تو محوطه ی اموزشکده فنی استانه اشرفیه دانشگاه پیام نور هم هست!!!! تا دلتون بخواد دختر!!!
کلاس های نیمسال دوم دقیقا از 1 بهمن اغاز میشه؟
تو محوطه ی اموزشکده فنی استانه اشرفیه دانشگاه پیام نور هم هست!!!! تا دلتون بخواد دختر!!!
سلن دوستان سطح کیفی و اموزشی علمی کاربردی چه جوریه ؟
مدرکش چی ؟
راستی اگر کسی ورودی بهمن باشد پایان ترم چه موقع می باشد ؟ چه ماهی ؟ منظورم ترم اول وردی بهمنی ها پایانش کی هست ؟
با تشکر
Last edited by mehran_286; 23-09-2009 at 00:23.
بستگی داره چند ترمه درست رو تموم کنی ۴ ترمه اگه باشی برات ۱۱/۳۰ فارغ التحصیلی میخوره.
اگه ۵ ترمه تموم بشه ۶/۳۱
با سلام دوستان من دانشگاه ازاد قبول شدم دانشكده ي فني حرفه اي سما قزوين من كرجم اين دانشكدش خوبه؟اصلا بدرد مي خوره ؟ راستي اگه كسي سايتشو ميدونه تو رو خدا بگه كله نتو زيرو رو كردم پيدا نشد كه نشد:((((
سلام دوست خوب
والا منم سایتش رو نمیدونم اما تنها کار اینه که دفترچه رو باز کنی بری آدرسش رو پیدا کنی زود هم برو دنبالش چون از امروز ثبت نام شروع شده تا 2 مهر
سراسری قبول نشدی ؟ آخه من زیاد تعریف این اموزشکده های سما رو نشنیدم اما حالا یه پرسجو بکن اگر مشمول نیستی به نظرم بخون برای سال بعد
ما امروز رفتیم واحد کرج 8 تا 11 برای ثبت نام کارمون طول کشید
بعضی از این دانشجو ها هم هی به ما تیکه مینداختنانگار خودشون مثل ما ترم اولی نبودن
![]()
سیستم دانشگاه آزاد کلاً اینجوریه به ورودی های جدید تیکه میندازند ولی بعد یکی دو هفته آدم میشند ...
منم سما کرج خوندم اما ادامه ندادم و رفتم خدمت ...
ولی تو اشتباه منرو تکرار نکن و برو بخون .
حالا از من گفتم بود .
میشه دلیل عدم ادامه تحصیلت رو بگی ؟
البته من واحد کرج هستم نه اموزشکده سما
ممنون
متاسفانه همه آموزشکده های فنی این شکلی هستن
من میگم چرا من هنوز حسش نیست!نگو واسه خاطر ان بوده فکر کنم!چون توش دختر نداره
اگه دختر داشت حال و هواش میشود مثل دانشگاه![]()
این رو چرا نقل قول کردم!ولی خوب ما هم روبرومون پشتمون چپ و راستمون بالا یا شاید پایین(خوب دانشگاه ازاد!) دانشگاه ازاد دایر هست قربانت بانی.تو محوطه ی اموزشکده فنی استانه اشرفیه دانشگاه پیام نور هم هست!!!! تا دلتون بخواد دختر!!!
اقا گفتن شنبه وسائل شخصی رو بیار البته با کلی ناز و افاده منم گفتم از شانس من شما چقدر خوبی!
بخواطر 1 درس ثبت نام نشدم رفتم سال بعد![]()
سلام دوستان كسي مي دونه نيمسال دوم دانشگاه ازاد تكميل ظرفيت ثبت نامش از كي شروع مي شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)