تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 97 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 961

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل

در آغاز فعالیت Aminmeshki1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!) حالا می خوام بدونم من از طریق گوشی چه جوری بیام تو نت؟؟از طریق مرورگر خود گوشی که بی خیال!! سرعتش افتضاحه،هنگ میکنه و .......!! یه اپرامینی هم خودم دارم که از تو سایتهای موبایلی دانلود کردم که بیشتر انجمنهای گفتگو رو باز نمیکنه و خیلی هنگ میکنه!(نسخه ۶) البته یه چیزی حدود ۲۵ تا مرورگر اپرامینی و فایرفاکس و گوگل کروم و یوسی بروسر و بولت بروسر و اکسپلوئر و .... دارم که یا نصب نمیشند و یا کانکت نمیشن!!!
    حالا شما بگید من چکار کنم؟؟ بدنم درد گرفته ;طور خدا کار منو راه بنداز اشغر!!
    گوشیم: ‏Nokia7230‏ جاوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من گالکسی جیو دارم.اینترنتم فعاله.با گوشی قبلیم دانلود هم میکردم.الان هم رو دو سه تا گوشی دیگه امتحان کردیم کار میکنه..تنظیمات گوشی رو هم از سایت همراه اول برای همین مدل میگیرم و نصب میکنم.ولی نمیتونم کانکت بشم.تنظیمات رو دستی هم وارد کردم ولی فایده ای نداشت.جالب اینجاست که یه بار تو یه شهر دیگه تو یه میدون دیدم علامت جی پی آر اس اومده رو صفحه گوشی.یکم باهاش کار کردم خوب بود.ولی وقتی با تاکسی دوتا میدون اونورتر رفتم دیدم اینترنت دیگه کار نمیکنه! برگشتم همون میدون اولی دوباره اینترنت کار کرد!
    در ضمن با ایرانسل مشکلی ندارم.ولی نه سیم کارت اعتباری و نه خط دائمی همراه اول هیچکدوم به نت وصل نمیشن.
    فکر میکنین مشکل چیه؟
    یه بار گوشی رو هم فلش کردم درس نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!)
    اپرا مینی و هر browser موبایلی هست الان 2 سه ماهی هست برای من از کار افتاده اصلا هیچ برنامه های مرتبط با اینترنت هم در گوشی کار نمیکنند!!! باز چی رو ندونسته بستن!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکی نیست روی کار خود اینا نظارت داشته باشه؟
    اون یکی میاد میگه 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلو بایت برای کاربر ایرانی و محقق و پژوهشگر و خلاصه عامل پیشرفت مملکت بسته و اون یکی میاد میزنه هر چی سایت و سرویسه مسدود میکنه و هر چی پورته میبنده! فقط تبیان باز میشه!!
    آخه این چه وضع نظارته.. خون ما رو تو شیشه کردن. برید همون خلاف ها رو ببندید با بقیه چیکار دارید آخه!! اینا همش خدابیامرزی میشه واستون! از ما گفتن.

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!) حالا می خوام بدونم من از طریق گوشی چه جوری بیام تو نت؟؟از طریق مرورگر خود گوشی که بی خیال!! سرعتش افتضاحه،هنگ میکنه و .......!! یه اپرامینی هم خودم دارم که از تو سایتهای موبایلی دانلود کردم که بیشتر انجمنهای گفتگو رو باز نمیکنه و خیلی هنگ میکنه!(نسخه ۶) البته یه چیزی حدود ۲۵ تا مرورگر اپرامینی و فایرفاکس و گوگل کروم و یوسی بروسر و بولت بروسر و اکسپلوئر و .... دارم که یا نصب نمیشند و یا کانکت نمیشن!!!
    حالا شما بگید من چکار کنم؟؟ بدنم درد گرفته ;طور خدا کار منو راه بنداز اشغر!!
    گوشیم: ‏Nokia7230‏ جاوا
    درسته اپرا مینی الان دو سه ماهی هست که قطع شده و این بخصوص برای دوستانی که از موبایل های جاوا استفاده میکنن نظیر نوکیا 5310 - نوکیا 6300 و 6303 و .... باعث شده که استفاده از اینترنت موبایل خیلی سخت بشه چون خود گوشی مرورگر درست و حسابی نداره و مرورگر فارسی ساپورتی مثل اپرا مینی هم موجود نیست که کار راه بنداز باشه !!
    و اگه کسی باشه که کار مجاز !!! هم داشته باشه باید بسوزه و بسازه و با این کار (قطع کلی نرم افزار )تر و خشک باهم می سوزن

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عزیزان یک نگاهی هم به اینجا بیندازید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از htc smart چجوري به عنوان مودم براي اينترنت ايرانسل استفاده كرد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان زكات علم آموختن است....دوستان و اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد.

8. 2 کاربر از cuteetuc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از htc smart چجوري به عنوان مودم براي اينترنت ايرانسل استفاده كرد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    GPRS ایرانسل
    مشترکین گرامی،
    شبکه GPRS ایرانسل از روز شنبه 5 اسفند 85 رسما افتتاح شده است و ارسال تنظیمات GPRS برای مشتریان آغاز گردیده است. ایرانسل تنظیمات GPRS را از طریق پیام کوتاه (SMS) برای مشترکیــن ارسـال می نماید. درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید با شماره گیری این اطلاعات را دریافت نمایید.

توجه:
    پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آنرا باز و در گوشی ذخیره (save) نمایید تا تنظیمات GPRS به گوشی منتقل شود.

برای اولین بار در ایران اینترنت 24 ساعته در تلفن همراه شما!
    درهنگام حرکت و رفت و آمد، بدون هیچ زحمتی می توانید به شبکه جهانی اینترنت متصل باشید.

(General Packet Radio Service) GPRS سرویسی است که از طریق آن شما همیشه و همه جا آنلاین بوده و می توانید از اینترنت استفاده نمایید. شما می توانید از طریق لپ تاپ، رایانه دستی (PDA) یا مرورگر WAP روی گوشی خود در کمترین زمان به اینترنت متصل شوید.

چگونه می توان به GPRS متصل شد؟
    گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد (برای اطلاع از این موضوع اینجا را کلیک کنید).
    تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.

اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):

Value
    Item

Irancell-GPRS
    Connection Name

GSM-GPRS/GPRS
    Bearer

mtnirancell
    APN

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Home Page

10.131.26.138
    WAP 1.0 Proxy
    9201
    Port

CO-WSP
    Service
    10.131.26.138
    WAP 2.0 Proxy
    8080
    Port

HTTP
    Service

WAP 1.0 Proxy : گوشی هایی که از نسخه WAP 1.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 2.0 پشتیبانی نمیکنند.

WAP 2.0 Proxy : گوشی هایی که از نسخه WAP 2.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 1.0 پشتیبانی نمیکنند.

این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.

نحوه دسترسی به اینترنت
    پس از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد، می توانید با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.

این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.

رایانه دستی (PDA) و GPRS
    با داشتن یک PDA و سرویس GPRS، جهان در دستان شماست. می توانید ایمیل تان را چک کرده و گشتی در اینترنت بزنید. امروزه رایانه های دستی به سرعت در حال فراگیر شدن هستند بطوریکه بسیاری از وب سایت ها نسخه هایی از صفحات خود را بطور ویژه برای کاربران PDA طراحی نموده اند تا صفحات بطور کامل با اندازه صفحه رایانه دستی شما سازگار باشند.

حتی برای مرور آن دسته از وب سایت هایی که نسخه ویژه PDA ندارند نیز مشکلی وجود نخواهد داشت. صرفاً مجبورید در صفحه کمی بالا و پایین بروید تا کل صفحه را مشاهده کنید.

آشنایی با GPRS
    GPRS در واقع روش نوینی برای ارسال داده ها از طریق تلفن همراه است. با استفاده از GPRS:
    اینترنت از آن شماست!
    با قابلیت GPRS تلفن همراهتان می توانید 24 ساعته به اینترنت متصل باشید.

اینترنت همه جا، همه وقت
    اطلاعات بر سرانگشتان شما جاریست! دیگر محدود به دفتر کار، میزتان یا رایانه تان نیستید.

همیشه آنلاین هستید!
    بطور دائمی به اینترنت متصل هستید و صرفاً برای ارسال و دریافت اطلاعات هزینه می پردازید. بنابراین نگران هزینه آنلاین بودن خود نباشید.

سرعت و راحتی اینترنت
    مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است. همیشه اولین چیزی که روی گوشی شما ظاهر می شود، متن ها و لینک های موجود در صفحه است تا سرعت شما برای دسترسی به داده های مورد نظرتان افزایش یابد.
    هزینه منطقی
    صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.

تعرفه GPRS
    بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.

لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.

براي مشاهده تعرفه GPRS اينجا را كليك كنيد.
    متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هیچ وقت تا حالا از اینترنت موبایل استفاده نکرده بودم چند روز پیش سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم داخل گوشی و اس ام اس اومد گوشی شما قابلیت اتصال به اینترنت رو داره منم وارد مرور گر شدم دیدم متصل شد منم از خوشحالی بال دراوردم ولی ناگهان شارژ ایرانسلم تموم شد منم یه 5 تومن شارژش کردم گفتم تا یه چند وقت باشه ! فقط 10 دقیقه باهاش یه اینترنت وصل شدم شارژ5تومنی تموم شد هزینه اتصال به اینترنت با ایرانسل چه جوریه؟ این قدر بالاست؟ من دارم دیونه میشم 5 تومن بود!

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

من هیچ وقت تا حالا از اینترنت موبایل استفاده نکرده بودم چند روز پیش سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم داخل گوشی و اس ام اس اومد گوشی شما قابلیت اتصال به اینترنت رو داره منم وارد مرور گر شدم دیدم متصل شد منم از خوشحالی بال دراوردم ولی ناگهان شارژ ایرانسلم تموم شد منم یه 5 تومن شارژش کردم گفتم تا یه چند وقت باشه ! فقط 10 دقیقه باهاش یه اینترنت وصل شدم شارژ5تومنی تموم شد هزینه اتصال به اینترنت با ایرانسل چه جوریه؟ این قدر بالاست؟ من دارم دیونه میشم 5 تومن بود!
    خب بهتره شما از بسته های ایرانسل استفاده کنید برای 2 گیگ ترافیک ماهانه ایرانسل از شما 10 هزهر تومان میگیره
    توی سایت ایرانسل جزئیاتش هست ...

12. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •