تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 83 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 827

نام تاپيک: Gears of War

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    من دیروز تا مرحله ای که میری تو کارخونه و بارون میاد رو رفتم ولی امروز دوباره میگه از اول شروع کن.دیگه دارم خسته میشم.هر موقع تا یه جایی میرم فرداش میگه دوباره برو.الانم دیگه نمی خوام از اول شروع کنم.باید چی کار کنم تا دوباره همون سیو رو ادامه بدم و دیگه اینجوری نشه؟در ضمن من قبل از هر بار که میرم تو بازی تاریخ رو میارم سال 2008.به این ربط داره؟کمک کنید.با تشکر
    Last edited by footballist; 20-02-2010 at 14:13.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من دیروز تا مرحله ای که میری تو کارخونه و بارون میاد رو رفتم ولی امروز دوباره میگه از اول شروع کن.دیگه دارم خسته میشم.هر موقع تا یه جایی میرم فرداش میگه دوباره برو.الانم دیگه نمی خوام از اول شروع کنم.باید چی کار کنم تا دوباره همون سیو رو ادامه بدم و دیگه اینجوری نشه؟در ضمن من قبل از هر بار که میرم تو بازی تاریخ رو میارم سال 2008.به این ربط داره؟کمک کنید.با تشکر
    این بازی رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم اما اگه درست یادم باشه باید یک پروفایل برای خودتون بسازید

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

این بازی رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم اما اگه درست یادم باشه باید یک پروفایل برای خودتون بسازید
    وقتی وارد بازی میشم خودش لود میشه.حالا من باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

دوستان کمک کنید.من وقت الکی ندارم هر روز بیام دوباره از اول شروع کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وقتی وارد بازی میشم خودش لود میشه.حالا من باید چی کار کنم؟
    اول منوها رو چک کنید و ببینید گزینه ای واسه ساخت پروفایل داره؟ اگه همچین چیزی بود یک پروفایل بسازید

داره خودمونی میشه Soap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

سلام

بايد در Game for window live كه با زدن كليد home ظاهر ميشود يك پروفايل جديد ايجاد كنيد كه بازي در آن save شود
    دقيقا خاطرم نيست ولي فكر كنم بايد يدونه offline شو بسازيد كه خيلي راحته فقط بايد پيداش كنيد.
    اگه اين كارو نكنيد هر دفعه همون آشو همون كاسه قبليه با اين تفاوت كه اين بار آش تلخ تر از دفعات قبليه.

7. این کاربر از Soap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان کمک کنید.من وقت الکی ندارم هر روز بیام دوباره از اول شروع کنم.
    .................................................. ..............................
    شما وقتی بازی رو اجرا می کنید دکمه HOME رو از روی کی بورد بزنید تا بتونید یه پروفایل آف لاین بسازید .........در ضمن یادتون باشه که برنامه Game live for windows رو پاک نکنید چون سیو ها در اون برنامه ذخیره می شن و با پاک کردن این برنامه سیو ها تون می پره ............

در کل تنها ایراد این بازی همینه که بعضی موقع ها باید بازی رد از اول اجرا کنید و سیو ها رو با این که وجود دارند بازی نمی شناسه

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

من بازم یه جا گیر کردم.وقتی میرم تو یک جای سربسته ای مثل گلخانه یدونه ای از این غولهای کور میاد.من تونستم وارد دالان دوم بشم ولی تو دالان دوم راهی پیدا نمیکنم که به وسیله اون غوله باز کنم.یه در هم اون ته هست که هر کاری کردم باز نشد.من باید چی کار کنم؟با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من بازم یه جا گیر کردم.وقتی میرم تو یک جای سربسته ای مثل گلخانه یدونه ای از این غولهای کور میاد.من تونستم وارد دالان دوم بشم ولی تو دالان دوم راهی پیدا نمیکنم که به وسیله اون غوله باز کنم.یه در هم اون ته هست که هر کاری کردم باز نشد.من باید چی کار کنم؟با تشکر
    اگه درست یادم باشه باید جلوی در وایستید و با شلیک اون رو متوجه خودتون کنید زمانی که به سمت شما (و در) دوید و نزدیک شد. ناگهان از سر راش کنار برید تا با در برخورد کنه و اون رو بشکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باید سقف محیط گلخونه خراب بشه که بتونین با اسلحه Hammer of Dawn اون Berserker رو نابودش کنین. (همون طور که اولین بار هم همین کار رو کردین و اونو به فضای باز کشوندین) برای این کار باید رو به روی ستون های توی گلخونه بایستین تا بهتون حمله بشه و فوری هم جا خالی بدین...

13. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •