تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 737 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ملت شهید پرور این هم بخونین بد نیست
    اینم منبعش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

å
    مقایسه تخصصی ریو ( نکته به نکته)
    از زبان کارشناس فنی سایپا

§کمپانی خودرو سازی کیا تابعه گروه خودروسازی هیوندا موتور کره جنوبی می باشد که در بسیاری موارد طراحی و تولید همکاری ها ی نزدیکی با هم دارند ، همچنین این دو کمپانی از مشاوره ها و طراحی ها فورد آمریکا به طور کامل بهره می برند .

§ریو 16 سوپاپ داره،نیم موتور ریو همون نیم موتور ورناست(و البته ecu شونم یکیه هردو زیمنس البته واضحه که برنامه ecu که روی ریوست با اونی که رو ورناس فرق می کنه) که این حاصل همکاری کیا و هیونداست .

§حجم موتور هر دو 1.5 لیتره و تنها تفاوت این دو خودرو در سر سیلندر اون هاست که ریو 16 سوپاپ داره ولی ورنا 12 سوپاپ . ( ریو : 1493 سی سی حجم موتور – ورنا : 1495 سی سی حجم موتور )

§قدرت ورنا 90 اسب بخار در 550 دور دقیقه و قدرت ریو 97 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه است .

§در واقع موتور ریو تکمیل شده و بهسازی شده ی موتور ورناست .

§گشتاور موتور ریو ام از ورنا بزرگ تره بنابراین شتابشم تو هر 5 تا دنده بیشتر از ورناست بد نیست بدونین تو سایپا ریو به دو صفت معروفه یک سلطان شتاب و دو سلطان سربالایی یعنی تو شتاب اولیه (100-0) حتی زانتیا رو هم می گیره ، همچنین ایشون با پرشیا ELX ،405 GLX ، و 206 تیپ 5 هم کورس گذاشتن و تونستن با ریو کل اون ها رو بخابونن . ( ببخشید معادل فارسی براش پیدا نکردم)

§ریو تو سربالایی ها جایی که پرشیا ELX ،405 GLX ، و 206 تیپ 5 بسختی 50 کیلومتر میرن ریو با سرعت بالای 100 مثل شبح از کنارشون رد میشه در مورد صدای موتور و قطعات موتورم باید بگم هیچ شباهت و اشتراکی بین ریو و پراید نیست صدای موتور ریو کاملا بم و پرطنینه و هیچ شباهتی به صدای موتور پراید نداره از لحاظ قطعات موتورم جز قطعاتی مثل یاتاقان قطعه مشترکی با پراید نداره.

§مجموعه قوای محرکش شامل موتور و گیربکس و ... واتاق به شکل کاملا پک از کره وارد میشه و تو ایران کارگرا فقط زحمت باز کردن جعبه ها رو میکشن البته مشخصه قطعات مشترک خیلی بیشتری بین ریو و ورنا وجود داره که من دقیقا نمی دونم.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست من جالب بود ولی اگه میشه یه نظر کارشناسی از طرف یه گروه بی طرف رو هم بده .
    اصولا من اعتقادی به نظر کارشناسای شرکت سازنده ندارم .
    هیچکس نمیگه ماست من ترشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما میتونی بری و خلافش رو ثابت کنی .
    من نتونستم ....
    شاید شما بتونی

ضمنا این ماست اصلا" ایرانی نیست . بلکه تماما" باکس از کره میآد پس لزومی نداره کارشناس سایپا بوق اجناس کره ای رو بزنه . چون براش فرقی نداره .

درنهایت باید بگم به جای این همه مخالفت بهتر نیست یه دوری باهاش بزنی تا اینقدر بیخودی ساز مخالف ننوازی .

با تشکر ...
    Last edited by lavson1361; 27-04-2008 at 11:29.

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا بالاخره امروز یه دور با ریو زدم دست رفیقم بود(نمایشگاه داره)...
    آقا شتابش فوق العاده بود.از 405 2000 کاربراتوری که بیشتر بود از پرایدم همینطور(این 2 تارو خودم داشته ام چون)در کل سواری خوبی داشت وقتی تو یک گازو پر میکنی قسمت عقب ماشین میخواد از رو زمین کنده بشه.
    اما یه چیزی که خوب نبود این بود که ماشین توی دست اندازها خشک بود به نظر کمکهای تعریفی نداره حالا نمیدونم...
    و البته صدای موتور که خیلی هم زیاد نیست و لی خب کم هم نبود.
    در کل من بهش نمره قبولی میدم
    ولی مقایسش نمیکنم چون هنوز پشت 206 نشستم.
    اگه گیر اوردم حتما امتحانش میکنم تو این هفته تا تکلیفم روشن شه...
    ممنونم

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب مثل اینکه تو تو شرکت سایپا کار میکنی و مامور شدی بیای اینجا برای ریو تبلیغ کنی
    من هم اصلا با تو کاری ندارم
    هر چی دوست داری تبلیغ کن
    منم به قول خودت تورو حواله دادم به حضرت(حرضت از دید تو) عباس
    خواهشا دیگه جواب منو نده
    منم جواب تو رو نمی دم
    اصلا فکر کن چیزی نگفتم
    همه حرفام هم پس میگیرم
    ریو سگش میرزه به فراری و لامبورگینی و .......
    برین بخرین حالشو ببرین

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    آقا بالاخره امروز یه دور با ریو زدم دست رفیقم بود(نمایشگاه داره)...
    آقا شتابش فوق العاده بود.از 405 2000 کاربراتوری که بیشتر بود از پرایدم همینطور(این 2 تارو خودم داشته ام چون)در کل سواری خوبی داشت وقتی تو یک گازو پر میکنی قسمت عقب ماشین میخواد از رو زمین کنده بشه.
    اما یه چیزی که خوب نبود این بود که ماشین توی دست اندازها خشک بود به نظر کمکهای تعریفی نداره حالا نمیدونم...
    و البته صدای موتور که خیلی هم زیاد نیست و لی خب کم هم نبود.
    در کل من بهش نمره قبولی میدم
    ولی مقایسش نمیکنم چون هنوز پشت 206 نشستم.
    اگه گیر اوردم حتما امتحانش میکنم تو این هفته تا تکلیفم روشن شه...
    ممنونم
    پشت 206 بشینی زیاد برات فرقی نداره
    ولی اگه پشت L90 بشینی کمتر از زانتیا سوار نمیشی
    تندر 90 خیلی عالیه ولی تنها ایرادی که داره اینه که قطعاتش کمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لاستیکت رو عوض کنی حله ...
    اتفاقا" ریو هم در جلو و هم در عقب ، دو مدل کمک داه . یعنی هم لول و هم پیچشی .
    لاستیک ریو 13 است و کویره . تمام برو بکس اولی که میخرن میرن یه فکری به حال لاستیک میکنن . با تعویض لاستیک هم هندلیگ بهتر میشه و هم دیگه ماشین نمیکوبه .
    (این تنها قطعه ریو است که ایرانیه . )
    راستی دنبال ال 90 هم اگه خواستی بری فقط E2 بگیر ایربگ هم داره . ولی اگه هر کدوم از این ماشینا تونستن توی شتاب و سر بالایی ، ریو رو بگیرن من اسمم رو عوض میکنم و میزارم جانسون .

ضمنا" مطمئن باش از زانتیا پر شتابتر نباشه ، کمتر هم نیست .و این در حالیه که باید پول دوتا ریو رو بدی تا یه زانتیا بهت بدن .
    من همه ماشینی سوار شدم . 206 و ال 90 برات معجزه نمیکنن . فقط بیخودی پول یاموفت رو باید بریزی توی گلوی نمایندگیها.

حتما" هم اینو یادت باشه که محصولات سایپا با کیفیت تر از ایران خودرو هستند . همین زانتیا اولی که اومده بود 18 تومن بودش . الان شده 31 تومن . میدونی چرا ؟؟؟؟
    چون تازه مردم فهمیدن چه ماشینیه . و یهو بورس پیدا کرد . ریو هم بهت قول میدم تا چند وقت دیگه میترکونه .
    اینو من نمیگم تمام کسایی که در فن خودرو ، دستی بر آتش دارن میگن .

اگه خواستی بگیری بگو تا راهنماییت کنم که چه چیزایی باید همراه داشته باشه . برات کف نرن خدای نکرده .

با تشمر از شما
    نماینده رسمی کیا موتور
    لاوسون ..

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب درست که ریو کره هستش ولی خوب این مدل رو سایپا تو ایران تولید و بازار یابی میکنه و سود حاصل هم مال سایپا هستش .
    منم نمیگم میخوام خلاف این رو ثابت کنم چون تنها مشخصات فنی این ماشین بود و چیزی زیادی در مورد کیفیت اون گفته نشده .من همه این موارد رو کم و بیش میدونستم .
    میدونی بهترین نظر نظر یه مخالف هستش .همون کاری که بیشتر کارشناسای خودرو توی مجله های تخصصی اتومبیل میکنن اینه که یا کمالا بی طرف رفتار میکنن یا خودشون جای یه فرد میزارن که اصلا از اتومبیل مورد نظر بدشون میاد .منم سعی میکنم همه موارد رو تو نظرم بگیرم .
    و افزایش قیمت زانتیا هم نه به خاطر افزایش درخواست و به خاطر بعضی سایستهای غلت و بعضی بازار سازی کاذب هستش همون سیاستی که در مورد 206 اعمال شده یعنی کاهش تولید .
    Last edited by rami_hemi; 27-04-2008 at 13:43.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لاستیکت رو عوض کنی حله ...
    اتفاقا" ریو هم در جلو و هم در عقب ، دو مدل کمک داه . یعنی هم لول و هم پیچشی .
    لاستیک ریو 13 است و کویره . تمام برو بکس اولی که میخرن میرن یه فکری به حال لاستیک میکنن . با تعویض لاستیک هم هندلیگ بهتر میشه و هم دیگه ماشین نمیکوبه .
    (این تنها قطعه ریو است که ایرانیه . )
    راستی دنبال ال 90 هم اگه خواستی بری فقط E2 بگیر ایربگ هم داره . ولی اگه هر کدوم از این ماشینا تونستن توی شتاب و سر بالایی ، ریو رو بگیرن من اسمم رو عوض میکنم و میزارم جانسون .

ضمنا" مطمئن باش از زانتیا پر شتابتر نباشه ، کمتر هم نیست .و این در حالیه که باید پول دوتا ریو رو بدی تا یه زانتیا بهت بدن .
    من همه ماشینی سوار شدم . 206 و ال 90 برات معجزه نمیکنن . فقط بیخودی پول یاموفت رو باید بریزی توی گلوی نمایندگیها.

حتما" هم اینو یادت باشه که محصولات سایپا با کیفیت تر از ایران خودرو هستند . همین زانتیا اولی که اومده بود 18 تومن بودش . الان شده 31 تومن . میدونی چرا ؟؟؟؟
    چون تازه مردم فهمیدن چه ماشینیه . و یهو بورس پیدا کرد . ریو هم بهت قول میدم تا چند وقت دیگه میترکونه .
    اینو من نمیگم تمام کسایی که در فن خودرو ، دستی بر آتش دارن میگن .

اگه خواستی بگیری بگو تا راهنماییت کنم که چه چیزایی باید همراه داشته باشه . برات کف نرن خدای نکرده .

با تشمر از شما
    نماینده رسمی کیا موتور
    لاوسون ..
    آره موافقم اگه خواستی L90 بگیری فقط E2 بگیر
    کلا هر ماشینی تو ایران بگیری پول یا مفت دادی به نمایندگی ها
    در مورد کیفیت محصولات سایپا و ایران خودرو نمیشه چنین چیزی گفت چرا که همه ما میدونیم پراید اصلا بویی از کیفیت نبرده
    ولی زانتیا تهشه
    مثل پیکان و سوزوکی گراند
    راستی شما که خودت نمایندگی سایپا هستی چرا میگی مواظب باش ازت کف نرن!
    داری آبروی خودت رو میبری؟
    ولی خداییش راست میگه
    همین دیروز یه پراید از نمایندگی تحویل گرفتیم نه انبردست داره نه پیچ گوشتی
    خوب درست که ریو کره هستش ولی خوب این مدل رو سایپا تو ایران تولید و بازار یابی میکنه و سود حاصل هم مال سایپا هستش .
    منم نمیگم میخوام خلاف این رو ثابت کنم چون تنها مشخصات فنی این ماشین بود و چیزی زیادی در مورد کیفیت اون گفته نشده .من همه این موارد رو کم و بیش میدونستم .
    میدونی بهترین نظر نظر یه مخالف هستش .همون کاری که بیشتر کارشناسای خودرو توی مجله های تخصصی اتومبیل میکنن اینه که یا کمالا بی طرف رفتار میکنن یا خودشون جای یه فرد میزارن که اصلا از اتومبیل مورد نظر بدشون میاد .منم سعی میکنم همه موارد رو تو نظرم بگیرم .
    و افزایش قیمت زانتیا هم نه به خاطر افزایش درخواست و به خاطر بعضی سایستهای غلت و بعضی بازار سازی کاذب هستش همون سیاستی که در مورد 206 اعمال شده یعنی کاهش تولید .
    کی گفته بهترین نظر نظر مخالف هست؟؟؟؟
    بهترین نظر مال کسی هست که از هیچ طرف سودی نمیبره

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من که شخصا اصلا سراغ ریو نمیرم
    چون ظاهرش زیاد قشنگ نیست تازه اون همه هم پول بدی
    همون 206 بهتره یا 405 فوقش یکم دیگه پول می زاری یک پرشیا می گیری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •