تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 114 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام من کابل vga رو گرفتم مانیتور من هم مدلش LG 2052S و ورودی vga هم داره اما وقتی xbox رو به مانیتور وصل می کنم تصویر شفاف نیست و مثل شبکه های تلوزیون سایه داره می خواستم ببینم راه حل از بین بردن این سایه ها چیه
    شما تو تمام Resolution ها این مشکل رو داری ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ببخشید این سوال رو اینجا میگم
    برای ps2 و wii تو ایران تبدیل component (همون 5 تا فیش رنگی)به dvi یا composite (همون 3 فیش رنگی که دو تاش صداس)به d-sub هست که بشه کنسول رو به lcd وصل کرد؟
    اگه آره کجا میتونم پیداش کنم؟
    قیمتش چقده؟
    ممنون
    Last edited by prince_fable; 27-02-2011 at 20:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا من یه مشکل اساسی دارم. یه کابل گرفتم که PS3 به Manitor وصل کنم.و اصلا به مانیتور سیگنال نمیده. رو صفحه مانیتور همش No Signale .اینم بگم که از منوی تنظیمات Ps3 خروجی hdmi رو انتخاب میکنم. به تی وی وصل کردم مشکلی نداشت.ولی به مانیتور وصل نمیشه.کسی میدونه علت چیه؟اینم عکس کابلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من به این مشکل شما بر خوردم قبلا . بهترین راهش تعویض LCD به نسخه ای که HDMI یا DVI داره هستش .

راه های دیگه مثل خرید مبدل DVI TO VGA اغلب اوقات جواب نمی ده و بستگی به LCD تون داره .

کابل HDMI TO VGA رو هم من کل بازار تهران رو گشتم پیدا نکردم . آخرش هم LCD رو عوض کردم .
    سلام به کاربر Hunter Lord و بقیه دوستان.

شما گفته‌اید که توانسته‌اید PS3 را به مانیتور LCD متصل کنید.

سؤال من اینست که اگر بخواهیم PS3 را از طریق پورت DVI و کابل HDMI به DVI به مانیتور LCD متصل کنیم ، آیا باید مانیتور قابلیت HDCP یعنی از بین بردن کپی‌رایت سیگنال HD را داشته باشد.

چون بعضی‌ها می‌گویند PS3 را نمی‌توان از طریق پورت DVI به مانیتور LCD متصل کرد و فقط مانیتورهایی که پورت DVI را به همراه قابلیت HDCP دارند ، تصویر از ps3 می‌گیرند.

لطفاً دوستان راهنمایی کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    از صفحه 1 این تاپیک تا صفحه 13 رو یک ریز خوندم دیگه نمیکشم ! بیشتر نتونستم بخونم !
    کمک !!
    من لپ تاپ Dell Inspiron N-5010 دارم ... کابل HDMI هم خریداری کردم خیلی وقته ! بعد وقتی ایکس باکس رو به لپ تاپ وصل میکنم اصلا اتفاقی نمیافته ! فقط توسط برنامه ی Windows Media Center فکر کنم باید یه سری کارها رو انجام بدم ! خیلی هم تلاش کردم
    وسطا گفت وصل شو نت ! وصل کردم به ADSL دیگه بعدش کد آورد گفت بزن تو سیستمت ... رو لپتاپ یه جا کد میخواست دادم !
    اما نشد که نشد !
    فکر نکنم انقدرها سخت باشه نه؟ ممنون میشم کمک کنید !
    ما یه تلوزیون فرا اینچ سامسونگ داریم اما همیشه در اختیار پدر هستش و میخوام از این وضع خلاص شم بیام اتاقم با خیال راحت
    اگر این لپ تاپ نشه مجبورم برم VGA BOX بخرم ! سوال دوم اینجا برام به وجود میاد که من مانیتور SAMSUNG NW 1733 دارم ... خوبه دیگه برای اتصال نه؟
    اگه لپ تاپ وصل بشه که عالی میشه !
    ببخشید زیاد صحبت کردم ... منتظر جوابتون هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. عیدتون مبارک. من یه مشکلی دارم.خواهشن منو راهنمایی کنین. من یه پلی استیشن 2 دارم و تلویزیونم قدیمی هست.از اون سونی قدیمیا. پشتش فقط یه خروجی داره که ماله آنتن هستش. رفتم یه مبدل rf خریدم وقتی فیش های رنگی پلی استیشن رو بهش وصل میکنم که در حقیقت از اون طرف یه فیش میاد بیرون که وصل میکنم به تلویزیون. تصویر میاد ولی صدا نیست و اینکه نویز هم داره.چیکار کنم؟ خواهشن یکی راهنمایی کنه.ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. عیدتون مبارک. من یه مشکلی دارم.خواهشن منو راهنمایی کنین. من یه پلی استیشن 2 دارم و تلویزیونم قدیمی هست.از اون سونی قدیمیا. پشتش فقط یه خروجی داره که ماله آنتن هستش. رفتم یه مبدل rf خریدم وقتی فیش های رنگی پلی استیشن رو بهش وصل میکنم که در حقیقت از اون طرف یه فیش میاد بیرون که وصل میکنم به تلویزیون. تصویر میاد ولی صدا نیست و اینکه نویز هم داره.چیکار کنم؟ خواهشن یکی راهنمایی کنه.ممنون.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا من یه مشکل اساسی دارم. یه کابل گرفتم که PS3 به Manitor وصل کنم.و اصلا به مانیتور سیگنال نمیده. رو صفحه مانیتور همش No Signale .اینم بگم که از منوی تنظیمات Ps3 خروجی hdmi رو انتخاب میکنم. به تی وی وصل کردم مشکلی نداشت.ولی به مانیتور وصل نمیشه.کسی میدونه علت چیه؟اینم عکس کابلم
    دوست عزیز به احتمال زیاد دستگاه شما نمیتونه امواج Digital رو از طریق Port Analog دریافت کنه.

