آیا میشه روی این مدل تم نصب کرد ؟؟
سیستم عامل این گوشی جزو سری 60 است یا سری60نسخه 3 ؟؟
آیا تمام نرم افزارهای نوکیا برای نصب باید ساین شوند ؟؟
اگه میشه یک آموزش نصب برنامه بر روی گوشی های نوکیا بذارید ؟؟
1. بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــله . اتفاقا تم های فوق العاده هم برای سیمبین 9.2 هست. برای دانلود تم می تونید از تم های فوق العاده Pizero استفاده کنید یا گروه های تخصصی دیگه مثل : SuperTonic , Taeib , AcidSonic و ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. سری 60 نسخه سوم فیچر پک 2 (به اختصار 9.2)
3. خیر. بعضی ها باید ساین شوند. ( که با توجه به پست قبلی خودم پس از هک از شر این ساین و فایل Cer و Key این دردسر ها خلاص می شین)
4. آموزش نصب نرم افزار ها :
برای نصب نرم افزار و تم و بازی باید از روش های زیر استفاده کنید:
الف) با استفاده از PC Suite نوکیا
ب) از روی حافظه گوشی (فون مموری یا مموری کارد)
برای استفاده از روش الف باید PC Suite روی سیستم شما نصب باشد (پیشنهاد می کنم از نسخه 7 استفاده کنید) و گوشی شما در حالت اتصال PC Suite به کامپیوتر متصل باشد. برای اینکار هنگام اتصال گوشی به کامیپوتر هنگامی که نوع ارتباط را می پرسد، گزینه اول : PC Suite را انتخاب کنید. بعد روی نرم افزار یا تم یا بازی مورد نظر دابل کلیک کنید. نرم افزار PC Suite طی پیغامی از شما می پرسد که "مایل به نصب نرم افزار هستید؟" بعد از زدن OK به شما می گوید که ادامه مراحل نصب را در گوشی پیگیری کنید. گوشی از شما می پرسد که نرم افزار را کجا نصب کند و می گوید که ورژن نرم افزار فلان است و ... . حالا نرم افزار مورد نظر نصب شده است.
روش ب هم تفاوت خاصی ندارد. نرم افزار را از طریق فایل منیجر پیدا می کنید و کلیک می کنید تا سوالات و اطلاعات را نشان بدهد و نرم افزار را نصب کند.
نرم افزار ها به طور عادی به آدرس زیر می روند (XXX اسم نرم افزار است):
Menu > Applications > My Own > XXX
ولی سازنده نرم افزار می تواند مسیر آن را تغییر دهد. در صورتی که نرم افزار را پیدا نکردید احتمالا یه فولدر در منوی اصلی ساخته است.
بازی ها هم کاملا شبیه به نرم افزار ها هستند.
تم ها در مسیر زیر نصب می شوند ( XXX نام تم است) :
Menu>Setting>Theme>General>XXX
قابل توجه است که بعضی نرم افزار ها مثل cClock (که یک اسکرین سیور قابل تنظیم است)آیکن در قسمت My Own نمی سازند. مثلا cClock مستقیما به قستم Power Saver اضافه می شود.
پس توجه داشته باشید که نرم افزار ممکن است حالات مختلفی بعد از نصب پیدا کند.
توصیه اکید می کنم که نرم افزار ها و بازی ها و تم ها را در مموری کارد نصب کنید
به زودی یه آموزش PDF استفاده از سیمبین 9.2 برای مبتدی ها می نویسم. منتظر باشید. اگه وقت کنم می خوام یه لیست از نرم افزار های کاربردی مناسب و تست شده روی 6120 به این کلوپ تقدیم کنم!