با سلام ويندوز من Xp spy2 است. آپ ديت هاي پيشين آن را به صورت دستي وارد نكردم و از اينترنت (هر موقع كه متصل باشم ) ميگيرم. حجم نسخه 2009 مقداري بالا است و سرعت اينترنت من پايين است. نسخه 2008 را هم به سختي گرفتم.
با سلام ويندوز من Xp spy2 است. آپ ديت هاي پيشين آن را به صورت دستي وارد نكردم و از اينترنت (هر موقع كه متصل باشم ) ميگيرم. حجم نسخه 2009 مقداري بالا است و سرعت اينترنت من پايين است. نسخه 2008 را هم به سختي گرفتم.
قبلا nod32 نصب بود. فایروال هم خاموشه و با همه مرورگرها مشکل دارم
الانم که کانکتم فایروال بیت دیفندر خاموشه
اگه ميشود افراد با تجربه تر جواب سوال من را بدهند. متشكرم
آيا شما تابحال موفق به آپديت كامل محصول نصب شده در سيستم خود شده ايد؟اگر نشده ايد همون بار اولي كه اقدام به اپديت كرديد حجم آپديت را چقدر نشان داد و علت آپديت نشدن كامل آن چه بود؟
با تشكر حجم آپديت شدن حدود 40 مگابايت بود كه معمولا در هر بار كانكت شدن مقداري از آن را انجام ميداد تا كامل شود ولي اينبار هر بار مقادير متفاوتي را براي آپديت شدن نشان مي دهد و اين مقادير كم و زياد مي شود. بعد از گذشت حدود دو ماه هنوز آپديت آن كامل نشده.
با توجه به اينكه مدت زيادي از انتشار اين نسخه ميگذره و تابحال شما موفق به آپديت كامل اين نسخه نشده ايد اين طبيعيه كه مقدار حجم آپديت در روزهاي مختلف متفاوت باشه بخصوص اگر كمپاني مربوطه اقدام به انتشار اصلاحيه هم براي محصولات مذكور كند.مثلا ممكنه حجم Patch مربوطه 6-7 مگ باشه.
با توجه به حجم بالاي آپديت براي نسخه 2008 و نيز سرعت پايين اينترنت شما توصيه ميكنم نسخه 2009 را از دوستان يا از طريق CDهايي كه بفروش ميرسه تهيه كنيد و انرا نصب و سپس آپديت كنيد كه حجم آپديت كمتري نيز دارند.
ممنون از راهنمايي تون. حال اگر همان نسخه 2008 را بخواهم هيچ راهي وجود ندارد؟
من به یه مشکلی خوردم که اعصایم رو به هم ریخته.
من با آی پی آلمانی به اکانت 6 ماهه واسه توتال سکیوریتی گرفتم که در 2 روز اول به راحتی آپدیت میشد و هیچ مشکلی نداشت اما الان 2 روزه که آپدیتش غیر فعال شده.
چرا اینطوری شده؟
راهی برای آپدیت مجدد نیست؟
آیا این نرم افزار آپدیت دستی میشود؟
ميتونيد عكسي از قسمت آپديت بيت نصب شده در سيستم خودتون قرار بديد؟آيا اصلا آپديت موفقيت آميز بود و كامل آپديت شد؟از كدام نسخه در سيستم خود استفاده ميكنيد؟
توتال سکیوریتی 2009 با یوزر 6 ماهه قانونی که از سایت آلمانیه گرفتم 2 روز اول هم خوب بود یهو اینطوری شد.
جالبه با یه دستگاه دیگه هم با یه آی پی آلمانی یوزر گرفتم و رو اون هم 2 روز اول خوب بود از روز سوم مثل این شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)