Monitor شما چیه ؟

سلام به کاربر Hunter Lord و بقیه دوستان.

شما گفته‌اید که توانسته‌اید PS3 را به مانیتور LCD متصل کنید.

سؤال من اینست که اگر بخواهیم PS3 را از طریق پورت DVI و کابل HDMI به DVI به مانیتور LCD متصل کنیم ، آیا باید مانیتور قابلیت HDCP یعنی از بین بردن کپی‌رایت سیگنال HD را داشته باشد.

چون بعضی‌ها می‌گویند PS3 را نمی‌توان از طریق پورت DVI به مانیتور LCD متصل کرد و فقط مانیتورهایی که پورت DVI را به همراه قابلیت HDCP دارند ، تصویر از ps3 می‌گیرند.

لطفاً دوستان راهنمایی کنند.
    نه ربطی نداره. این موضوع مربوط به فیلم هایی میشه که از این قضیه برای Lock کردن فیلمشون استفاده میکنن.

به بازی و خوده دستگاه مربوط نمیشه.
    سلام
    از صفحه 1 این تاپیک تا صفحه 13 رو یک ریز خوندم دیگه نمیکشم ! بیشتر نتونستم بخونم !
    کمک !!
    من لپ تاپ Dell Inspiron N-5010 دارم ... کابل HDMI هم خریداری کردم خیلی وقته ! بعد وقتی ایکس باکس رو به لپ تاپ وصل میکنم اصلا اتفاقی نمیافته ! فقط توسط برنامه ی Windows Media Center فکر کنم باید یه سری کارها رو انجام بدم ! خیلی هم تلاش کردم
    وسطا گفت وصل شو نت ! وصل کردم به ADSL دیگه بعدش کد آورد گفت بزن تو سیستمت ... رو لپتاپ یه جا کد میخواست دادم !
    اما نشد که نشد !
    فکر نکنم انقدرها سخت باشه نه؟ ممنون میشم کمک کنید !
    ما یه تلوزیون فرا اینچ سامسونگ داریم اما همیشه در اختیار پدر هستش و میخوام از این وضع خلاص شم بیام اتاقم با خیال راحت
    اگر این لپ تاپ نشه مجبورم برم VGA BOX بخرم ! سوال دوم اینجا برام به وجود میاد که من مانیتور SAMSUNG NW 1733 دارم ... خوبه دیگه برای اتصال نه؟
    اگه لپ تاپ وصل بشه که عالی میشه !
    ببخشید زیاد صحبت کردم ... منتظر جوابتون هستم
    خب شما احتمالا میخوای که تصویر Xbox رو روی Monitor لپتاپتون داشته باشی که این کار کلا اشتباه هست. چون Port HDMI ای که روی

لپتاپ شما تعبیه شده یک Port Out هست و فقط سیگنالهای خروجی از GPU رو به TV مورد نظر میرسونه.

شما برای اینکه بتونی روی لپ تاپ بازی کنی باید از Capture های HD استفاده کنی فوق العاده گرون هستن. در واقع میشه گفت عملی نیست.
    هیچی عزیزم . شما یک تلویزیون جدید تهیه کنید.

TV شما Mono Sound هست در صورتی که شما یک تبدیل Stereo گرفتی. یکی از فیش های صدا رو وصل کنید احتمالا باید درست بشه.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مانیتور من اینه : SAMSUNG P20500

که ورودی DVI هم داره پشتش . حالا اون کابلی که باید بگیرم تا Xbox رو بهش وصل کنم چیه ؟ عکسش رو هم بذارید . قیمتش چنده ؟؟؟؟ اصل و غیر اصل داره ؟؟؟؟ موقع بازی کردن صدا رو هم دارم اونوقت ؟؟؟؟؟؟!!!! واسه صدا چه باید کرد ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

Samug
    دقیقا حرفت درسته ! اگر یه کم فکر میکردم میدیدم راستی میگیا ! چون من همیشه از این طریق لپ تاپ رو وصل میکنم به TV و کلیپ
    پخش میکنم ... باید متوجه میشدم که فقط پورت خروجی (یه به قول شما PORT OUT ) هستش !
    به هر حال ممنون دوست عزیز ....
    پس میرم سراغ همون VGA BOX

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •