ممنون
ولی من همه چیزم درسته
تازه وقتی ویندوزهای دیگه رو نصب میکردم خودش داشت (دو تا کامپیوتر کنا ساعت تسکبار که روش ضربدر قرمز بود)
ولی این نسخه از ویندوزم اصلا نداره
وقتی هم با شبکه وصل میکنم خود مودم وصل میشه ولی تو کامپیوتر اصلا
ممنون
ولی من همه چیزم درسته
تازه وقتی ویندوزهای دیگه رو نصب میکردم خودش داشت (دو تا کامپیوتر کنا ساعت تسکبار که روش ضربدر قرمز بود)
ولی این نسخه از ویندوزم اصلا نداره
وقتی هم با شبکه وصل میکنم خود مودم وصل میشه ولی تو کامپیوتر اصلا
سلام
پس نتیجه میگیریم که مشکل از ویندوزه.
با Cd مادربورد Lan رو دوباره نصب کن . شاید مشکل از حل بشه.
موفق باشید![]()
سلام
آخه میدونین چیه
مادربردم قدیمیه و نارت شبکه رو همین چند مدت پیش بود که خودم خریدم (خودش نداشت)
هر چی هم سی دی اش رو میزارم تا نصب کنم نصب نمیشه
سلام
اگه کارت مشکل داشته باشه تو هیچ کدوم از ویندوزا نصب نمیشه.
مشکل از همون Xp است .
موفق باشید![]()
مشکل من همچنان وجود داره؛ شما مطمئنی این روش کار میده؟
سلام
این روش قبلا تست شده و اطمینانیه.
تاپیک زیر رو هم یه نگاه بنداز دوستان چند روش رو برای قانونی (Validate) کردن ویندوز پیشنهاد دادند :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من وقتی برروی سیستم ویندوز xpsp3نصب می کنم پس از آخرین بوت که می خواد وارد ویندوز بشه صفحه آبی میاد که اروهایی 000000000000شبیه به این داره . ولی وقتی ویستا نصب می کنم این مشکل پیش نمیاد . ازسالم بودن قطعات سیستم مطمئنم . من بررروی یک سیستم با مشخصات دیگر این ویندوز را نصب کردم . آیا ایراد ازویندوزه ؟ یعنی اگه سرویس پک 2 نصب کنم حل میشه یانه؟
سلام دوستان
ویندوز xp من بعد از روشن کردن کامپیوتر وقتی که وارد صفحه ای میشه که باید نام کاربری و پسورد را برای logon شدن وارد کرد ، در آن صفحه هیچ نام کاربری وجود ندارد و فقط نوشته Click your username ولی نام هیج یوزری برای کلیک کردن نیست و وقتی alt+ctl+del رو میزنم و نام کاربری که همیشه باهاش وارد میشدم رو میزنم مینویسه :
The local policy of this system does not permit you to logon interactively
و وارد ویندوز نمیشه .
در ضمن این کامپیوتر من که الان مشکل پیدا کرده معمولا بالپ تاپم شبکه هستند و از یک پرینتر به صورت اشتراکی استفاده می کنند .
با کلی سرچ یک راه حل درباره این مشکل پیدا کردم ولی متوجه نشدم باید چیکار کنم .
نوشته بود :
You can use the resource kit tool, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , to change the local logon rights. For example, you could run this command: ntrights -m \\ProblemComputer -u Administrator +r SeInteractiveLogonRight.
این هم لینک منبعش :
خواهشا منو راهنمایی کنید چون خیلی برام ضروریه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظرم
ممنون
سلام
بعضي مواقع در صورت عدم وجود مشکل سخت افزاري ، ميتونه مشکل از ويندوزي باشه که استفاده ميکنيد..
مايکروسافت 2 تا راه حل داده :
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد
تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد
و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد
بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
(( من اين رو پست كرده بودم تمام راهها رو هم امتحان كرده بودم . اما من cpu vga mb رو عوض كردم باز هم درست نشد فهميدم كه ويندوز مشكل داره كسي ميدونه مشكل از كجاست راهنمايي كنيد ممنون ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)