83 ?یه مدل ویو مدل 83 به بعد رو می شناسم که لاستیکاش پهنرتره . بزور هم سرعتش به بالای 100 می رسه . منظور شما همینه ؟
اگه اشتباه نکنم یکی از این 2 تا شایـــــــــــد باشه !
![]()
83 ?یه مدل ویو مدل 83 به بعد رو می شناسم که لاستیکاش پهنرتره . بزور هم سرعتش به بالای 100 می رسه . منظور شما همینه ؟
اگه اشتباه نکنم یکی از این 2 تا شایـــــــــــد باشه !
![]()
با سلام از كجا ميشه فهميد كه يك موتور سي دي اي هست يا نه با تشكر
سلام
سایت ثبت نام کارت سوخت موتور چیه بروبچ ؟
بیا دوست عزیز:سایت ثبت نام کارت سوخت موتور چیه بروبچ ؟
فکر کنم CDI بالای سیلندرش مشکیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل بهترین راه دیدن کارت موتوره!
دوستان اگر راه یا راههای دیگه ای برای تشخیص از طریق ظاهر موتور هست بفرمایید تا ما هم مطلع بشیم.
با تشکر.
Last edited by sourena; 19-08-2009 at 02:11.
سلام این لینکی که دادین خبر هستش نه سایت ثبت نام
تا جاییکه من می دونم دیگه اینترنتی نیست . بهرته برید پلیس+10 بعد برای پیگیری اینجا دنبالش بگردید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدس میزدم چون هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نشد
ولی مثه اینکه اونایی که کارت المثنی میخان باید برن پلیس +10
بازم
tanx
با سلام يه جي تي او دارم فقط سند داره بلاك نداره ميشه بلاكش كرد راستي ميشه بيمشم كرد يا نه فقط اطلاع بديد
سلام دوستان
میشه بگید مهنی کلمه ی اف رود که خیلی زیاد استفاده میشه چی هستش ؟
بله...میشه! باید برید دادگاه!جدیدا با دادگستری طرف هستیم برا شماره گذاری موتور...با سلام يه جي تي او دارم فقط سند داره بلاك نداره ميشه بلاكش كرد راستي ميشه بيمشم كرد يا نه فقط اطلاع بديد
جاده و بیابونمیشه بگید مهنی کلمه ی اف رود که خیلی زیاد استفاده میشه چی هستش ؟بیشتر برا جاهای خاکی میگن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)