار کنه استفاده کنم ولی نتونستم یکمی مشکله شاید شما بتونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض trainer WoW

salam. akharesh tonesti trainere wow ro besazi ya peyda koni
    age dari manam lazem daram mamnon misham behem bedi
    :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •