مهتاب جان من قبلاً بهت گفتم بهترین راهش نصب برنامه بلک لیست هست .....
مهتاب جان من قبلاً بهت گفتم بهترین راهش نصب برنامه بلک لیست هست .....
یه کار دیگه هم میتونی بکنی .....
.
ببین در هر مدلی چه نوکیا و چه سونی اریکسون و.... داخل تنظیمات گوشی گزینه ای هست به اسم Divert یا انتقال تماس .....
که اگه شما این گزینه رو فعال کنی هر موقع که طرف بهت زنگ بزنه به جای اینکه گوشی شما زنگ بخوره شماره تلفنی که از قبل بهش میده زنگ میخوره و وقتی یه نفر دیگه گوشی رو برداره و بگه اشتباهه طرف فکر میکنه شما خطتونو فروختین و دیگه بیخیال میشه ....
در ضمن شما میتونید از داخل تنظیمات این برنامه مشخص کنید که هر موقع مثلاً دکمه Reject یا همون قرمز گوشی رو زدین انتقال تماس صورت بگیره و یه شماره دیگه زنگ بخوره .....
اینم فکر کنم راه حل خوبی باشه ..... در هر صورت بهتر از فروختن خط هست ......
.
ببین تا همونجایی رو که بلدی خیلی خوبه ..... از اونجا شما احتمالاً گزینه All Voice Calls یا همه تماسها رو انتخاب میکنید ...
شما باید گزینه If Busy رو فعال کنید ..... یعنی اگه طرف تماس گرفت و شما دکمه قرمز یا همون Reject رو بزنید همون لحظه دایورت میشه ....
حالا برای راحتیه کارت من یه توضیحی برای همشون میدم :
اولین گزینه همون All Voice Calls هست که یعنی همه تماسها ... یعنی هر کسی چه اونی که اسمش توی دفتر تلفن گوشیت هست و چه اونی که غریبه هست رو دایورت میکنه ....
دومین گزینه همین گزینه بود که بهت گفتم یعنی If Busy .....
سومین گزینه If Not Answered هست که موقعی که شما جواب یه تماس رو نمیدین دایورت میکنه ..( ممکنه صدای گوشی رو نشنویت و یا ....)
چهارمین و پنجمین گزینه If Out Of reach و If Not Available هست که این یعنی موقعی که در یه جایی هستین که آنتن ندارید ... یعنی اپراتور میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد ... اگه این گزینه ها رو فعال کنید هر جایی باشید که آنتن نده دایورت میشه ....
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .... اگه بازم مشکلی داشتی حتماً خبر بده
گوشیم دیگه بالا نمیاد.نمی دونم باید چه جوری فرمتش کنم.
کسی می دونم چه جوری 5610 که بالا نمیاد رو میشه فرمت کرد؟؟یاحتما باید فلش کرد؟
محمد جان شما باید گوشیتو فرمت کنی .....
.
گوشیتو خاموش کن ... کلیدهای ستاره , عدد 3 و دکمه سبز و همزمان نگه دار .....
.
در همون حال یکه اون سه دکمه رو نگه داشتی دکمه Power گوشیت رو فشار بده تا گوشیت روشن بشه .... یعنی در موقع روشن شدن گوشی شما همزمان باید 4 تا دکمه رو نگه داشته باشی ....
.
تا وقتی که گوشیت کاملاً بالا نیومده و ازت تاریخ و اسم کشور رو نپرسیده باید نگه داری .....
این سیستم واسه این گوشی که سیمبین نداره هم جواب میده؟
فكر نمي كنم كار كنه...
با توجه به ورود ورژن جديد پلت فرم جاوا و ترفند ذكر شده امكان جواب دادن 30% ...
حالا يكي از دوستا امتحان كنه بگه...
مطمئن نیستم .... ولی حداقل ارزش امتحان کردن رو که داره ..... فکر کنم جواب میده ....
مهتاب جان بهترین و راحت ترین برنامه در این زمینه که خودمم استفاده میکنم برنامه Nero Wave Editor هست که در زیر مجموعه برنامه معروف Nero هست ....
اگه شما روی سیستمتون برنامه Nero رو داشته باشید میتونید این برنامه رو باز کنید و باهاش کار کنید .... .
.
من هر موقع بخوام تکه ای از یه آهنگ رو کات کنم یا روش تغییراتی بدم از این برنامه استفاده میکنم
بفرمائید اینم برنامه PDF Reader مخصوص باز کردن فایلهای pdf ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)