من الان تست كردم و هيچ مشكلي در رابطه با دريافت كليد نبود.آويرا داراي نمايندگي در ايران بوده و قضيه تحريم در كار نيست.يك كليد گرفتم براي Avira Premium Security Suite كه براي دوستان قرار ميدم.دانلود كرده و بدون دردسر استفاده كنيد:
من الان تست كردم و هيچ مشكلي در رابطه با دريافت كليد نبود.آويرا داراي نمايندگي در ايران بوده و قضيه تحريم در كار نيست.يك كليد گرفتم براي Avira Premium Security Suite كه براي دوستان قرار ميدم.دانلود كرده و بدون دردسر استفاده كنيد:
Last edited by hamilton; 26-05-2009 at 14:28.
اينهم يك كليد ديگه براي Avira Premium Security Suite كه الان گرفتم:
هر دو کلید Invalid بود.
به اینجا
واینجا همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتم ولی دوباره همین پیغام به نمایش در می آد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
We are sorry but this promotion is not available in your region
با ----- هم رفتم ولی باز هم همون پیغام آمد !
چطور میشه برای من این پیغام می آد ولی شما نه ؟
در ضمن آپدیت آویرا برای من از تاریخ 2009/05/11 غیر فعال شده و در آغاز آپدیت ارور می ده فکر نمی کنید به همین قضیه کلید ربط داشته باشه ؟!
Last edited by Subaru; 26-05-2009 at 19:50.
سلام دوستان.ایا این انتی ویروس نسخه پرتابل داره؟ اگه داره با قابلیت اپدیت هست؟
حقيقتش چيز خاصي به ذهنم نميرسه.براي من بدون مشكل رجيستر كرد و پيفامي هم نشان نداد.كليدهاي ديگري را تست كنيد ببينيد جواب ميده؟
دوستمون Subaru درست میگن، من هم الان چک کردم این پیغامو داد
We are sorry but this promotion is not available in your region
بحث تحریم نیست، با V-P-N هم چک کردم
شاید متوجه این باگ تو سایتشون شده باشن و رفعش کردن
اما Trial Reset که هست![]()
سلام
من هم تست کردم همین پیغام رو میده
این سایت ترکی هم همین پیغام رو میده
عجب داستانی شد!!!!
چی کار کنیم؟؟؟؟![]()
سلام
آقا خيلي ممنون . من فهمديم مشكل چيه ؟ من ديروز تازه Avira Premium Security را نصب كردم كه با اين Key كه شما داديد نصبش كردم و ميگه تا 26/8/2009 اعتبار داره ولي قبل از اين هم به آدرسي كه براي دريافت Key داده بوديد ( در پست اول ) رفتم و با We are sorry but this promotion is not available in your region
مواجه شدم كه فكر مي كنم فهميدم مشكل از چيه ؟ اين صفحه يك باگ نيست بلكه اين را گذاشته بودند تا كساني كه براي بار اول Avira نصب مي كنند بتوانند ويژگي هاي نسخه ي اصلي را تجربه كنند و پس از اين مهلت آنرا بخرند ولي دوستان ايراني بعد از اتمام زمان هر Key يك Key جديد مي گرفتند كه سايت اصلي هم جلوي اين كار را گرفته است و حتي ديگر كساني كه براي اولين بار هم مي خواهند Key بگيرند نمي توانند و چاره اي نيست .
اما يك سوال هم در مورد نسخه ي Avira Premium Security دارم كه من نصبش كردم ولي وقتي WebGuard فعال باشه و به اينترنت متصل بشم هيچ سايتي بالا نمياد و مي خواستم ببينم راهي داره هم WebGuard فعال باشه و هم تو اينترنت گشت بزنم ؟
سلام. اينهم يك كليد براي Avira Premium Security Suite که تا 3/11/2009 اعتبار داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)