من روی xbox360 بازی میکنم.روی کاورش نوشته prodigy.همه ی مصاحبه ها هم نوشته prodigy.درون بازی هم نوشته prodigy.شما چطور میگید علی جان؟
موفق باشید.
من روی xbox360 بازی میکنم.روی کاورش نوشته prodigy.همه ی مصاحبه ها هم نوشته prodigy.درون بازی هم نوشته prodigy.شما چطور میگید علی جان؟
موفق باشید.
آره روی کاور بعضی بازی ها نوشته شده ولی واقعی نیستمن روی xbox360 بازی میکنم.روی کاورش نوشته prodigy.همه ی مصاحبه ها هم نوشته prodigy.درون بازی هم نوشته prodigy.شما چطور میگید علی جان؟
موفق باشید.
اگه شما باکس اصلی بازی رو ببینی اصلا ننوشته
توی هیچ کدوم از سایت های خارجی هم Prodigy ننوشتن
البته اگر پدر اليكا رو هم حساب كنيد ميشه 5 تا![]()
اسم این بازی زمانی گفته شد Prodigy هست. پشت Box هاشم یک شعار معروف Can A New Prodigy Prevail هم نوشته شده ولی اسم بازی Prince of Persia هست نه Prodigy .از همه مهمتر تو خود بازی, سایت های مهم دیگه این اسم بکار نمیره.
نمیدونم قبلا کسی این نکته رو گفته یا نه ولی :
وقتی E رو میزنید که راه رو نشون بده .... الیکا فارسی حرف میزنه ... جملات زیر رو من ازش شنیدم :
"راه را روشن کن " "راه درست" "راه را آشکار کن" و یه سری چیزای دیگه موقع نجات دادن هم میگه که الان یادم نیست ...
عجیبه اون زمان اصلا زبون فارسی نبوده و زبون اون موقع 180 درجه با فارسی فرق میکرده نمیدونم رو چه حسابی این کارو کردن .... Ormazd هم فک کنم همین Ahura Mazda ....
راستی چرا من نمیمیرم ؟! تا حالا اونایی که تموم کردن مردن ؟!
من اصلا با این نسخه حال نکردم !
سلام
بالاخره امروز کلیک یه مطلب راجع به پرنس نوشت. خوب وبد ولی تعجب میکنم چرا تو صحبت هاش حرفی از موسیقی عالی بازی نزده بود.
من نمیدونم تو روزنامه میگه این با موتور گرافیکی ac هست اما من هرچی میبینم اصلا به پای ac نمیرسه
اصلا نباید این دو بازی از نظر گرافیکی مقایسه بشن این سبکش Cell Shade هست ولی AC نه ..من نمیدونم تو روزنامه میگه این با موتور گرافیکی ac هست اما من هرچی میبینم اصلا به پای ac نمیرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)