بچها من كه دارم واسه اين michel (دختره) جون ميكنم آخرش چيزي نصيبمون ميشه.....(((صحنه داره؟)))
ولي خداييش اخر بازيه....
بچها من كه دارم واسه اين michel (دختره) جون ميكنم آخرش چيزي نصيبمون ميشه.....(((صحنه داره؟)))
ولي خداييش اخر بازيه....
من کم کم داره از بازی خوشم میاد
یعنی دارم عادت میکنم
فقط هنوز با کنترلش مشکل دارم
یعنی مشکل ندارما ولی اون حسی که آدم تو کرایسیس آدم میکشت رو بهم دست نمیده
فقط وقت با اسنایپ مخ یارو رو میترکونه و خون میپاشه خیلی حال میده با کلت هم خیلی حال میکنم ولی متاسفانه وقتی تفنگهای مسلسل مانند دستت میگیری اصلا لذت نمیبری
آقا من Rpg میخوام یه دونه پیدا کردم اول بازی ولی خراب شد دیگه پیدا نکردم تو فروشگها هم که اکثرا قفل هستند چه کنم؟
ممنون
هر اسلحه اي كه خراب شد يا گير كرد كليد R رو بزن خودش درستش ميكنه اگر هم نشد تو يكي از مرحله ها تو خونه اون دختره يه ار پي جي بهتر هست كه قدرت زوم بالاي داره . اگه اونو پيدا كني خيلي بهتره.آقا من Rpg میخوام یه دونه پیدا کردم اول بازی ولی خراب شد دیگه پیدا نکردم تو فروشگها هم که اکثرا قفل هستند چه کنم؟
ممنون
سلام دوستان
من امروز رفتم بازی رو بخرم فروشنده گفت یک دی وی دی هست که مپ هاش کامل نیست و مرجوعی داشته (راست و دروغش با خودش) و دو دی وی دی هست با مپ کامل البته دومی شرکتش معتبر نیست
حالا شما میگید همین یک دی وی دی که تو بازار بیشتره و شرکتای بیشتری می فروشن بخرم یا دو دی وی دی رو؟
ممنون اگه سریع جواب بدید که چه بهتر
بازم ممنون
تورو خدا 2 صفحه قبل رو هم بخونید دوست من ! بیشتر از 20 تا 30 پست در این مورد وجود داره و آخر هم بحث در مورد اینکه این بازی 1 دی وی دی هست تموم شد !
شما همون 1 دی وی دی رو بگیرید درسته ....
آره مسلسل مخصوصا سنگینش خیلی حال نمیده... یه جور انگار زیادی سنگینه و وقتی شروع به تیراندازی کردی خیلی سخته حرکتش بدی. نمیدونم شاید واسه ریل تر کردن بازی بوده ولی خوب رو روانه...
منم دیشب یه چندتا هدشات کردم خیلی فاز داد : دی چند بار هم ماشین زیرم کرد: دی
ولی کلا بازیش حوصله میخواد... خیلی جزییات داره!!!
این گسترش آتشش منو کشته.... ماشینو گذاشتم تو علفا چند متر اونطرف تر آتش روشن کردم رسید بشه رفت رو هوا... با این روش میشه عرصه رو هم بر دشمن تنگ کرد انداختش وسط جهنم : دی
و چند چیز دیگه که توجهم رو جلب کرد:
کیفیت بافتها فوق العاده بالاست + خیلی متنوع و به جا به کار برده شدن
هندلینگ خودروهای مختلف متفاوت و اکثرا خوش فرمونن...
سایه ها و نورپردازی خیلی خیلی زیبا کار شده...طوریکه در ساعت 12 تابش و انعکاس نور چشم شمارو میزنه و سایه های نرم درختهایی که با وزش باد به زیبایی تکون میخورن آدم رو دیوانه میکنه!!! در شب وقتی با یه خودرو حرکت میکنید نور لامپ ها خیلی طبیعی هستن و حس گشت گذار در شب رو به شما القا میکنن
عمق دید خیلی خوبه و محیط وضوح و شفایت کافی رو داره
ایده خود درمانی و خوردن قرص زد مالاریا و تعمیر خودرو و همچنین یافتن الماس با دستگاه gps هم خیلی جالبه...
انفجارها هم عالی هستن و موج انفجار هر چیزی رو به اطراف پرتاب میکنه .... یه بار یه آر پی جی زدم وسط دشمن یکیشون عین تف پرت شد چسبید به دیوار: دی
آب بازی هم خوبه و حس آب تنی رو به شما القا میکنه...
اگر جایزه بهترین گرافیک سال رو به Gears of War 2 ندن(که به احتمال قوی میدن) باید به این بای بدن!
البته شرمنده سام
اتیش برا چی روشن کردی
خبری بود![]()
خیلی ممنون !
دیشب هم خودم گشتم یکی دیگه هم پیدا کردم ! اگه کسی خواست بگه بزارم !
ممنون
دوستان من يه جايي خوندم كه نوشته بود اسلحه هاي بازي قابل ارتقا هستن....(مثل كرايسيس) ولي من نتونستم.... كسي نميدونه چجوري ميشه اين كارو كرد؟؟؟ (((((((((((ولي اين قايق سواريش منو كشته...)))))))))
باید آسمون شب رو هم بهش اضافه کرد!و چند چیز دیگه که توجهم رو جلب کرد:
من نیم ساعت داشتم بهش نگاه میکردم که ببینم شهایب چیزی رد نمی شه که رد هم نشد! : دی
و اینکه تیر اندازی با مسلسل یکمی مشکل داره چون با کلت یکی میزنی تو سر هدشات میکنه یاد زمانی که کانتر باز بودم افتادم! ولی با مسلسل باید یه چند تا بزنی تا شاید هدشات بکنه!
مخصوصا وقتیکه تو جنگل نارنجک میندازی و برگ درختا میریزه!انفجارها هم عالی هستن و موج انفجار هر چیزی رو به اطراف پرتاب میکنه
در کل انگار سازندگان این بازی به محیط های جنگلی خیلی علاقه مند هستند تو شماره هم محیط همینجور پر از جنگل بود! و یه چیز دیگه که تو نسخه بود این بود که وقتی نارنجک مینداختی زمین رو کمی گود میکرد ولی تو شماره 2 چنین چیزی نبود!
تو صفحه ای که اسلحه می خری صفحه دوم مربوط به آپگرید ها هستش!دوستان من يه جايي خوندم كه نوشته بود اسلحه هاي بازي قابل ارتقا هستن....(مثل كرايسيس) ولي من نتونستم.... كسي نميدونه چجوري ميشه اين كارو كرد؟؟؟ (((((((((((ولي اين قايق سواريش منو كشته...)))))))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)