آقا دمت گرم.......
خيلي لطف كردي كه وقت گذاشتي........
آقا به نظر شما n95 معمولي بگيرم يا n82 ؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون در مورد n81 8gig چيه؟
آقا دمت گرم.......
خيلي لطف كردي كه وقت گذاشتي........
آقا به نظر شما n95 معمولي بگيرم يا n82 ؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون در مورد n81 8gig چيه؟
9کرتم عزیزم...
وظیفم بود...
بنظر من ان95 معمولی و ان82 در یک سطح هستن...
ولی چند نقطه ی بحث داره...
ان95=صفحه ی بزرگ تر...و حالت اسلاید 2 طرفه...یکم خوش دست تر...
ان82=کوچکتر...جمو جور تر...ولی ال سی دی کوچکتر...صدای ضعیفتر...بهترین نقطه ی تاکیدیش فلاش زنون هست...که رو دست نداره...
ساختار دوربین این 2 گوشی مثل هم هست...ولی ان82 به دلیل فلاش زنون قوی در عکاسی در شب خیلی خیلی بهتر عمل میکنه...
در مورد ان81 8گیگ اونم واقعا گوشی عالیه هست...ولی در مقابل ان95 و ان82 حرفی برای گفتن نداره...
اگه کمک خواستی در خدمتم...
موفق باشی...![]()
به نظر من n95 ديگه از رده خارج شده...
دوربين n82 نه تنها در شب بلكه در خيلي جاهاي ديگه مثل تنظيم نور از n95 بهتره، مثلا شما يه عكس هم با ن95 هم با ن82 مستقيما" از يه لامپ پرنور بگير تا فرقش رو متوجه بشي... درضمن دكمه هاي پلير ن95 خيلي افتضاح كه همونطور كه ميدونيد در ن95 8گيگ اصلاح شده
در مورد ن81 8گيگ هم بايد بگم از نظر كيفيت عاليه... اگه از gps و دوربين استفاده نداري و اهل بازي هم هستي بهترين گزينه ن81 8گيگ هست ولي همونطور كه اكتور عزيز گفت در مقايسه ي امكانات جلوي ن82 حرفي براي گفتن نداره.
اضافه كنم كه باطري ن95 اشك آدم رو در مياره و به نظر من بزرگترين دليل براي نخريدنش همين باطريش هست كه باز هم در ن95 8گيگ اصلاح شده. اصلا" اگه پول داري n95 8gig بخر
در ضمن تمام حرفهاي اكتور عزيز تاييد ميشه...
موفق باشي
مقدار Ram بیشتر در N82 هم فراموش نکنید که در اجرا برنامه ها و هنگ نکردن خیلی تاثیر داره ولی اگر N95 - 3 هم گیر آوردی خوبه با مقدار Ram و باتری یکسان و طراحی دکمه ها همانند N95 -2 . فقط Lcd مثل N95 - 1 و اسلایدش.
تاييد ميشه + اينكه cpu ن82 و ن95 و ن95 8 همگي 336 و مال ن81 362 هست
بین n82 , n81 و n95 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
کدومشون رم 2گیگ ساپورت میکنه؟
سلام دوست خوبم...
همونطور که در پست بالا توضیح دادم. وبا بقیه دوستام به نتیجه رسیدیم...
ان82 تا 8گیگ با اپدیت جدید طبق گفته ی بچه ها و سایت ها ساپورت می کنه...
ولی...
اگه صفحه ی بزرگتر و اسلاید 2 طرفه و صدای بیشتر در اسپیکر نمی خوای...(ان82 بهترین انتخابه)...
موفق باشی...
من بیشتر صدا میخوام و حافظه زیاد.پس n95 بهتره؟
البته ن82 صداي بدي نداره و فقط در مقايسه با ن95 و ن81 كمتره، در صورتي معيار هاتون ايناست يا n81 8gig يا n95 8gig كه به نسبت قيمت ن81 بيشتر به دردت مي خوره
n 95 یکمی قدیمی شده و دست همه هست N82 کم تر هست
N 95 فکر می کنم باطری هم زود تر تموم می کنه اما صدای N8 2 واقعا خیلی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)