فقط نگی که نگفتی اگه اهل گیمی سعی کن یکی پیدا کنی که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه فقط یکم قیمتش میزنه بالا
فقط نگی که نگفتی اگه اهل گیمی سعی کن یکی پیدا کنی که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه فقط یکم قیمتش میزنه بالا
وقتی میخوام فایل چمن رو وارد کنم میگه: the file is too big![]()
رامین جان اگه درایورهای مورد نیاز برای راه اندازی سخت افزارهاتو روی ویستا قبلا دانلود کردی ویستا رو نصب کن ولی اگه درایورها رو نداری به نظر من نمی ارزه این همه دردسر تحمل کنی برای این بازی!
بچه ها يك چيز جالب فهميدم
وقتي كه بازيكن حريف روي شما خطا ميكند و شما اگر در همان لحظه تند تند دكمه پاس را بزنيد
بازيكن ميرود سريع توپ را با دستهايش بر ميدارد و در انجاي كه خطا شده است توپ را ميكارد و سريع بازي را اغاز
ميكند
هنوز وقت نكردم با دكمه شوت يا سانتر امتحان كنم اگه ممكنه شما ها امتحان كنيد و ببينيد بازيكن سريع مي توند شوت يا سانتر بكند
دوست عزیز این در PES 6 هم بود با این تفاوت که اون موقع باید دکمه های L1 , R1 رو همزمان میزدی .بچه ها يك چيز جالب فهميدم
وقتي كه بازيكن حريف روي شما خطا ميكند و شما اگر در همان لحظه تند تند دكمه پاس را بزنيد
بازيكن ميرود سريع توپ را با دستهايش بر ميدارد و در انجاي كه خطا شده است توپ را ميكارد و سريع بازي را اغاز
ميكند
هنوز وقت نكردم با دكمه شوت يا سانتر امتحان كنم اگه ممكنه شما ها امتحان كنيد و ببينيد بازيكن سريع مي توند شوت يا سانتر بكند
راستی یه نفر لطف میکنه یه عکس از ترکیب Default ( پیشفرض ) تیم Real Madrid بزاره ؟
ممنون میشم .
این بازی کی برای ps2 میاد؟
اصلا اومده یا کلا نمیاد چون من امروز پایتخت بودم نیمده بود
این بازی تا نسخه شیشش خیلی عالی پیش اومده بود و رقیب نداشت ولی نمیدونم چرا توی این نسخش اینقدر تغییرات منفی کرده یه جورایی فکر می کنم به سمت فیفا کشیده شده به هر حال بد جوری تو ذوق من زد یکسال دیگه باید همون 6 رو بازی کنم
من جدیدترین درایورهای سخت افزاری به همراه تمام آپدیت های ویندوز ویستا رو دارم و همیشه هم به روزه ، فکر میکنی تو ویستا بهتر جواب میده ؟
این هم از برنامهای که خواستی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه تفر هم لطف کنه بگه لباس تیمها رو به چه شماره ای ایمپورت کنم
اول open كن و فايل رو كه ميخواد باز كن (_فايل در محل نصب بازي و فولدر img موجود هست)
بعد يك سري كد مياد كه اون كدي رو كه ميخواد انتخاب كن و بعد راست كليك كن و گزينه ايمپورت رو بزن
سايت اديت PEs
ٌٌٌکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)