همونطور که mohammad hossein جان گفت w150 گزینه ی بهتریه!
همونطور که mohammad hossein جان گفت w150 گزینه ی بهتریه!
اوایل 580 تومن بود ولی بعدش یهو شد 680!الان فک کنم 600 گیر بیاد!ولی به نظر من از fz28 بهتر باشه!سایز سنسورش 3/2 بود ولی تو dpreview شده بود:recommented...خیلی سختگیر شده جدیدا!باید منتظر ریویوی fz28 باشیم!
جالبه!فک کنم تنها slr ی هستش که از یه لایک گرونتره!
دوستان اگه کسی میدونه فرق لرزشگیر sensor-shift با لرزگیر لنز چیه و کدوم بهتره!؟
fade2amin جان..کلا canon a720is رو توصیه میکنم که تو چند جا خوندم بهتر از sx100 هستش!این تاپیکو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد a720 هم
sony w150...
البته اگه میخوایتو مدauto بگیری و خیلی نیاز به تنظیمات نداری...w150 بهترین گزینه ست!عکسای خیلی شارپی داره لرزشگیرش هم واعا عالیه!
Last edited by r4deon; 14-09-2008 at 12:32.
آقا واقعا ممنون بابت توضیحاتت، خیلی کمکم کردی .البته اگه میخوایتو مدauto بگیری و خیلی نیاز به تنظیمات نداری...w150 بهترین گزینه ست!عکسای خیلی شارپی داره لرزشگیرش هم واعا عالیه!
خواهشت ميكنم!!!!!به نظر من سوني رو از دست نده!واقعا نسبت به قيمتش ارزشش رو داره!
يه موضوع جالب اينه كه دوربيناي سوني با گارانتي اصلي سوني(بازرگاني ايران)از همه ي گارانتي ها ارزونتره و بهتر!خواستي سوني بگيري هم از نمايندگي بگير!الان w150 قيمتش 265000 ح.اين دوربين واقعا باتريش عاليه!400 تا عكس با يه بار شارژ بر اساس استاندارد cipa! گه هم كنون خواستي بگيري با گارانتي نورنگار بگير !يا حق!
بهترین مارک دورربین چیه با چه قیمتی.
عجب سوال دقيقي...مگه برنجه؟
Last edited by r4deon; 14-09-2008 at 17:20.
آقا سريه W سوني و دوربينهاي فوجي فيلم واقعا عاليه .
مخصوصا فوجي كه اونطور كه من فهميدم فكر كنم تمام دوربينهاش از سنسور با سايز 1/1.6 استفاده ميكنن . از آماتور تا نيمه حرفه اي !!!!
من خودم به شخصه عجيب مجذوب فوجي شدم !!
سريه W سوني هم داراي موتور پردازشگر Bionz هست كه تو سريه حرفه اي آلفا هم ازش استفاده ميكنه !!
سلام.
میخواستم اول قیمت sony h9رو بدونم چنده؟
بعدشم این که فرقش با h5چیو و آیا بهتر یا نه؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)