Bizimt عزیز؛ اگه quote هایی که در اول و آخر متن هستند، بردارید، مشکل حل میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
Bizimt عزیز؛ اگه quote هایی که در اول و آخر متن هستند، بردارید، مشکل حل میشه.
Last edited by tohidkh; 21-08-2008 at 10:16.
منظور فاصله شما از مرکز مخابراتی هست نه تا شرکت5 كيلومتر تو تبريز از كجا تا كجا ميشه؟محل ماكس نت و همارا كجاست؟
ولی واسه اطلاعات عمومی ماکس نت پایین تر از آبرسان و همارا روبروی ورزشگاه باغشمال
بچه ها پست ها رو و مطالبش رو به دقت مطالعه کنید.
از مرکز مخابراتی شما تا محل 5 کیلومتر.
راستي ماكس نت نا محدود خانگي نداره كه قيمتش كمتر باشه؟تو سايتشون زده بود 25 تومن![]()
دوست گل من میدونم. منظورم این بود که چون حال نداشتم و نمی خواستم دوباره بازی بشه پاسخ رو در زیر هر سئوال تو quote ایشون دادم.
دوست عزیز تو رو به خدا در مورد شرکت های درست حسابی صحبت بفرمایید. چه را عاشق چشم و ابروی لولو شدید پس ؟ جیبتون رو نمیتونن تا ته بزنن برا این؟ یا حال و هوای اعصاب خوردکنی و دعوا و فحش سرتون زده ؟
ممنونم.
BIZIMT عزیز شرمنده اینقدر سوال میپرسما ( سوالام داره یواش یواش ته میکشه)
میگن پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است ( راست و دروغش پای اونا)
-- این قفل کردن سرعت رو پورت که میگین از مخابرات انجام میشه یا شرکت ISP ؟
-- خب اینا چند ماه پیش اومدن تو منطقه ی گلستان یه دسکاری کردن بعد سرعتی که همیشه برا 128 کمتر از 14 بوود ، شد 14.5 تا 15.5 اونم ثابت نمودار نرم فزار ترافیک یه اپسیلون هم حرکت نمیکرد همش خط ثابت بوودمیشه بگین چیکار کرده بودن ؟
-- برا منم قبلا آی پیم عوض شده بوود ( همون زمانی که مرکز رو دسکاری کردن ) ( بالا گفتم ) و آی پی یونان بوود بعد چون نتونستم برم سایت بانک ملت و چند تا سایت دانلود ایرانی زنگ زدم گفتم که آی پیم رو عوض کنن / اونوقت این آی پی خارجی چه مزیتی داره که شما اینقدر اصرار داری ؟
-- استفاده از ماهواره برا من یوزر چه مزیتی داره ؟ علتش چیه که از اون استفاده میکنه ؟ ( تامین کمبود پهنای باندش یا ارزون بوودنش ؟ )
-- مودم شرکت همارا همون که خدمات وایرلس میده 3com هست ؟
-- بعضی وقتا که از شرکت می پرسم که مثلا +128 سرعتش چنده ؟ میگه منطقت کجاس میگم گلستان میگه اونجا 50 به بالاست / این جریان منطقه چیه ؟ یعنی ممکنه جای دیگه بیشتر بده ؟ چرا سرعت یه جا رو زیاد و جای دیگه رو کم میکنن ؟
-- اقای مهران خباز تو همارا چیکارس ؟
-- این نرم افزار IBSNG که نصب کردین مشکل داره ؟ آخه تا دیس نشی کردیت نمیزنه !
-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
Line Rate - Upstream (Kbps): 242
Line Rate - Downstream (Kbps): 484
اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟
--- پهنای باند سراسری رو هم همارا میده ؟ / فقط پهناش رو تامین میکنه یا تو کارای شبکش هم هست ؟
تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟
100% تضمینی .
برای مثال می تونید با دوستان خود یک گروه تشکیل بدهید و هر روز 24 ساعت شرکت مورد نظر رو زیر نظر داشته باشید.شرکتها فرمها و کاغذهای بسیار مفیدی رو دور میریزند.آنها را پیدا کنید.
خب اگه این اکانتایی که تو کاغذا هستن به درد بخور بوود دورش نمیینداختن که :27:
حتما شرکت خیلی معروفی هست که سیستم اکانتینکش رو طوری برنامه نویسی کرده که مثل دایال آپ بشه فهمید اخرین بار چه کسی (چه شماره تلفنی) از چه یوزرنیمی استفاده کرده ؟
یعنی الان شرکتای تبریز این کارو نکردن ؟
مثلا الان همارا 100% یه مشتری داره که پهنای باندش 1 مگابیت هست دیگه ( قانونی ) ( یه نهاد دولتی )
من بیام یوزر این مشتری رو پیدا کنم و شبا با یوزر اون وصل بشم شرکت میفهمه ؟
اونی که من گفتم مربوط به پارس آنلاین بوود
اوکی ...![]()
Last edited by BIZIMT; 21-08-2008 at 22:41.
خب شما درست حسابيش رو بفرمايين فردا برم بخرم![]()
Ab خان ما در این تاپیک پیرامون همین موضوع داد میزنیم .
درست و حسابیش که تو ایران نیست اما بهترین بدترین ها رو بررسی می کنیم ومعرفی.
7-8 می شه سرعت دانلود روزانه برای h1
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)