ميشه عكسي چيزي از بازي بزارين
ميشه عكسي چيزي از بازي بزارين
یه چیز جالب ، روماریو هم تو این بازی هست اما به خاطر این دوپینگ آخرش اسمشو کردن Roberto مثل ماتراتزی و موتو
تو تیم vasco da gama برزیله ، فقط حیف که عکس نداره ، با finishing 95 و dribling 90
من از روی باشگاههای سابقش شناختمش ، کاش ببتو و باتیستوتا و لئوناردو و چیلاورت و هیگوئیتا و زولا و خیلی های دیگه هم بودن البته اورتگا هم توی riverplate و دنیلسون هم توی یکی از باشگاههای آمریکا هستند ، با عکس واقعیشون
برای بالا رفتن انرژی نیاز نیست که حتماً کمپ بزنیم.من اگه مثلاً یکشنبه بازی داشته باشم تا یکشنبه هفته بعد هم تیم بازی نداشته باشه.بعد از بازی امروز دو روز آینده رو هم همون تمرینات همیشگی رو انجام میدم و یک استراحت یک روزه(No training) و دوباره تمرینات رو پی می گیرم و انرژی 3 چهار تا واحد بالا میره.
جناب سیلوا دمت گرم چه بازیکنایی رو اسم بردی.این بازیکنان پا به سن گذاشته با قابلیت بالا و قیمت کم تو کوتاه مدت می تونن برای تیم مفید باشن.
با تشکر
برای بالا رفتن انرژی دو هفته ی سه بار استراحت خیلی مفیده و برای بالا رفتن تاکتیک تمرینات همیشگی خودش + ماهی یک بار کمپ عالیه واقعا جواب مثبتی میده
به من کمک کنید.من دیگه نمیتونم بازی بکنم.تا میخواهم برم تو بازی Don t send میده.چی کار کنم؟
یک راه حلی بگید.ممنون
من فکر می کنم ایراد از ویندوزته ، منم همین مشکل رو داشتم ،ویندوز عوض کردم درست شد ،بازیم باید از اول نصب کنی ولی سیوهات رو نگهدار
خواهش می کنم انجام وظیفه بود
ویندوزم هم نصب کردم بازی را هم یکبار دیگه نصب کردم.ولی نشد!!!
یعنی همین که بازی رو اجرا میکنیDon t send میده ؟ یا اینکه موقع Load بازی Don t send میده؟
recovery به چه دردی می خوره ؟؟؟
مگه برای انرژی نیست ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)