چرا تو پروفايل بعضي ها فقط درباره ي من و امار و ارقام هستش
چرا تو پروفايل بعضي ها فقط درباره ي من و امار و ارقام هستش
محدوديت پروفايل براي افراد غير آشنا
سلام ببیخشید من قبلا فرومهای دیگه بودم و با اصول آن آشنا هستم ولی نمیدونم چرا بعضی امکانات اولیه برای من قابل استفاده نیست!!!مثلا تو ویرایش پست یا ارسال پست نمیتونم از شکلکها استفاده کنم و کلا نوار ابزار toolbar جواب سریع، یا حالت پیشرفته و یا ادیت پست برام غیر فعال هست؟!!ارسال پست و ادیتش برام عذاب شده!!!کسی میتونه کمک کنه؟!!!
سمت چپ پایین هر پست دکمه تشکر هست.
فقط در بعضی بخش ها فعال نیست.
حالت ارسال مطلب غیر فعال شده؟!یعنی چی؟ من تا اونجایی که یادم میاد از همون ابتدای ثبت نامم تمام حالات ویرایش و پست دادن رو داشتم.
گفتم که spsce نمیتونم بذارم!!!Toolbar ادیتور ارسال پیغام، کاملا غیر فعاله و تنها کاری که میشه کرد تایپه!!!!خود سیستم بصورت دیفالت پیغام منو نشون میده و من امکان ادیت و تغییر فونت و سایز و ....را ندارم!!!
سلام. من برای سر و سامان دادن به بخش "پیغامهای خصوصیم" پوشه هایی درست کردم ولی متاسفانه نمیدونم چطور باید پیغامهام رو در پوشه های مربوطه قرار بدم (در قسمت "انتقال به پوشه..." هم نامی از پوشه های ایجاد شده من نیست اما در قسمت "پرش به پوشه" نام و امکان دسترسی به پوشه های ایجاد شدم, وجود داره)
با توجه به اینکه تو این بخش, دکمه "تشکر" غیر فعاله, پیشاپیش از شما دوستان تشکر میکنم.
من هر از چندگاهی این مشکل رو دارم. البته مرورگر من Opera هست. شاید مشکل از مرورگرت باشه.
مرورگرت رو عوض کن ببین درست می شه؟
باسلام.
من به تازگی هر وقت log out میشم روی گزینه "بازگشت به صفحه اصلی انجمن" که کلیک می کنم دوباره میبینم وارد شدم چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)