تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 291 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رئال كه مالي نيست ولي خوب چلسي تيم خطر ناكي شده.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئال تو اروپا قبول دارم تیم شاخی نیستش ولی به هر حال اسمش رئاله(هرچند مقابل بایرن هیچی نیست)چلسی هم که یه show man رو کرده سرمربی.میلان که دیگه نیست.لیورپول یه خورده تو اروپا دردسر سازه.
    آرسنال جوونای باانگیزه ای داره.یوونتوس رو بی خیال،رم توی اروپا مدعی نیست.اینتر با مورینیو خیلی خطریه.سال سختیه به هر حال

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قهرمان آسیا به تیم کلینزمن باخت

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال بايرن مونيخ پنجشنبه شب در سفر خود به خاور دور موفق به كسب برد 4 بر 2 برابر تيم ژاپني شد.
    لوكاس پودولوسكي و ميروسلاو كلوزه، دو مهاجم ملي پوش روز پرفروغي را سپري كردند. هريك براي تيم خود گل زدند. در اين ميان، عملكرد پودولوسكي درخشانتر بود زيرا سه گل زد. كلوزه 15 و پودولوسكي (21،43،63) گل زدند؛ درحاليكه ميزبان از سوي اومسكي 56 و يوبي ابه 80 به گل رسيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ريبرى در پاسخ به انتقادات كاپلو:

تونى بهترين مهاجم دنياست

چندى پيش فابيو كاپلو ضمن انتقاد از عملكرد لوكاتونى در رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ اين مهاجم سرشناس را به عنوان عامل اصلى حذف تيم ملى ايتاليا از رقابت هاى جام ملت هاى اروپا معرفى كرد.
    كاپلو در مصاحبه هفته گذشته خود با روزنامه «سان» عملكرد تونى در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ را اين طور توصيف كرد: «يكى از بازيكنانى كه در جام ملت هاى اروپا نتوانست در حد و اندازه هاى يك لاجوردى پوش ظاهر شود، تونى بود. وى در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ يكى از ضعيف ترين بازيكنان تيم ملى ايتاليا بود. او حتى نتوانست نيمى از توانايى هاى خود را به معرض نمايش بگذارد. من معتقدم تونى بدون توجه به رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ تمام توان خود را صرف بايرن و قهرمانى اين تيم در رقابت هاى بوندس ليگا كرده بود. به همين دليل در تيم ملى كشورش يك مهاجم بى انرژى بود. به نظر من او بود كه باعث حذف تيم ملى ايتاليا شد...!»
    انتقاد تند و شديد كاپلو از لوكاتونى عكس العمل همبازى اين مهاجم ايتاليايى را در پى داشته است. پس از انتقادات كاپلو از مهاجم بلند قامت بايرن، «فرانك ريبرى» همبازى تونى در بايرن، وى را بهترين مهاجم حال حاضر دنيا دانست و گفت: «پس از حذف تيم ملى ايتاليا از رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ همه به انتقاد از بازيكنان اين تيم پرداختند. ايتاليايى ها تعصب خاصى به ورزش فوتبال دارند و اين باعث شده انتقادات تا امروز نيز ادامه داشته باشد. يكى از بازيكنانى كه زير تيغ انتقادات مردم و مطبوعات كشور ايتاليا قرار گرفته، لوكا تونى است. به نظر من اين همه انتقاد از لوكا منصفانه نيست. در رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ تيم ملى ايتاليا ضعيف ظاهر شد. خط هافبك اين تيم با وجود داشتن بازيكنان بزرگ هرگز نتوانست انتظارات را برآورده كند. هافبك هاى لاجوردى پوش در ۴ بازى تيمشان نتوانستند به خوبى مهاجمان را تغذيه كنند و در طول حضور اين تيم در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ خيلى كم در موقعيت گلزنى قرار گرفتند. در چنين شرايطى انتقاد از مهاجمان اين تيم منصفانه نيست.»
    ريبرى در ادامه تونى را بهترين مهاجم حال حاضر قاره سبز خواند و گفت: «به نظر من لوكا بهترين مهاجم دنياست. من، هم مقابل او بازى كرده ام و هم در كنارش. تنها كافى است تا يك پاس خوب در محوطه جريمه به او برسد تا همه شاهد يك گل زيبا از وى باشند. لوكا در فصل گذشته رقابت هاى بوندس ليگا نيز ثابت كرد بهترين است. به اعتقاد من هيچ مهاجمى نمى تواند در اولين فصل حضورش در يك تيم جديد و ليگ جديد تا اين اندازه موفق ظاهر شود. بايرن بسيارى از پيروزى هاى خود در فصل گذشته را مديون اين مهاجم بزرگ است.»
    ستاره فرانسوى بايرن كه دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد در مورد زمان بازگشت خود به ميادين گفت: «خوشبختانه پزشكان از روند بهبودى من كاملاً رضايت دارند. در آخرين صحبتى كه با پزشك معالجم داشتم او به من قول داد تا قبل از شروع رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا به آمادگى كامل برسم. از اينكه مى توانم در رقابت هاى ليگ قهرمانان، بايرن را همراهى كنم بسيار خوشحالم. بايرن امسال تيم بسيار خوبى دارد و به نظر من حضور موفقى در ليگ قهرمانان اروپا خواهد داشت. خيلى خوشحالم كه مى توانم به همراه اين تيم خوب و مدعى در ليگ قهرمانان بازى كنم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توني درجام حذفي آلمان قادر به همراهي بايرن مونيخ نيست

لوکاتوني مهاجم تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان در رقابتهاي جام حذفي اين کشور به علت آسيب ديدگي غايب خواهد بود.
    به گزارش پايگاه اينترنتي الکره رقابتهاي فوتبال جام حذفي آلمان چند روز ديگر آغاز مي شود اما لوکا توني به علت آسيب ديدگي از ناحيه ساقه پا به احتمال قوي قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.اولي هونس مدير باشگاه بايرن مونيخ تاکيد کرد توني تا اوايل ليگ دسته يک آلمان قادر به بازي نيست و رسيدن توني به مرز امادگي حداقل به دو هفته زمان نياز دارد. توني در مسابقه دوستانه بايرن مونيخ مقال تيم اوراوا رد ژاپن که پنجشنبه گذشته برگزار شد غايب بود و در بازي دوستانه تيم بايرن مونيخ مقابل اينترميلان که در ورزشگاه آليانز ارنا مونيخ برگزار مي شود نيز غايب خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هواداران بايرن به كلينزمان 50 دسته گل هديه كردند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه بايرن، عصر شنبه هواداران متعدد تيم بايرن در فرودگاه مونيخ اجتماع كردند تا در زمان بازگشت تيم محبوب خود از سفر ژاپن به يورگن كلينزمان تبريك بگويند.
    علت اين امر نه بخاطر موفقيت نسبي بايرني ها از سفر به خاور دور بلكه به جهت مصادف شدن با چهل و چهارمين سالگرد تولد كلينزمان بود.
    براي اين منظور از طرف هواداران بايرن حدود 50 دسته گل بزرگ تهيه و در هنگام ورود كلينزمان به مونيخ به وي اهدا شد.
    سرمربي بايرن نيز اظهار داشت:‌براي من چنين استقبالي هرگز سابقه نداشته است. در طول اين سال‌ها هرگز از من چنين تقديري نشده است.
    كلينزمان كه به اين ترتيب در روز شنبه همزمان جشن تولد خويش را برپا ساخت، در دوران بازيگري علاوه بر تيم ملي كشورش در تيم هاي باشگاهي اشتوتگارت و بايرن آلمان همچنين اينترميلان ايتاليا، موناكو فرانسه و تاتنهام هاتسپرز انگليس بازي كرد.
    وي بعد از آويختن كفش هايش، بخت هدايت تيم ملي آلمان را يافت و در سال هاي 2004 الي 2006 اين تيم را هدايت كرد.

یورگن كلینزمن دریك نگاه

او به عنوان بازیكن تیم ملی آلمان توانست در مسابقات جام جهانی فوتبال ۱۹۹۰ به مقام قهرمانی جهان دست یابد و در سال ۱۹۹۶ نیز قهرمان اروپا شود.

