تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 93 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 925

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Ahead Nero

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی. منظورم همون حالت عادی بود که بشه تو کامپیوتر و دستگاه های عادی پخش divx دید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان من بایه مشکل اساسی گیر کردم نرو من دی وی دی رایت نمیکنه ازهرورژنی ازبرنامه نرواستفاده کردم مشکلم حل نشد بارها برنامه روحذف ونصب کردم بازم نشد حتی دی وی دی رایتم روتعویض کردم بازم مشکل حل نشد حسابی اعصابمو به هم ریخته چندبار حتی ویندوزم رو عوض کردم ازورژن های مختلفی استفاده کردم بازم نشد توقسمت آخرنرو که میخوام سرعت روانتخاب کنم اون قسمت محو شده وبجای گزینه درایو دی وی دی رایترم گزینه ایمج رکوردر میاد

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام دوستان من بایه مشکل اساسی گیر کردم نرو من دی وی دی رایت نمیکنه ازهرورژنی ازبرنامه نرواستفاده کردم مشکلم حل نشد بارها برنامه روحذف ونصب کردم بازم نشد حتی دی وی دی رایتم روتعویض کردم بازم مشکل حل نشد حسابی اعصابمو به هم ریخته چندبار حتی ویندوزم رو عوض کردم ازورژن های مختلفی استفاده کردم بازم نشد توقسمت آخرنرو که میخوام سرعت روانتخاب کنم اون قسمت محو شده وبجای گزینه درایو دی وی دی رایترم گزینه ایمج رکوردر میاد

احتمال داره dvd-rom با مادربردتون همانگ نیست که حی با تعویض اون این مشکل برطرف نشده چون در بدترین حالات اگه ویندوز عوض بشه مشکل رفع میشه ولی شما حتی با تعویض ویندوز و با تعویض dvd-rom بازم نتیجه نگرفتید
    بایوس مادربردتون رو آپدیت کنید و برای این منظور از انجمن سخت افزار کمک بگیرید

4. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zinor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    وقتی من با nero هر سی دی یا دی وی دی رو رایت می کنم با این حال که فضای خالی داره دیگه نمی تونم اطلاعات بهش اضافه کنم یا روش رایت کنم !؟ و همیشه پیغام میده که یک سی دی یا دی وی دی خالی رو در دی وی دی رام بذارم !؟ من چیکار کنم تا دیگه با این مشکل مواجه نشم ؟ و بتونم روی دی وی دی هایی که رایت می کنم و باز جای خالی داره اطلاعات ذخیره کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    وقتی من با nero هر سی دی یا دی وی دی رو رایت می کنم با این حال که فضای خالی داره دیگه نمی تونم اطلاعات بهش اضافه کنم یا روش رایت کنم !؟ و همیشه پیغام میده که یک سی دی یا دی وی دی خالی رو در دی وی دی رام بذارم !؟ من چیکار کنم تا دیگه با این مشکل مواجه نشم ؟ و بتونم روی دی وی دی هایی که رایت می کنم و باز جای خالی داره اطلاعات ذخیره کنم ؟
    شما موقع رایت کردن در آخرین مرحله قبل از فشردن دکمه Burn در نرم افزار Nero تیک گزینه Multissesion Disk رو بزنید تا دیسک رو پس از رایت کردن تهش رو باز بزاره که دفعات بعد هم بتونید در ادامه و در فضای خالی موجود چیز دیگه ای رو رایت کنید

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    در write method منظور از Disc-at-once و Track-at-once چی هست؟
    روی کدومش باید بذاریم و بهتره؟
    کلا فرقی می کنه؟

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.

من یه بازی حدود 7 gig دانلود کردم که بصورت فیل image ISO هستش.چطوری میتونم با nero روی dvd رایتش کنم درحhلیکه 7 gig هست اما این dvd های معمولی 4.5 gig فضا دارن !؟؟!!؟

با سپاس...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    در write method منظور از Disc-at-once و Track-at-once چی هست؟
    روی کدومش باید بذاریم و بهتره؟
    کلا فرقی می کنه؟

تفاوت بين disc-at-once و Track-at-Once در چيست؟
    دو روش اساسي براي Write كردن يك CD-R وجود دارد.(DAO ) Disc-At-Once ، كل CD را در يك مرحله و احتمالا تراك هاي چندگانه را Write مي كند. تمام سوزاندن بايد بدون وقفه كامل شود و امكان اضافه كردن اطلاعات بيشتر وجود ندارد. Track-At-Once ( TAO ) موجب مي شود تا Write كردن در جند مرحله صورت بگيرد. براي هر ديسك، يك حداقل طول تراك 300 بلاك و يك حداكثر 99 تراك و همچنين كمي سربار اضافي در رابطه با توقف و آغاز ليزر وجود دارد. از آنجايي كه براي هر تراك ليزر خاموش و روشن مي شود، reader چند بلاك به نام بلاك هاي run-out و run-in در بين تراك ها باقي مي گذارد اگر كار به درستي صورت بگيرد، بلاك ها خاموش و معمولا غيرقابل توجه خواهند بود. CD ها و تراك هايي كه با يكديگر اجرا مي شوند ” توقف”‌قابل توجهي را خواهند داشت. برخي از تركيبات نرم افزار و سخت افزار ممكن است در اين فاصله چيزهاي زائدي را بر جاي بگذارند، كه موجب كليك آزار دهنده در بين تراك ها مي گردد. برخي درايوها و يا بسته هاي نرم افزاري ممكن است به شما اجازه ندهد تا اندازه فاصله بين تراك هاي صوتي را هنگام ضبط كردن در مد Track-At-Once كنترل كنيد، بنابراين 2 ثانيه فاصله براي شما برجاي مي گذارد. برخي از recorder ها همچون philips CDD 2000 ، ضبط ” Session-at-once ” را مي پذيرند. اين امر كنترل disc-at-once بر روي فاصله هاي بين تراك ها را براي شما فراهم مي سازد و اجازه Write كردن در بيش از يك Session را به شما مي دهد. و اين در زماني كه ديسك هاي CD Extra را Write مي كنيد، مي تواند مفيد واقع شود. مواردي وجود دارد كه ضبط disc-at-once ضروري است. براي مثال، گاهي اوقات ممكن است بدون استفاده از مد disc-at-once ، ساختن كپي هاي پشتيبان يكسان از برخي از ديسك ها، مشكل يا غير ممكن باشد. همچنين برخي از دستگاه هاي master كننده CD ممكن است ديسك هايي كه در مد Track-at-once ضبط شده اند، را نپذيرد، زيرا فاصله بين تراك ها به صورت خطا به نمايش در خواهند آمد.
    ضبط disc-at-once كنترل بيشتري را بر روي ايجاد ديسك، بخصوص CD هاي صوتي دارد، اما هميشه مناسب يا ضروري نيست. ايده خوبي است كه recorder اي بگيريد كه هم از ضبط disc-at-once هم از ضبط Track-at-once پشتيباني كند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:23 AM ----------

سلام.

من یه بازی حدود 7 gig دانلود کردم که بصورت فیل image ISO هستش.چطوری میتونم با nero روی dvd رایتش کنم درحhلیکه 7 gig هست اما این dvd های معمولی 4.5 gig فضا دارن !؟؟!!؟

با سپاس...

بهترین کار اینه که شما dvd بگیری که ظرفیت 8gb داشته باشه

11. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام.

با سپاس...
    دو تكه كردن فايل iso
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بهترین کار اینه که شما dvd بگیری که ظرفیت 8gb داشته باشه
    خوب این از کجا بدونم دی وی دی رایتر من 8 gig رو ساپورت میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •