سلام،
خوشحالم که دوباره تشریف آوردید ....
در رویداد مربوط به دکمه ها، چه دستوراتی و به چه شکل (ماکرو یا کد) اجرا میشن؟ اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام،
خوشحالم که دوباره تشریف آوردید ....
در رویداد مربوط به دکمه ها، چه دستوراتی و به چه شکل (ماکرو یا کد) اجرا میشن؟ اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
با سلام دوباره
ببخشید ، چه جوری باید این کارو انجام بدم؟اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
من اشتباهی فکر می کردم که باید از اجزای فرم بانک اطلاعاتی درست کنما سلام دوباره
نقل قول:
اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
ببخشید ، چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
بازم سلام
فرض می کنیم که تو یه جدول چند فیلد yes/no داریم و برای هر رکورد می تونیم یکی یا چند تا رو هم زمان علامت بذاریم
حالا اگه بخوایم یه پرس و جو بنویسیم که مشخص کنه برای هر رکورد کدوم فیلد یا فیلدها انتخاب شده باید چیکار کنیم ؟
اگه کد SQLرو هم برام بذارید ممنون می شم
سلام و خسته نباسيد:
محمد جان يك برنامه كتابخانه پيدا كردم كه با اكسز نوشته شده ولي هيچ دستور VB توش نوشته نشده خيلي برنامه كامليه ولي همه چيش بسته شده يعني هيچكدوم از منو هاش نيست نميشه يك جوري اين منو هاش رو برگردوند مخصوصا منوي TOOLS نميخوام توش دست كاري كنم كه نا مردي بشه ولي ميخوام ازش سر در بيارم كه چجوري ساخته شده و از طرفي ميخوام پسور ورود به برنامه رو عوض كنم.
اگه خودتم يك مختصر توضيحي ازش بدي ممنونت ميشم
پسورد برنامه هم acc استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این سوال ما هم جواب بدین...
سلام،
وقتی پسورد رو وارد کردی و میخای دکمه OK رو بزنی ( یا کلید Enter)، کلید Shift رو پایین نگهدار. اون وقت برنامه از حالت قفل خارج میشه(که کم هم دستور vb نداره ...).
سلام:
من خودم از زبون سازنده ي برنامه شنيدم كه دستورات vb نداره براي همين مي خواستم خودم محتواش رو نگاه كنم.
درضم كاري گفتي كردم حالا ديگه پسورد خودش هم قبول نميكنه !!!!!!!!!!
جواب سوالم رو ندادي چجوري ميتونم به صفحه ديتا بيسش راه پيدا كنم يا گزينه ي tools رو برگردونم جونه من تفره نرو اين يك سوالم خيلي مهمه اگه جواب بدي كلي دعات ميكنم.
ممنون
Last edited by HRN; 27-02-2009 at 00:26.
سلام،
کی خواست حالا تفره بره ... . من با اکسس 2007 و 2003 کاری رو که گفته بودم انجام میدم و به محتوای برنامه دسترسی پیدا میکنم. اگه نگاهی هم به رویدادهای فرم ها بندازی، دستورات VBA رو میشه دید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
بخشييد محمد جون من كاري گفتي بكنم رو فكر كردم براي برداشتن پسورد گفتي انجام بدم براي همين فكر كردم نخواستي جواب سوال اصليم رو بدي شرمنده به خدا.![]()
اون كار رو دوباره كردم و شد آخه بعد از زدن پسورد يك صفحه به نام security warning ميومد كه من شيفت رو ول ميكردم و بعد open رو ميزدم برا همين انجام نميشد دست درد نكنه.
اگه زحمت نيست يك سوال ديگه:
چجوري ميشه پسورد رو عوض يا پاك كرد هر كار ميكنم نميشه؟
ممنون(خيلي آقايي)
Last edited by HRN; 27-02-2009 at 19:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)