تبليغ چيه ديگه.
مگه كلا چند تا شركت تو مشهد اينترنت پر سرعت ميده.
تازه اين تستي كه شما گرفتي نشون ميده كه زيادم مالي نيست :دي
تبليغ چيه ديگه.
مگه كلا چند تا شركت تو مشهد اينترنت پر سرعت ميده.
تازه اين تستي كه شما گرفتي نشون ميده كه زيادم مالي نيست :دي
Last edited by franch; 25-09-2008 at 18:56.
يازده تاست. خيالت جمع رفيق. نه كمتر نه بيشتربعدشم اون 11 تا همش نیست!حالا بماند...
در ضمن مچت رو گرفتم.
يعني فهميدم از كدوم شركت ADSL گرفتي
از همون شركتي كه همش ازش مي نالي![]()
Fanava Group![]()
تنها شركتي كه آخرِ اسمش كمله Group است همين فن آوا است:
سوتي بدي دادي رفيق
راستي شما همون quaza سابق نيستي؟
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:09.
من تو سايت همين فن اوا كه نگاه ميكردم تعرفه سرويسهاش يكم عجيب بود يعني نسبت به شركتهاي ديگه ارزونتر بود. شايد به خاطر همين سرعتش پايينه. ارزونتر ميده با حجم زياد ولي سرعت پايين.
سلام دوستان
من 2 سال و نيم پيش از گلدنت اكانت گرفتم ولي متاسفانه بعد از چند وقت خطمون رفت رو فيبر و من قطع شدم. مركز فرشچي پيش شماره 601 . ميگن Zte هست و نميشه. ايا كسي همچين مشكلي داره؟ ايا جايي هست بشه ازش سرويس گرفت؟
اگه نميشه ايا سرويسهاي خانگي وايرلس هست؟(wimax يا Wi Fi يا هر چي ديگه...)
باور كنين مردم از دست اين دايل آپ
با تشكر
با سلام
در حال حاضر كدوم شركت رو پيش شماره هاي 278 Adsl ميده ؟
من كه هر چي پرسيدم به جواي نرسيدم
این پیش شماره فیبر نوری و هیچ شرکتی نمیده.ولی اگه یه آشنا داشته باشی تو مخابرات طلاب یا یه جوری بگی تجهیزاتو شرکت مخابرات روی خطتون نصب کنه نونت تو روغنه.چون سرعتش فضاییه و من که الان دارم سرعت دانلودش رو 200 کیلو بایته در حالی که خودم اکانت 64 گرفتم. یه خوبی دیگه هم داره که خیلی بهتر از اینه.فقط بدون دیگه نه ماهواره لازم داری نه وای مکس نه هیچ چیز دیگه.وقتی تجهیزات نصب شد بهت میگم.من الان اکانت راپید گرفتم روزی 20 گیگ دانلود دارم.میدونم باور نمیکنی .فقط برو بگو تجهیزاتو نصب کنن بعد بیا بهت بگم چکار کنی.![]()
رپید شر محدودیت دانلود داره روزی 10 گیگ بیشتر نمیشه دان کرد
بعد شما چه جورب 20 گیگ دان میکنی؟
من که نگفتم همشو از راپید میگیرم.محدودیتشم هر 5 روز 50 گیگ هست.ولی من از سایتهای دیگه هم میگیرم.
![]()
هيچكس نيست جواب منو بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)