سلام دوستان
من به تازگی دوربین D3100 خریدم در قسمت firmware این اعداد نوشته شده
A 1.01
B 1.01
L 1.002
اولا این اعداد چه معنی داره و دوما فک نمی کنم بخواد دوربینو آپدیت کرد درسته ؟![]()
سلام دوستان
من به تازگی دوربین D3100 خریدم در قسمت firmware این اعداد نوشته شده
A 1.01
B 1.01
L 1.002
اولا این اعداد چه معنی داره و دوما فک نمی کنم بخواد دوربینو آپدیت کرد درسته ؟![]()
Firmware رو میشه آپدیت کرد .. ولی مجبور نیستید این کار رو بکنید چون کمی ریسک هم داره
به نظر من هر وقت فرمویر جدیدی اومد ببینید چه تغییری کرده و ارزش آپدیت کردن داره یا نه
ممنون از شما ولی من هنوز جوابمو نگرفتم که دوربین من آپدیت جدید و داره یا نه
یک سوال دیگه اونم اینگه حروف A , M روی لنز به چه معنی است چون من وقتی اونو روی حالت M قرار میدم تصویر تار میشه
اگه که حروف Fn , AE-L , AF-L که روی بدنه هست رو هم بگید آقایی کردید![]()
برای فرمویر مسلما باید برید به سایت نیکون بخش دانلود ه فعلا فرمویر شما آخرین نسخه هست :
M فوکوس دستی هست که خودتون باید زحمت فوکوس کردن رو بکشید ولی A فوکوس خودکار هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یک دور دفترچه دوربین رو بخونید بعد اگه سوالی بود بپرسید
متشکرم
سلام دوستان
یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟ شاید سوال مسخره ای باشه
میخاستم ببینم اگه دوربینم را با USB به سیستمم که ممکنه ویروس داشته باشه وصل کنم مشکلی برا دوربین یا رمش پیش نمیاد
ممنون میشم
خير ويروسهاي كامپيوتري قابليت اجرا در دوربين را ندارند ولي در بدترين شرايط ممكنه بعد از اتصال به كامپيوتري كه ويروسي شده مموري دوربين پاك شه يا عكسها خراب شه و حتي مموري دوربين آلوده شه كه البته براي دوربين خطري ايجاد نميكنه ولي اگه دوربين رو به سيستم ديگه اي وصل كنيد باعث آلوده شدن اون سيستم ميشه...
یه سوال؟
اگه باتری دوربین رو وقتی که مثلا نصفه هست بذاریم تو شارژ بهتره یا وقتی که باتری دوربین آلارم میده که داره تموم میشه؟
بهتره بذاريد باطري كامل تخليه شه بعد شارژ كنيد
البته گفته شده كه در مورد باطريهاي جديد ديگه نيازي به اينكار نيست. ولي در هر صورت بهتره باطري رو خيلي زود به زود شارژ نكنيد.
ممنون
منظورت از زود به زود اینه که یعنی وقتی هنوز شارژ داره نذاریم تو شارژ؟
آره.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)