باز همين هادي خودمون
اره حتما اينكارو بكن
البته من درايوهاي ديگه اي هم پيدا ميكنم ولي چون از امتحان قبول نميشند نميذارم اينجا!![]()
باز همين هادي خودمون
اره حتما اينكارو بكن
البته من درايوهاي ديگه اي هم پيدا ميكنم ولي چون از امتحان قبول نميشند نميذارم اينجا!![]()
اسماعیل جون یکی مثل منو تو بلا سر گوشی اوردیم اگه خودمون امتحان نکنیم کاربرای دیگه باور نمیکنن که صداش خوبه یا نه
منم مثل تو درایو های خوبی پیدا کردم ولی بزارم همه میگن خوب![]()
واسه همه مدل گوشی ها پیدا کردم با صدای بلند و شفاف
موفق باشید!![]()
گلمحمدی جان، چرا خودت امتحان نمیکنی؟ یا شاید هم امتحان کردی و میخوای اطمینان پیدا کنی، حالا نظر خودت چییه؟
گلمحمدی جان،در ضمن خواستم از بابت آکوستیک خوب x800 ازتون تشکر کنم،من تا بحال در بحثاتون شرکت نکرده بودم،ولی همیشه ازش استفاده کردم
گلمحمدی جان، من امتحانش کردم. به نظر من از لحاظ بلندی صدا که از x800 کمتره و از لحاظ کیفیت به نظر من بازم x800 بهتره، درسته که خش خش صداش کمی کمتره ولی صداش یه کم خفه شده، شفافیت صدا کمتر شده. من که دوباره x800 رو گذاشتم
Last edited by mirzaee20; 22-06-2008 at 17:37.
خواهش ميكنم عزيز
در ضمن بجاي فرستادن 3 پست پشت سر هم ميتونستي پست نخست را ويرايش كني
من خودم امتحانش كرده ام خواستم نظر بقيه دوستانو بدونم
فقط يه چيزيو ميتونم بگم اگه بخوام X800 را نصب نكنم همينو نصب ميكنم
ولی واقعا" که x800 تکه. بازم تشکر، ولی اگه میتونستی کاری کنی که همین آکوستیک x800 صدای اسپیکرش بم تر بشه یعنی خروجی صداش شبیه سری واکمن (W) بشه، عالی میشد. شدنییه؟؟؟
در ضمن خود شما از چه درایور دوربین و صفحه نمایشی استفاده میکنین؟ میشه برام بذارین و بگین چه تغییراتی ایجاد میکنن؟
Last edited by mirzaee20; 22-06-2008 at 22:00.
جواب اول : نه شدني نيست چون فقط با تغييرات سخت افزاري ميشه اينكارو كرد بدين صورت كه با تغيير بلندگو ميشه اينكارو كرد ولي با تعويض درايو و .. نميشه كاري كرد
درايو دوربين من قبلا خيلي تست كردم ولي هيچ تاثيري در فيلم برداري نداره
البته داره ولي بدرد نميخوره
و كيفيت عكاسيش هم كه حرف نداره و نيازي به تغيير درايو نداره
كيفيت LCD هم كه خيلي خوبه و نيازي به تغيير درايو نداره
بچه ها صداي k810 اگه هك شه به بلندي k750 ميشه
خیلی ممنون. البته گوشی من با تغییر درایور دوربین، کیفیت فیلمبرداریش بهتر شد، یعنی در واقع پس از تغییر درایور، فیلمبرداریش روشنتر از قبل شد. با تغییر درایور LCD ، صفحه نمایش روشنتر از قبل شد، طوریکه میتونی براحتی میزان روشنایی رو بذاری رو 50% که این برای بازدهی بیشتر شارژ باطری عالییه.
Last edited by mirzaee20; 23-06-2008 at 21:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)