●عضویت كلینزمن در تیم های فوتبال:
    ۱۹۷۴ - ۱۹۷۲ تی بی گتینگن
    ۱۹۷۸ - ۱۹۷۴ اس سی گایز لینگن
    ۱۹۸۰- ۱۹۷۸ اشتوتگارتر كیكرز
    ۱۹۸۴ - ۱۹۸۰ اشتوتگارت
    ۱۹۹۲ - ۱۹۸۹ اینتر میلان
    ۱۹۹۴ - ۱۹۹۲ موناكو
    ۱۹۹۵ -۱۹۹۴ تاتنهام هاتسپور
    ۱۹۹۷ -۱۹۹۵ بایرن مونیخ
    ۱۹۹۱ - ۱۹۹۷ سامپدوریا
    ۱۹۹۸ - ۱۹۹۸ تاتنهام هاتسپور
    ۲۰۰۳ - ۲۰۰۳ ارنج كانتی بلواستارز

● موفقیت ها:
    قهرمانی جهان ۱۹۹۰
    قهرمانی اروپا (كاپیتان) ۱۹۹۶
    قهرمانی جام یوفا ۱۹۹۱ - ۱۹۹۶
    قهرمان لیگ آلمان ۱۹۹۷
    قهرمان باشگاه های آلمان ۱۹۹۷
    قهرمان سوپرجام ایتالیا ۱۹۸۹
    آقای گل بوندس لیگا ۱۹۸۸
    آقای گل جام یوفا ۱۹۹۶
    بهترین بازیكن آلمان ۱۹۸۸ و ۱۹۹۴
    بهترین بازیكن انگلیس 1995

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت خبرا
    مصدومیت لوکا یه کم نگران کننده هستش ولی امیدوارم پرنس پولدی و میرو جاشو خوب پر بکنن.
    با بازی کردن پولدی شاید یه کم از بداخلاقیاش هم کم بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پودولسكي كه اين روزها خيلي اماده نشون داده . تو هر بازي دوستانه داره گل ميزنه. تو همين بازي دوستانه اخيرش هت ريك كرد .
    ولي خوب توني هم واقعا عاليه . اميدوارم زودتر به شرايط ارمانيش برسه .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"ريبري" از سپتامبر بازي مي‌كند
    هوينس: آسيب ديدگي "توني" شوخي بردار نيست

"لوكاتوني" نخستين بازي رسمي فصل پيش روي فوتبال اروپا را به احتمال زياد از دست خوهد داد. به گفته‌ي اولي هوينس حتي حضور او در هفته نخست بوندسليگا برابر بايرن مونيخ هم با ابهام روبروست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير بايرن مونيخ درباره اين مهاجم ايتاليايي گفت: «نمي‌توانم تصور كنم كه لوكا در بازي جام حذفي برابر ارفورت بتواند بازي كند. آسيب ديدگي او شوخي بردار نيست. بازي او در هفته نخست بوندسليگا واقعي‌تر به نظر مي‌رسد. فكر مي‌كنم كه او دست كم به شروع ليگ برابر هامبورگ برسد.»

برخلاف توني، روند بهبودي فرانك ريبري براساس برنامه پيش مي‌رود.

اين بازيكن فرانسوي پس از انجام عمل جراحي تمرين‌هاي خود را شروع كرد، به گفته‌ي هوينس ريبري در پايان ماه اوت يا شروع سپتامبر دوباره آماده بازي خواهد بود.

هوينس درباره‌ي ريبري گفت: «همه چيز درمورد فرانك به سرعت پيش مي‌رود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جـــام قيصر (بكن بائر).................................................. ........Beckenbauer Cup

بايرن مونيخ (آلمان) - اينتــــــــــر (ايتاليا)

ساعت 23:00 از :
    Al Jazeera Sport +1
    Dubai Sports 1
    Dubai Sports 2
    Nova Sports 1
    SKY Calcio 1
    SKY Super Calcio
    ZDF

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •