تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 198 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه جا گیر کردم وقتی میرم پیش ارل همون پیر مرده میگه برو دنریم و کارتو تموم کن ایا باید همه ی مامورتهای دنریم رو برم درضمن من هنوز اینارو تموم نکردم خوبه که به منطقه ی اون کوتوله ها برم و مامورتشونو انجام بدم در ضمن اون ایتمها که برای اپگرید کردن اسلحه به کار میرن رو کجا باید استفاده کنم ؟؟درضمن چقدرم مونده که بازی تموم بشه چون میخوام از اول و با دقت جلو برم چون تازه با اینجور سبک ها اشنا میشم !
    دقیقا بگی کجایی خیلی بهتره.اگه تازه erl eamon رو خوب کردی که خیلی مونده تموم بشه و باید بری الف ها جادوگرها و کوتوله ها رو متحد کنی که هر کدوم یک داستان مربوط به خودشونو دارند.اگه جایی دیگه هستی بگو تا کمکت کنم.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه جا گیر کردم وقتی میرم پیش ارل همون پیر مرده میگه برو دنریم و کارتو تموم کن ایا باید همه ی مامورتهای دنریم رو برم درضمن من هنوز اینارو تموم نکردم خوبه که به منطقه ی اون کوتوله ها برم و مامورتشونو انجام بدم در ضمن اون ایتمها که برای اپگرید کردن اسلحه به کار میرن رو کجا باید استفاده کنم ؟؟درضمن چقدرم مونده که بازی تموم بشه چون میخوام از اول و با دقت جلو برم چون تازه با اینجور سبک ها اشنا میشم !
    سلام. برای ارتقای سلاح ها ، باید بری به کمپ و پیش پسر اون کوتوله (اسمش یادم رفت! ) اون انجام می ده!
    شما دقیقأ بگو که کدوم مأموریت ها رو انجام دادی که بتونم بگم چه قدر مونده!

4. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید من این قدر خنگ نیستم حداقل 150 ساعت این بازی رو بازی کردم این عکس روی جلد بازی زیاد شبیه موریگان نیست من فکر کردم یکی از غول های بازی هستش
    یک نگاه به اسکرین شات زیر بندازید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي تير و كمان هم به نظرم الف خيلي خوبه مخصوصا Dalish Elf .
    با همچین کارکتری بازی نکردم اما تو قسمت ساخت کارکتر, نکته مثبتی ندیدم جز اینکه ظاهرآ بازی رو با تیر و کمان شروع میکنید
    ولی فکر کنم خیلی فرق نداشته باشه.الف ها تازه بیشترشون تیر و کمانی هستند.کلا من توی هر فیلم یا بازی دیدم الف ها تیر و کمانی بودن البته نمیدونم چه قدر به این بازی ربط داره
    الف ها برای کلاس های غیر جادوگر, فقط 2+ "ویل پاور" بهمراه دارند
    قوانین تو بازی ها متفاوته. به عنوان مثال, شما نمیتونید رو حساب قوانین بازی "نوروینتر نایتس 2" بیاد اینجا کارکتر بسازید یا برعکس

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نگاه به اسکرین شات زیر بندازید
    من فکر کنم اشتباه کردم که سوال کردم از G.D.ragon.Ir تشکر می کنم ولی واقعا شاید اگه به من فحش می داد از این بهتر بود اگه بخوام تشبیه کنم مثل این هست که شما طرفدار بدجور بارسلونا باشی و بعد مسی رو نشناسین.دیگه موریگان رو هر که بی سواد باشه و این بازی رو کرده باشه میتونه بفهمه کیه.البته روی عکس بازی یه جوری بود انگار یه نفر دیگه هستش چون فقط کلش معلوم بود و چشم هاش یه جوری بود و یه کلاه سرش بود.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

همه عکس های Morrigan عکس های Concept Art بودند که طرح کلی اینکه این شخصیت چطور خواهد بود را به نمایش گذاشتند. بعد تصمیم گیری شد که Morrigan بر حسب قیافه یکی از مدل های معروف MAXIM به نام Victorria Johnson درست شد. به هر حال اینقدر مدل های مختلف برای بهتر شدت قیافه اینا میشه دانلود کرد تا اون چیزی که آدم انتظار داره در بیاد. مثلا تو تریلر Sacred Ashes هیچ کدوم اصلا شبیه قیافه های تو بازی نیستند : Sten که اصلا - Leliana هم که هیچ و از همه بدتر Morrigan. ولی بعد یه سری Mod دانلود کردم و جای این قیافه ها گذاشتم که خیلی خیلی بهتر و نزدیکتر قیافه های اصلیشون شد.
    برای همین حساس نباشید.
    Last edited by Optimus Prime; 10-01-2010 at 11:48.

8. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الف تیر و کمانی رو بی خیال شدم چون رفتار مردم با الف ها خوب نیست من دفعه قبل هم که با الف دو شمشیره بازی رو تموم کردم خیلی بد مردم رفتار می کردند. من با کلاس جادوگر و انسان تا ostagar رفتم به نظرتون خوبه؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من الف تیر و کمانی رو بی خیال شدم چون رفتار مردم با الف ها خوب نیست من دفعه قبل هم که با الف دو شمشیره بازی رو تموم کردم خیلی بد مردم رفتار می کردند. من با کلاس جادوگر و انسان تا ostagar رفتم به نظرتون خوبه؟
    من, تنها کلاسی که براش الف ها رو توصیه میکنم همین جادوگر هست اما با توجه به اینکه نمیخواید الف بردارید, گزینه دیگه ای جز انسان نمیمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من تمام dlc های بازی رو گرفتم از جمله stone prisoner و نصب هم کردم واز داخل setting هم تغییر دادم و فعالشون کردم ولی بعضی هاشون نسیتن مثلا همین stone prisoner فکر کنم باید دهکده ی Honnaleth رو باز کنه درسته ؟
    ولی برای من باز نیست در صورتی که توی بخش DLC های خود بازی هم فعال است حالا باید چکار کنم ؟ خواهشا یکی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توصیه می کنم هر کی میخواد الف بره بیشتر سعی کنه Intimidate کردن رو قوی کنه چون persuade کردن کمتر جواب میده چون با الف ها زیاد خوب نیستن و تهدید کنید خیلی بهتره جواب میده و اینجوری دیگه پر رو نمیشن
    من خودم تقریبا همه رو سعی می کردم بترسونم (Intimidate) و جواب میداد.
    این بازی به نظر من نکته های خنده دار زیادی داره.مثلا صحبتهای موریگان با الیستر که خیلی جالبه.یا مثلا پسر اون یارو توی کمپ که فکر کنم اسمش سندال بود من موندم آخر بازی وسط این جنگ و خر تو خر این سندال چی کار می کرد و میگفت enchantment
    راستی من توی یه سایت خارجی خوندم که زوران عاشق لیلیانا میشه! این درسته؟ فکر کنم باید زیاد این دو تا رو در گروه داشته باشیم و با هم زیاد در بین بازی حرف بزنن.من کمتر پیش میومد که این دو تا رو همزمان توی گروه بذارم چون جفتشون rogue هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان الان من یجایی هستم که نمیدونم طرف الف ها رو بگیرم یا گرگهارو میشه بگید که با کدومشون مبارزه کنم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •