تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 113 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1122

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش Cd ، Dvd ، رایت و ابزارهای رایت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 طریقه رایت دی وی دی های تصویری چجوریه؟

سلام این سویال شاید به نظر اماتوری بیاد ولی چون تا حالا انجام ندادم بلد نیستم چجوریه.
    من می خوام دی وی دی های تصویری یعنی با فرم VOB رو با برنامه نرو 7.5 رایت کنم روی دی وی دی جوری که در دستگاه های دی وی دی پلیر معمولی قابلیت پخش داشته باشه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    من همیشه دی وی دی یا سی دی که رایت می کنم به صورت دیتا یعنی فایل ها رو به صورت در هم بر هم رایت می کنم که البته فقط هم در کامپیوتر قابلیت پخش داره وای تا حالا دی وی دی تصویری رایت نکردم.

من یهخ فیلم رو با فرمت mkv با نرم افزار winaviconverter تبدیل کردم به فرمت دی وی دی و بعد از تبدیل دو تا پوشه تولید شده یکی به اسم AUDIO_TS و یکی هم VIDEO_TS
    که داخل AUDIO_TS خالیه ولی داخل VIDEO_TS چند تا فایل هست که 4 تاش تصویریه و دو تاش هم با پسوند BUP.
    که از تصویریها هم سه تاش خیلی کم حجمه و یکیش پرحجمه که فکر کنم تبدیل شده فیلم همون باشه که با kmplayer هم بازش کردم فیلم رو پخش کرد.

حالا با نرو چجوری رایتش کنم و کدوم فایل رو سلکت کنم که رایت بشه و داخل دستگاههای دی وی دی پلیر هم میذارم پخش بشه؟
    و اگر سه چهار تا فیلم بود هم چجوری رایتشون کنم کنار هم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام این سویال شاید به نظر اماتوری بیاد ولی چون تا حالا انجام ندادم بلد نیستم چجوریه.
    من می خوام دی وی دی های تصویری یعنی با فرم VOB رو با برنامه نرو 7.5 رایت کنم روی دی وی دی جوری که در دستگاه های دی وی دی پلیر معمولی قابلیت پخش داشته باشه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    من همیشه دی وی دی یا سی دی که رایت می کنم به صورت دیتا یعنی فایل ها رو به صورت در هم بر هم رایت می کنم که البته فقط هم در کامپیوتر قابلیت پخش داره وای تا حالا دی وی دی تصویری رایت نکردم.

من یهخ فیلم رو با فرمت mkv با نرم افزار winaviconverter تبدیل کردم به فرمت دی وی دی و بعد از تبدیل دو تا پوشه تولید شده یکی به اسم AUDIO_TS و یکی هم VIDEO_TS
    که داخل AUDIO_TS خالیه ولی داخل VIDEO_TS چند تا فایل هست که 4 تاش تصویریه و دو تاش هم با پسوند BUP.
    که از تصویریها هم سه تاش خیلی کم حجمه و یکیش پرحجمه که فکر کنم تبدیل شده فیلم همون باشه که با kmplayer هم بازش کردم فیلم رو پخش کرد.

حالا با نرو چجوری رایتش کنم و کدوم فایل رو سلکت کنم که رایت بشه و داخل دستگاههای دی وی دی پلیر هم میذارم پخش بشه؟
    و اگر سه چهار تا فیلم بود هم چجوری رایتشون کنم کنار هم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

شما فایل های ویدئو که حجم بالای یدارند رو رایت باید بکنید و باید از قسمت Video-Picture استفاده کنید و گزینه DVD-VIdeo Files رو انتخاب کنید و فایل های ویدئویی خودتون رو ADD کنید
    شما برای رایت کردن 3 تا 4 تا فیمل باید به حجم دی وی دی نگاه کنید اگر جا داشته باشه که میشه و الا باید از روش های ریپ کردن فایل های ویدئویی که حجم رو کم میکنه استفاده کنید و فرمت divx بخودشون میگیرن و پلیر شما هم باید divx رو پخش کنه

3. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما فایل های ویدئو که حجم بالای یدارند رو رایت باید بکنید و باید از قسمت Video-Picture استفاده کنید و گزینه DVD-VIdeo Files رو انتخاب کنید و فایل های ویدئویی خودتون رو ADD کنید
    شما برای رایت کردن 3 تا 4 تا فیمل باید به حجم دی وی دی نگاه کنید اگر جا داشته باشه که میشه و الا باید از روش های ریپ کردن فایل های ویدئویی که حجم رو کم میکنه استفاده کنید و فرمت divx بخودشون میگیرن و پلیر شما هم باید divx رو پخش کنه
    خوب من مثلا 3 تا فیلم رو یمی خوام روی یک دی وی دی به همین صورت رایت کنم.
    منتها هر کدومشون دو تا پوشه دارن به نام های AUDIO_TS و VIDEO_TS که فایل های داخلشون هم همنام هست.
    اینا رو چجوری با هم رایت کنم؟
    اسم اون فایل پرحجمرو تغییر بدم بعد با نرو add کنم؟

اونایی که با فرمت BUP هستن رو نیازی نیست اد کنم؟

با خود نرو میشه منو هم درست کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خوب من مثلا 3 تا فیلم رو یمی خوام روی یک دی وی دی به همین صورت رایت کنم.
    منتها هر کدومشون دو تا پوشه دارن به نام های AUDIO_TS و VIDEO_TS که فایل های داخلشون هم همنام هست.
    اینا رو چجوری با هم رایت کنم؟
    اسم اون فایل پرحجمرو تغییر بدم بعد با نرو add کنم؟

اونایی که با فرمت BUP هستن رو نیازی نیست اد کنم؟

با خود نرو میشه منو هم درست کرد؟

اگر حجم 3 تا فیلم شما اندازه حجم دی وی دی میشه و بیشتر نیست باید از نرم افزار Nero Vision که در ورژن های 9 و 10 موجوده استفاده کنید و اونجا بر اساس فولدر های فیلم رایت کنید و منو سازی رو باید انجام بدید برای هر کدام از فیلم ها که در پلیرهای خانگی بتونید فیلم مورد نظر رو انتخاب و پخش کنید
    شما فرمت های VOB رو فقط نیاز دارید و نیاز به تغییر نام ندارید و باید فولدر مورد نظر رو ADD کنید
    دقت کنید باید از نرم افزار Nero Vision استفاده کنید

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر حجم 3 تا فیلم شما اندازه حجم دی وی دی میشه و بیشتر نیست باید از نرم افزار Nero Vision که در ورژن های 9 و 10 موجوده استفاده کنید و اونجا بر اساس فولدر های فیلم رایت کنید و منو سازی رو باید انجام بدید برای هر کدام از فیلم ها که در پلیرهای خانگی بتونید فیلم مورد نظر رو انتخاب و پخش کنید
    شما فرمت های VOB رو فقط نیاز دارید و نیاز به تغییر نام ندارید و باید فولدر مورد نظر رو ADD کنید
    دقت کنید باید از نرم افزار Nero Vision استفاده کنید
    خوب اگر منو سازی نخوام بکنم با همون نرو 7.5 هم میشه فایل های VOB رو اد کنم(در صورتی که حجمشون هم کمتر از دی وی دی باشه)و در کنار هم رایت کنم و در پلیرهای خانگی پخش بشه؟
    یعنی مثل همون کاری که برای ساخت وی سی دی های تصویری انجام میدیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خوب اگر منو سازی نخوام بکنم با همون نرو 7.5 هم میشه فایل های VOB رو اد کنم(در صورتی که حجمشون هم کمتر از دی وی دی باشه)و در کنار هم رایت کنم و در پلیرهای خانگی پخش بشه؟
    یعنی مثل همون کاری که برای ساخت وی سی دی های تصویری انجام میدیم.

شخصا این روش رو تست نکردم ولی فکر میکنم پشت سر هم پخش بشن و بر اساس اولویت بر حسب نام
    در ضمن اد کردن فولدر در قسمت dvd-video فکر نمیکنم مقدرو باشه و فقط میشه فایل ها رو اد کرد

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

روی یه دی وی دی
    4.7 گیگی
    چن مگ
    اطلاعات می شه ریخت ؟
    من با " نرو " که رایت می کنم بیشتر از
    4500 مگ
    نمی ریزه
    در صورتی که من فک می کنم باید بتونه حد اقل
    4800 مگ
    یا حد اقل حد اقل
    4700 مگ
    اطلاعات بریزه که نمی ریزه
    مشکل از نروئه یا دی وی دی یا رایتر یا من ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

روی یه دی وی دی
    4.7 گیگی
    چن مگ
    اطلاعات می شه ریخت ؟
    4500 مگ
    نمی ریزه
    4800 مگ
    یا حد اقل حد اقل
    4700 مگ
    800 نمیشه دیگه! میتونی حداکثر 700 بریزی. فک کنم باید حداکثر دقیق 700 باشه اگه بیشتر شد نمیرایته! گاهی وقتا فک کنم 700 هم رایت نمیکنه!! خلاصه 700 بیشتر نمیشه!

12. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

روی یه دی وی دی
    4.7 گیگی
    چن مگ
    اطلاعات می شه ریخت ؟
    4500 مگ
    نمی ریزه
    4800 مگ
    یا حد اقل حد اقل
    4700 مگ
    800 نمیشه دیگه! میتونی حداکثر 700 بریزی. فک کنم باید حداکثر دقیق 700 باشه اگه بیشتر شد نمیرایته! گاهی وقتا فک کنم 700 هم رایت نمیکنه!! خلاصه 700 بیشتر نمیشه!

این بستگی داره شما چوری محاسبه میکنید
    ظرفیت دی وی دی 4700372992 کیلوبایت هست که با استاندارد اعشاری محاسبه کردند و روی دی وی دی ها زدند 4.7 گیگابایت ولی استاندارد دودویی میگه هر دی وی دی 4.38 گیگابایت بیشتر ظرفیت نداره
    آخرین استانداردهای بین المللی میگه هر دی وی دی ظرفیتش 4.7GB و یا 4.38GiB می باشد.
    ===
    ظرفیت انواع دی وی دی رو در لیست زیر میتونید مشاهده کنید :

DVD 5 Single Sided, Single Layer 4.7 GB 4.38 GB
    DVD 9 Single Sided, Dual Layer 8.5 GB 7.95 GB
    DVD 10 Dual Sided, Single Layer 9.4 GB 8.75 GB
    DVD 18 Dual Sided, Dual Layer 17 GB 15.90 GB
    DVD R Single Sided 4.7 GB 4.38 GB

این نکته رو باید دقت کنید که در بیان ساده بابت 1 گیگابایت باید 1000 مگابایت رو در نظر بگیریم ولی در اصل 1024 مگابایت هست بنابراین دی وی دی های R ظرفیت 4.38GB دارند یا همون بر حسب بایت 4,700,000,000 bytes

14. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

الان یادم افتاد که 30 خورده ای بود بالاترینش که همین دوستمون گفت قبلا میدیدما ولی یادم نبود 38 بود آخرش
    خلاصه الان کلا یادم افتاد 38 بیتشر نیس.

16. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •