چطور میتونم یک سایت رو بلوک کنم
settings رو باز کن و در قسمت web control گزینه آخر site blocking و تب دوم block by url آدرس رو اضافه کن
عده ي زيادي از دوستان گله داشتند كه سريال نامبر اونها جزو Black List شده و فايروالشون از كار افتاده.
امروز ديدم كه سايت Outpost نسخه Outpost Security Suite 7.0 خودش رو در حالت Free هم ارايه داده.
دوستان براي خلاص شدن از دست Black List ميتونن از نسخه Free استفاده كنن كه تقريبا امكانات مشابه با نسخه حرفه اي داره.
براي دانلود نسخه رايگان به سايت زير مراجعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پیغامهایی هست که attack block میکنه
دقیقا در چه رابطه ای هست؟ چیکار میکنه؟
کمودو هم این ویژگی رو داره؟
يعني جلوي يك حمله اينترنتي رو گرفته مثلا :
1- جلوگيري از Ping شدن پورت ها
2- جلوگيري از ورود هكرها
3- جلوگيري از ورود يك سري از كرمهاي اينترنتي
4 - و غيره ..........
اين ويژگي تقريبا در تمام فايروالهاي وجود داره. ولي تفاوت فايروالها اينه كه بتونن حملات پيچيده شبكه رو شناسايي كنن كه Outpost در اين زمينه يكي از بهترينهاست.
سلام.
نسخه رایگانش خوبه فقط یه بدی داره اونم اینکه مجبوری از آنتی ویروسش هم استفاده کنی.
قبلا که فقط فایروالش بصورت رایگان عرض میشد بهتر بود.
آقا ممنون كه اينو گفتي ....آخه من هنوز نسخه Pro استفاده ميكنم و اينو دانلود نكرده بودم
راستي آپديتهاي آنتي ويروسش حدودا چقدره ؟ سبكه ؟ آخه خودشون گفتن كه خيلي حجم آپديتها رو پايين آوردن...
گفتم اگه حجم آپديتها پايينه بريم تو Outpost Security Suite ....
در آخرين تست VB100 شركت Outpost موفق شد كه باز هم يكي ديگه از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كنه
با سلام نرم افزار های اوتپوست سند باکس هم دارن؟ بعد کاملترین سویت چیه؟
SandBox نداره. قبلا به سازنده هاش ايميل دادم...يادم نمياد ميگفتن كه يا براي نسخه 7.5 يا فكر كنم نسخه 8 ، سند باكس رو قرار ميدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)