يه چيز ميگم راسته شو بگو
خدا وكيلي اينو با g900 انداختي ادم باديدن رنگهاي اين عكس ياده كنتراست ال سي دي K850 ميوفته اصلا به هيكلش نمياد يه همچين دوربيني داشته باشه
ميريم تو كفففف![]()
يه چيز ميگم راسته شو بگو
خدا وكيلي اينو با g900 انداختي ادم باديدن رنگهاي اين عكس ياده كنتراست ال سي دي K850 ميوفته اصلا به هيكلش نمياد يه همچين دوربيني داشته باشه
ميريم تو كفففف![]()
Last edited by vahidsport; 29-11-2008 at 14:18.
آره والا
تو مشخصات عکس ببین
راست کلیککن روعکس
properties >> summary >> advanced
گفتم که بعد از آپدیت عالی شد
در ضمن شیشه جلوی لنز هم باید تمیز باشه
سلام
چند تا سوال از g700 دار ها
من با فیلم برداریش مشکل دارم هی گیر میکنه ببینم چند فریم میگیره؟
میشه کاریش کرد؟
من گوشیو آپدیت کردم ولی به جز یه تم جدید تغییره دیگه ای نکرد!!!
راستی من موقع نصب وقتی روی رمم نصب میکنم خیلی کند نصب میکنه! شما هم این مشکل و دارید؟
روی خود گوشی خوبه ها ولی روی رم !!!
ممکنه ماله رمم باشه آخه ارزون گرفتم!!!
دوستان نظرتون رو راجع به g700 بگید!
گوشی خوبی هست؟ به قیمتش میرزه؟ نسبت به n78 چطوره؟ سیستم عاملش کارایی لازم رو داره؟ نرم افزار براش هست؟ جاوا رو خوب اجرا می کنه؟ دوربینش چطوره؟
من الان 6120 دارم و به شدت وابسته شدم به سیمبین! این گوشی می تونه از نظر وسعت نرم افزاری ، ارضا کنه؟
کلا مزایا و معایبش رو بگید!
ببین سیمبین جی 700 با 78 فرق میکنه ها !
این uiq3 هست .مخصوص قلم دارا.برنامه زیاد داره ولی برنامه های مخصوص به خودش.
برنامه هاش با برنامه های سیمبین 78 فرق داره.
یعنی واقعا فکر می کنید من اینقدر ...! (شوخی)ببین سیمبین جی 700 با 78 فرق میکنه ها !
این uiq3 هست .مخصوص قلم دارا.برنامه زیاد داره ولی برنامه های مخصوص به خودش.
برنامه هاش با برنامه های سیمبین 78 فرق داره.
می دونم. می خواستم ببینم تنوع نرم افزاری که سیمبین S60 داره توی uIQ هم هست یا نه؟ کلا کارایی مناسب S60 رو داره یا نه؟ چون من واقعا از 9.2 راضی بودم. به خاطر خوشدستی و انعطاف پذیری اش. می خواستم ببینم uIQ هم این طوری هست یا نه!؟
منتظر جواب این سوال و قبلی ها هستم!
آرمين جون ريسايز بذار خاب
800*600 خوبه !!
UIQ خیلی روان تر و سریعتر هست به نظر من ولی ولی خیلی نرم افزارهای کمی به نسبت سری 60 داره.بستگی داره شما چه برنامه هایی رو لازم داری و ازشون استفاده میکنید.یه سر به تاپیک نرم افزارهای UIQ بزنید ببینید چطوره:یعنی واقعا فکر می کنید من اینقدر ...! (شوخی)
می دونم. می خواستم ببینم تنوع نرم افزاری که سیمبین S60 داره توی uIQ هم هست یا نه؟ کلا کارایی مناسب S60 رو داره یا نه؟ چون من واقعا از 9.2 راضی بودم. به خاطر خوشدستی و انعطاف پذیری اش. می خواستم ببینم uIQ هم این طوری هست یا نه!؟
منتظر جواب این سوال و قبلی ها هستم!
از لحاظ کارکرد و سادگی و دسترس بودن منوها من UIQ رو بهتر میبینم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از لحاظ قيمت ، قيمت هيچكدوم رو نميدونم ولي :
مزايا N78:
دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ - شبكه بيسيم (WLAN) Wi-Fi
قابليت فوق العاده واعتياد آور Ngage
طراحي شيك و زيبا
symbian n78 اكثر برنامه هاي جديد و به روز رو هم ساپورت ميكنه
مزايا g700:
صفحه لمسی - داراي سيستم تشخيص دست خط - Symbian OS, UIQ كه برنامه هاش محدود است
آقایون رفقا... سلام
میگم تست نکردید ببینید میتونید یک متن (بدون عکس) رو برای بلاگ سند کنید یا نه؟ فوتو بلاگش که محشره ولی من تا حالا نتونستم متن بلاگ کنم!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)