actros 1843 به خاطر راهنماییت ممنون از خماری در اومدم بازیه با چیتاش خیلی حال میده یعنی یه فضای توپیه دمت گرم.
actros 1843 به خاطر راهنماییت ممنون از خماری در اومدم بازیه با چیتاش خیلی حال میده یعنی یه فضای توپیه دمت گرم.
سلام چند تا اطلاعات کوچیک در مورد اکتروس 1858 با چندتا عکس واسه داداش های عزیز (ترجمش با خودتون):
Engine: 15.95litre V8
Power: 578hp at 1800rpm
Torque: 1080rpm
Gearbox: Mercedes Telligent auto-shift 16 speed
Brakes: Discs all round
Suspension: Parabolic/air
Cab: Megaspace Executive
Outer axle spread: 3900mm
Drive axle ratio: 4.83:1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کم وکسری داره به بزرگی خودتون ببخشید اولین بار که مطلب میذارم![]()
این هم عکس یه آکسور شاخ:
این هم لینک سایز 1920 در1080 اگه خواستید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن اکتروس قراره این شکلی بشه
اینم موقع تست گرفتن کامیون جدید که پوشیده میشه تا دیده نشه تا وقتی که تمام تغییرات انجام بشه و به مرحلهی تولید برسه
![]()
Last edited by Actros; 19-11-2010 at 21:13.
چندتا عکس کمر شکن وا3 دوستان:
![]()
این هم یه مصاحبه از یه راننده زن
خانم رجبي! چند سال داريد؟
بين 40 تا 50 سال.
چند سال است كه رانندهء تريلي هستيد؟
حدود شش سال.
چرا ماشين سنگين را براي رانندگي و كار انتخاب كرديد؟
به رانندگي و سفر در جاده علاقه زيادي داشتم و به همين دليل به رانندگي با كاميون علاقهمند بودم.
البته با توجه به اينكه همسرم حدود 30 سال است كه در اين شغل فعاليت ميكند و من در طول اين مدت از او دور بودم تصميم گرفتم براي كمكردن اين فاصله وارد اين كار شوم. در حال حاضر با هم در يك كاميون ولوو رانندگي ميكنيم. البته سه سال پيش تنها رانندگي ميكردم و شوهرم پشت سر من در يك كاميون ديگر بود كه پس از مدتي به دليل نامساعد بودن شرايط مالي زندگي يكي از كاميونها را فروختيم.
اعضاي خانواده مخالفتي با رانندگي شما نداشتند؟
همسرم به هيچعنوان مخالف رانندگي من با كاميون نبوده و نيست. البته همسرم هيچگاه به فكرش هم خطور نميكرد كه روزي وارد اين شغل بشوم، سرانجام به خواست خدا همت كردم و با علاقه و پافشاري بسيار موفق به گرفتن گواهينامه پايهء يك شدم.
همسرتان در گرفتن گواهينامهء پايهء يك كمكي به شما كرد؟
البته پس از اين كه شنيد من موفق شدم گواهينامهء پايهء يك بگيرم خيلي تعجب كرد. او فرصت آموزش رانندگي پايهء يك به من را نداشت و يا هروقت از او براي آموزش درخواست كمك ميكردم به بهانهاي شانه خالي ميكرد. سرانجام تصميم جدي گرفتم و پس از چند جلسه تمرين فوت و فن كار را ياد گرفتم، البته از قبل چون در كنار شوهرم بودم و رانندگي او را از نزديك ميديدم با اين كار كمي آشنا بودم.
براي گرفتن گواهينامه چند بار در آزمون شركت كرديد؟
بار اول چون دستپاچه شده بودم قبول نشدم، اما بار دوم سرهنگ راهنمايي و رانندگي پس از پايان امتحان عملي به من گفت تو قبول شدي ولي ما مجاز به پذيرش تو نيستيم چون آقايان اينجا 30يا 40 بار ميآيند و ميروند و قبول نميشوند، اگر قرار باشد دفعه دوم امتحان شما را قبول كنيم و گواهينامه بدهيم ميگويند پارتيبازي شده و صداي همه درميآيد.
سرانجام بار هشتم قبولم كردند. يادم ميآيد هر روز كه براي آزمون به منطقهء پايهء يك رانندگي ميرفتم حدود 400 نفر مرد براي رانندگي در هر روز شركت ميكردند و من تنها زن شركتكننده در آزمون بودم، حتي در كادر اداري راهنمايي و رانندگي نيز كارمند زن حضور نداشت.
زمان امتحان هشتم دو نفر سرهنگ كنار دستم بودند و باور اين مساله براي آنها بسيار مشكل بود كه من در آزمون پايه يك شركت كنم.حتي آن روز رييس آزمون رانندگي پايهء يك هم در كنار من نشست و از نزديك رانندگيام را با تعجب تماشا كرد.
افسران راهنمايي و رانندگي از من ميخواستند كه تندتند دنده بگيرم و در سرازيريها خيلي به من سخت گرفتند تا شايد از آزمون صرفنظر كرده و پشيمان شوم، اما من سماجت به خرج دادم به حدي كه كف دستم از شدت دنده عوض كردن زخمي شد.
مكانيكي هم بلدي؟
نه! آنچنان سررشتهء فني ندارم. تا حدي به پنچرگيري و زنجير بستن در يخبندان واردم.
تا حالا تنهايي سفر كردهاي؟
هيچوقت تنهايي سفر نكردهام. من و شوهرم هميشه پست سرهم حركت ميكنيم. معمولاً 150 متر جلوتر از شوهرم رانندگي ميكردم. برخي مواقع هم در جاده توقف ميكردم تا شوهرم خودش را به من برساند.
تا به حال تصادف كردهايد؟
به هيچ وجه تصادف نكردهام. حتي در طول 23 سالي كه رانندهء ماشينسواري هم بودم يكبار هم تصادف نكردهام.
چندبار جريمه شدهايد؟
فقط يكبار، آن هم با ماشين سواري در مسير ويژهء طرح ترافيك، چهار هزار تومان جريمه شدم.
البته قصد تخلف نداشتم و واقعاً از طرح ترافيك در مسير اطلاع نداشتم، اين مبلغ اولين و آخرين باري بود كه پرداخت كردم. در هنگام رانندگي با كاميون سنگين هم اصلاً جريمه نشدم البته همسرم در برخي مواقع به دليل سبقت غيرمجاز مجبور به پرداخت جريمه شده است.
در جاده رانندهها برايتان مشكلي ايجاد نميكنند؟
يكبار در جادهء شيراز در حال حركت بودم كه يك دستگاه كاميون در جاده حركت زيگزاگي داشت شوهرم گفت از آن كاميون فاصله و يا سبقت بگيرم، من هم وقتي ديدم جاده باز شد سبقت گرفتم. در ابتدا آن كاميون به من راه داد اما در ميانهء راه وقتي متوجه شد كه زن هستم ماشينم را به سمت خاكي جاده منحرف كرد و شوهرم كه شاهد ماجرا بود عصباني شد، بالاخره چون به كار تسلط داشتم، آن كاميون عصباني را رد كردم.
تا به حال دعوا هم كردهايد؟
يكبار زماني كه از مرز ايران خارج ميشدم براي انجام امور اداري ترخيص از مرز تركيه در صف كاميونها ايستاده بودم. كاميون شوهرم نيز چند كيلومتر پايينتر از من بود.براساس نوبت يك كاميون ترك و يك كاميون ايران به ترتيب از مرز ايران خارج ميشدند.
نوبت من كه شد پليس اشاره كرد كه بيايم جلو، ناگهان كاميون كناري من از صف تركها از روي لجبازي يا حسادت به تصور اينكه من تنها هستم از من سبقت گرفت. پليس متوجهء اين حركت رانندهء ترك شد و حق را به من داد.
از مرز كه بيرون آمديم در امتداد يك جادهء باريك بيرون از مرز ناگهان يك كاميون از پشت سرم به سرعت در امتداد من حركت كرد، راه را باز كردم تا رد شود كه متوجه شدم رانندهء كاميون همان رانندهءترك است و به من نيشخند ميزد، او ميخواست به پايين جاده منحرفم كند به طوري كه از كنار آيينهء كاميونم رد شد و آينه را شكست، در اين لحظه شوهرم به من رسيد و از مهلكه نجاتم داد. البته دعوا به معناي آنچه در ذهن شماست نداشتهام.
براي يك زن رانندگي در داخل كشور راحتتر است يا خارج از كشور؟
رانندگي در خارج از كشور راحتتر است. در داخل، برخي آقايان چشم ديدن رانندگي يك خانم با اتومبيل سواري را ندارند چه رسد به اينكه يك زن راننده كاميون باشد. در كشورهاي اروپايي مانند آلمان، اتريش، مجارستان و روماني مردم با احترام با من برخورد ميكنند.
يادم ميآيد در مرز روماني يكبار پس از بازرسي كاميون، ماموران فكر كردند كه من يك توريست هستم اما وقتي خودم را معرفي كردم آنها بسيار تعجب كردند. هيبت يك زن ايراني در لباس مكانيكي و كلاه براي آنها جالب به نظر ميرسيد.
برخي فكر ميكنند، زنان از عوامل اصلي تصادفات هستند، آيا اين تصور درست است؟
در گذشته تصور ميشد زنان در رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي كوتاهي ميكنند اما امروزه شاهد اين هستيم كه زنان با رعايت كامل قوانين راهنمايي و رانندگي حتي بهتر از مردان رانندگي ميكنند و در اين زمينه فكر ميكنم حسادت مردان است كه با اذيت و تمسخر زنان نميخواهند قبول كنند كه زنان خوب ميرانند.
در ايران چند زن ديگر در اين شغل مشغول به كار هستند؟
شنيده بودم كه يك خانم در سالهاي قبل از انقلاب و كمي در دوران پس از انقلاب در اين بخش فعاليت ميكرده، اما تا جايي كه ميدانم هيچ زن ديگري در حال حاضر به غير از من در اين حوزه فعال نشده است. بسيار افتخار ميكنم كه به عنوان يك زن در اين كار سخت شركت دارم.
شما هم آهنگهاي قديمي گوش ميدهيد؟
بله! آهنگهاي قديمي مرا به ياد دوران كودكي و پدر و مادرم مياندازد.
اگر وزير راه بوديد براي جادهها چه كاري ميكرديد؟
اگر وزير بودم دستور ميدادم تمام دستانداز و چالههاي جادهها را درست ميكردند زيرا در برخي اتوبونها و بزرگراهها چالههايي وجود دارند كه تمام ديفرانسيل و صفحات كامپيوتري ماشين را به هم ميزند. به نظرم سرويسهاي بهداشتي مناسب نيز در جادهها وجود ندارد كه بايد در جادهها و پايانههاي كشور احداث شود.
![]()
معاون وزير راه و ترابري در گفتوگو با فارس خبر داد:
ارائه تسهيلات ارزان قيمت نوسازي كاميونهاي فرسوده به تعاونيها
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي با اشاره به ارائه تسهيلات ارزانقيمت 7ساله به تعاونيهاي خريدار تعداد بالاي كاميون جديد، از تعهد اصناف و انجمنهاي حمل و نقلي براي همكاري در اجراي بهتر قانون هدفمندي يارانهها خبر داد.
افنديزاده: مواردي نظير ارائه تسهيلات و تعامل بين شركتهاي خصوصي و بانكها مطرح است و دولت به عنوان ناظر، هدايتكننده و سياستگذار خواهد بود.
طبق تفاهمنامه مذكور مقرر شده است اگر شركتهاي تعاوني به صورت تجمعي قصد خريد تعدادي كاميون داشته باشند، تسهيلات مربوطه با نرخ سوده پايين به آنها اختصاص يابد.
حركت به سمت شركت محوري در ناوگان حمل و نقل جادهاي كالا يكي از اهداف مدنظر سازمان راهداري است زيرا اجراي اين امر موجب ميشود تا شركتهاي توانمند ايجاد شده و قادر باشند قسمت اعظم بار كشور را جابهجا كنند و در كنار آن همچنين به استخدام رانندهها بپردازند.
در موضوع قانون هدفمندسازي يارانهها توقع بر اين است كه پس از آنكه سوخت، قيمت واقعي خود را پيدا كرد، استفاده از كاميونهاي قديمي پرمصرف توجيه اقتصادي نداشته باشد كه همين امر موجب افزايش بهرهوري در حمل و نقل كالا ميشود.
ناوگان حمل و نقل جادهاي اغلب خصوصي است، اگر بتوان زيرساخت را به طريقي فراهم كرد كه مالكان ناوگان با بهرهوري و مديريت بيشتر بتوانند نوسازي ناوگان را انجام دهند، اين نوع حمل و نقل در توسعه جابهجايي كالا موفقتر خواهد بود.
فارس![]()
ببخشید دوستان میتونید یه کم در مورد این عکس توضیح بدبد یه جا خوندم یه ماشین ملی اسمش سهند:
![]()
این کی رونمایی شد:
خبرگزاري فارس: مراسم رونمايي اولين كاميون ملي توليد شده توسط شركت سايپا ديزل با حضور مديرعامل سايپا و رئيس كمسيون صنايع مجلس برگزار شد.
علي ملك، مدير عامل شركت سايپا ديزل در اين مراسم با اشاره به طراحي و ساخت كاميون ملي با نام كاوه گفت: بيش از 2 سال كار مطالعاتي، تحقيقاتي و اجرايي توسط متخصصين سايپا ديزل براي اجراي اين طرح انجام شده است.
وي افزود: بررسيها نشان ميدهد كه بازار كشش خريد كاميون ملي را به ارزش 135 ميليون تومان داراست ولي ما اي خودرو را با قيمت 100 ميليون تومان به بازار عرضه خواهيم كرد.
مدير عامل شركت سايپا ديزل تصريح كرد: اين كاميون كشنده با توان 420 اسب بخار امكان كشندگي 70 تن بار را دارا است و از تمام مزيتهاي موجود در محصولات ولوو، رنو و البرز برخوردار است.
وي با بيان اينكه طي سال جاري 250 دستگاه كاميون كاوه در كشور توليد خواهد شد، گفت: توليد اين محصول در سال آينده به 2500 دستگاه خواهد رسيد.
تقریبا که نه ولی این کامیون یه تقلید محض از scania r420 vs scania r460![]()
ای وااااااااااااااای کی اسم ای دانگ فنگو عوض کردن:
به گزارش خبرخودرو، مدیر عامل سایپا دیزل گفت : با بومی سازی و مونتاژ کامیون های البرز در کشور ، سعی داریم کیفیت کامیونهای کشنده چینی را به استانداردهای اروپایی نزدیک کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، علی ملک در مراسم تفاهم نامه همکاری فنی و بازرگانی با گروه خودروسازی دانگ فنگ چین اظهار داشت: توجه ویژه شرکت سایپا دیزل به بومی سازی کامیون های چینی ، افزایش کیفیت محصولات چینی را در پی دارد.
وی با اشاره به تجربه چند ساله سایپا دیزل در تولید برندهای مطرح خودروسازی جهان ، خاطر نشان کرد : محصولات دانگ فنگ چین چند سالی است که به صورت CBU وارد بازار ایران شده اند به طوری که هم اکنون حدود 13 هزار دستگاه از محصولات این شرکت در جاده های کشور در حال تردد است.
وی با ادامه با اشاره به راه اندازی خط تولید کامیون البرز گفت : خط تولید کامیون البرز (T375) در 18 مهر ماه سال جاری، پس از تلاشی 10 ماهه افتتاح گردید و امروز که چند ماهی از شروع تولید این محصول می گذرد، توانستیم پانصدمین کامیون البرز تولیدی ( به صورت CKD) را از خط تولید شرکت خارج کنیم.
وی میزان داخلی سازی این محصول را 34 درصد عنوان کرد و افزود : از نکات مهم در تولید کامیون البرز نسبت به سایر تولیدات ، مونتاژ و ساخت اتاق این کامیون از ابتدای تولید بوده است به طوری که از همان ابتدا شرکت به عمق ساخت داخل این محصول توجه ویژه ای داشته است.
مدیر عامل سایپا دیزل در ادامه با اشاره به تلاش شرکت سایپا دیزل در افزایش کیفیت این محصول گفت : با تلاش شرکت نمره منفی این محصول نسبت به نوع CBU از (217-) به (60-) ارتقاء یافته است و برنامه آتی شرکت سایپا دیزل رساندن این عدد به (40-) است.
ملک گفت : کامیون های جدید تولیدی البرز برای اولین بار با استاندارد آلایندگی یورو 3 روانه بازار ایران می شوند همچنین این کامیون به لحاظ کیفیت و قیمت نسبت به رقبای خود در بازار درسطح بالاتری قرار دارد وهم اکنون دارای گواهینامه E-MARK است .
وی در ادامه صادرات کامیون البرز را از برنامه های آینده سایپا دیزل عنوان کرد و اظهار داشت : بر اساس توافقات صورت گرفته با گروه خودروسازی دانگ فنگ ، مقرر شده است که در بازارهای صادراتی حضور مشترک داشته باشیم به همین منظور در آینده ای نزدیک برنامه صدرو کامیون البرز را نیز در برنامه قرار داده ایم.
وی با اشاره به اقدامات شرکت سایپا دیزل در خصوص ارائه خدمات پس از فروش به خریداران این کامیون ها یادآور شد : در 8 ماه گذشته ، ماهیانه یک مرکز خدمات پس از فروش در کشور افتتاح شده است و بر اساس در خواست شرکت دانگ فنگ مبنی بر ایجاد مرکز تخصصی خدمات پس از فروش این شرکت ،دو مرکز بزرگ برای کامیون البرز درتهران و اصفهان آماده و دستگاه های مربوطه جهت تجهیز این مراکز از سوی طرف چینی ارسال گردید که در مراسمی روز گذشته مرکز تهران آن افتتاح گردید.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص قیمت نهایی این محصول گفت : قیمت فروش نقدی کامیون البرز، در حال حاضر 73 میلیون تومان است که حدود 2 میلیون افزایش قیمت داشته است و شرکت سعی دارد که قیمت این محصول را کنترل نماید.
وی در خصوص علت افزایش قیمت کامیون البرز گفت : پیش از این محصول البرز به صورت CBU و با یک نسل موتور قدیمی تر و استاندارد یورو 2 عرضه می گردید اما هم اکنون به صورت CKD و نسل موتور ارتقاء یافته وهمچنین افزایش امتیازات کیفی تولید و عرضه می شود، که این امر باعث افزایش 2 میلیونی این محصول شده است در ضمن کامیون البرز به دلیل ارتقاء کیفیت ، گواهینامهE-MARK را نیز دریافت نموده است.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص برنامه های صادراتی شرکت سایپا دیزل گفت : نگاه امروز ما باید نگاه صادرات محور باشد، که این در گذشته در شرکت سایپا دیزل رعایت شده و از زمان حضور من نیز در سایپا دیزل ، تقویت گردیده، به طوری که در سال گذشته شرکت سایپا، عنوان صادر کننده نمونه سال 87 را کسب نمود و امسال نیز برنامه ما هفته ای یک میلیون دلار صادرات بوده که تا کنون محقق گردیده و در سال جاری 26 میلیون دلار صادرات به 15 کشور دنیا داشته ایم.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص ظرفیت تولید کامیون البرز گفت: ظرفیت خط تولید این محصول 8 هزار دستگاه در سال است که امیدواریم امسال بتوانیم تولید این محصول را به بالای 2 هزار دستگاه برسانیم و در سال آینده نیز ، در صورت توجه جدید به بحث نوسازی ناوگان فرسوده و افزایش متقاضی، ماکسیمم ظرفیت را به کار گرفته و افزایش تولید خواهیم داشت.
مدیر عامل گروه خودروسازی دانگ فنگ در جواب به سؤال خبرنگاری در خصوص عدم کیفیت کامیونهای T300 گفت : این کامیون ها از مدلهای 5 ساله گذشته شرکت است و تلاش داریم که هر چه سریعتر مشکلات این محصول را نیز برطرف نماییم ، همچنین در نظر داریم با ارائه قطعات بیشتر و خدمات بهتر مشکل این محصول را حل تا در تولیدات جدید این نوع مشکلات بوجود نیاید.
ژوپینگ درادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص قیمت نهایی کامیون البرز (T375) در کشور چین گفت : قیمتی کامیون البرز درایران به نسبت مشخصات فنی و کیفی بالاتری که از سوی شرکت سایپا دیزل مورد تقاضا بوده ، کمی بالاتر از قیمت آن در چین است.
واقعا که خوب اگه مشکل فنی داشت چرا وارد کردید هوو درس عبرت نشده
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)