تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 70 از 2550 اولاول ... 2060666768697071727374801201705701070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید اینطوری جواب دادم.
    Bizimt عزیز؛ اگه quote هایی که در اول و آخر متن هستند، بردارید، مشکل حل میشه.
    Last edited by tohidkh; 21-08-2008 at 10:16.

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

5 كيلومتر تو تبريز از كجا تا كجا ميشه؟محل ماكس نت و همارا كجاست؟
    منظور فاصله شما از مرکز مخابراتی هست نه تا شرکت

ولی واسه اطلاعات عمومی ماکس نت پایین تر از آبرسان و همارا روبروی ورزشگاه باغشمال

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

5 كيلومتر تو تبريز از كجا تا كجا ميشه؟محل ماكس نت و همارا كجاست؟
    بچه ها پست ها رو و مطالبش رو به دقت مطالعه کنید.
    از مرکز مخابراتی شما تا محل 5 کیلومتر.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

منظور فاصله شما از مرکز مخابراتی هست نه تا شرکت

ولی واسه اطلاعات عمومی ماکس نت پایین تر از آبرسان و همارا روبروی ورزشگاه باغشمال
    راستي ماكس نت نا محدود خانگي نداره كه قيمتش كمتر باشه؟تو سايتشون زده بود 25 تومن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Bizimt عزیز؛ اگه quote هایی که در اول و آخر متن هستند، بردارید، مشکل حل میشه.
    دوست گل من میدونم. منظورم این بود که چون حال نداشتم و نمی خواستم دوباره بازی بشه پاسخ رو در زیر هر سئوال تو quote ایشون دادم.

راستي ماكس نت نا محدود خانگي نداره كه قيمتش كمتر باشه؟تو سايتشون زده بود 25 تومن
    دوست عزیز تو رو به خدا در مورد شرکت های درست حسابی صحبت بفرمایید. چه را عاشق چشم و ابروی لولو شدید پس ؟ جیبتون رو نمیتونن تا ته بزنن برا این؟ یا حال و هوای اعصاب خوردکنی و دعوا و فحش سرتون زده ؟

ممنونم.

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

BIZIMT عزیز شرمنده اینقدر سوال میپرسما ( سوالام داره یواش یواش ته میکشه )

میگن پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است ( راست و دروغش پای اونا )

-- این قفل کردن سرعت رو پورت که میگین از مخابرات انجام میشه یا شرکت ISP ؟

-- خب اینا چند ماه پیش اومدن تو منطقه ی گلستان یه دسکاری کردن بعد سرعتی که همیشه برا 128 کمتر از 14 بوود ، شد 14.5 تا 15.5 اونم ثابت نمودار نرم فزار ترافیک یه اپسیلون هم حرکت نمیکرد همش خط ثابت بوود میشه بگین چیکار کرده بودن ؟

-- برا منم قبلا آی پیم عوض شده بوود ( همون زمانی که مرکز رو دسکاری کردن ) ( بالا گفتم ) و آی پی یونان بوود بعد چون نتونستم برم سایت بانک ملت و چند تا سایت دانلود ایرانی زنگ زدم گفتم که آی پیم رو عوض کنن / اونوقت این آی پی خارجی چه مزیتی داره که شما اینقدر اصرار داری ؟

-- استفاده از ماهواره برا من یوزر چه مزیتی داره ؟ علتش چیه که از اون استفاده میکنه ؟ ( تامین کمبود پهنای باندش یا ارزون بوودنش ؟ )

-- مودم شرکت همارا همون که خدمات وایرلس میده 3com هست ؟

-- بعضی وقتا که از شرکت می پرسم که مثلا +128 سرعتش چنده ؟ میگه منطقت کجاس میگم گلستان میگه اونجا 50 به بالاست / این جریان منطقه چیه ؟ یعنی ممکنه جای دیگه بیشتر بده ؟ چرا سرعت یه جا رو زیاد و جای دیگه رو کم میکنن ؟

-- اقای مهران خباز تو همارا چیکارس ؟

-- این نرم افزار IBSNG که نصب کردین مشکل داره ؟ آخه تا دیس نشی کردیت نمیزنه !

-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
    Line Rate - Upstream (Kbps): 242
    Line Rate - Downstream (Kbps): 484
    اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟

--- پهنای باند سراسری رو هم همارا میده ؟ / فقط پهناش رو تامین میکنه یا تو کارای شبکش هم هست ؟

تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟

100% تضمینی .
    برای مثال می تونید با دوستان خود یک گروه تشکیل بدهید و هر روز 24 ساعت شرکت مورد نظر رو زیر نظر داشته باشید.شرکتها فرمها و کاغذهای بسیار مفیدی رو دور میریزند.آنها را پیدا کنید.

خب اگه این اکانتایی که تو کاغذا هستن به درد بخور بوود دورش نمیینداختن که :
    27:

حتما شرکت خیلی معروفی هست که سیستم اکانتینکش رو طوری برنامه نویسی کرده که مثل دایال آپ بشه فهمید اخرین بار چه کسی (چه شماره تلفنی) از چه یوزرنیمی استفاده کرده ؟

یعنی الان شرکتای تبریز این کارو نکردن ؟

مثلا الان همارا 100% یه مشتری داره که پهنای باندش 1 مگابیت هست دیگه ( قانونی ) ( یه نهاد دولتی )

من بیام یوزر این مشتری رو پیدا کنم و شبا با یوزر اون وصل بشم شرکت میفهمه ؟

اونی که من گفتم مربوط به پارس آنلاین بوود

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وای وای وای MaSoOd جان ماشاالله این همه سئوال ؟
    چطوری با این سئوالهات زندگی کردی عزیزم ؟ (شوخی)
    خواهش می کنم. من همیشه می گم که حق با مشتری و احترام حرف اول و نمی زارم کسی تو این رده از من جلو بزنه (حسودی از نوع حلال)

-- این قفل کردن سرعت رو پورت که میگین از مخابرات انجام میشه یا شرکت ISP ؟
    آره از طرف ISP.
    -- خب اینا چند ماه پیش اومدن تو منطقه ی گلستان یه دسکاری کردن بعد سرعتی که همیشه برا 128 کمتر از 14 بوود ، شد 14.5 تا 15.5 اونم ثابت نمودار نرم فزار ترافیک یه اپسیلون هم حرکت نمیکرد همش خط ثابت بوود میشه بگین چیکار کرده بودن ؟
    تزریق پهنای باند و برخی کارهای اساسی از جمله سرویس دستگاه ها و ... دستشون درد نکنه . مرکز شما کاربر زیادی نداره فکر کنم.

-- برا منم قبلا آی پیم عوض شده بوود ( همون زمانی که مرکز رو دسکاری کردن ) ( بالا گفتم ) و آی پی یونان بوود بعد چون نتونستم برم سایت بانک ملت و چند تا سایت دانلود ایرانی زنگ زدم گفتم که آی پیم رو عوض کنن / اونوقت این آی پی خارجی چه مزیتی داره که شما اینقدر اصرار داری ؟
    ip شما احتمالا از نوع ------ بوده . همین که بعضی محدودیت های ایران برداشته میشه. کوچکترینش تو سایتهایی که با ip ایران مشکل دارن پیداست.
    -- استفاده از ماهواره برا من یوزر چه مزیتی داره ؟ علتش چیه که از اون استفاده میکنه ؟ ( تامین کمبود پهنای باندش یا ارزون بوودنش ؟ )
    قدیم ندیما از ماهواره برای تامین پهنا و .. استفاده می کردند . الان مجوز به بعضی شرکتها داده شده. (انگشت شمار) مزیت همون بحث Ip و .. .
    -- مودم شرکت همارا همون که خدمات وایرلس میده 3com هست ؟
    از خودشون بپرسید.
    -- بعضی وقتا که از شرکت می پرسم که مثلا +128 سرعتش چنده ؟ میگه منطقت کجاس میگم گلستان میگه اونجا 50 به بالاست / این جریان منطقه چیه ؟ یعنی ممکنه جای دیگه بیشتر بده ؟ چرا سرعت یه جا رو زیاد و جای دیگه رو کم میکنن ؟
    آره بعضی جاها یعنی مراکز دور مثل فهمیده و ... به خیلی دلایل محروم موندن.
    مرکز گلستان چون لیز و پهناش بیشتر محدودیتی نداره.
    -- اقای مهران خباز تو همارا چیکارس ؟
    من چیکارم مگه بدونم ؟
    -- این نرم افزار IBSNG که نصب کردین مشکل داره ؟ آخه تا دیس نشی کردیت نمیزنه !
    یه باگ برا همارا محسوب میشه . از خدا چه چنهون همارا که ندید مدید نیست قربون دستشون این از خوبی که برای شما لطف کردن.
    -- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
    Line Rate - Upstream (Kbps): 242 درسته
    Line Rate - Downstream (Kbps): 484 درسته
    اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟
    اولین سئوالت همین بود. بیشتر میشه .
    --- پهنای باند سراسری رو هم همارا میده ؟ / فقط پهناش رو تامین میکنه یا تو کارای شبکش هم هست ؟
    بی اطلاع هستم ولی همارا یک شرکت دیرینه و کاملا بومی هست و من افتخار می کنم به داشتن این چنین شرکتی.
    تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟

این رو هم متاسفانه نمیدونم.

خب اگه این اکانتایی که تو کاغذا هستن به درد بخور بوود دورش نمیینداختن که :27:

همچین شرکتی پیدا میشه .

یعنی الان شرکتای تبریز این کارو نکردن ؟
    دقیق داخل شرکتها رو بررسی نکردم و لی چندتاشونو به عینه دیدم.
    مثلا الان همارا 100% یه مشتری داره که پهنای باندش 1 مگابیت هست دیگه ( قانونی ) ( یه نهاد دولتی )
    من بیام یوزر این مشتری رو پیدا کنم و شبا با یوزر اون وصل بشم شرکت میفهمه ؟
    خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
    اونی که من گفتم مربوط به پارس آنلاین بوود
    اوکی ...
    Last edited by BIZIMT; 21-08-2008 at 22:41.

8. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوست عزیز تو رو به خدا در مورد شرکت های درست حسابی صحبت بفرمایید. چه را عاشق چشم و ابروی لولو شدید پس ؟ جیبتون رو نمیتونن تا ته بزنن برا این؟ یا حال و هوای اعصاب خوردکنی و دعوا و فحش سرتون زده ؟
    ممنونم.
    خب شما درست حسابيش رو بفرمايين فردا برم بخرم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Ab خان ما در این تاپیک پیرامون همین موضوع داد میزنیم .
    درست و حسابیش که تو ایران نیست اما بهترین بدترین ها رو بررسی می کنیم ومعرفی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سر عت دانلود روزانه برای سرویس H1 ??
    7-8 می شه سرعت دانلود روزانه برای h1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •