اميد وار شديم به فيروز كريمي ....
اميد وار شديم به فيروز كريمي ....
پس دیدی خودتون میخا....
اشکال نداره. ذوب اهن درسته تو بازی خیلی سر تر بود ولی به جوونی خودش باخت.
نکته جالب بازی بودن نوازی و تالبلو بود که اخراج شده بودن (تف سربالا)![]()
خدا وکیلی وحید اگه بخواهد بهترین دروازبان ایران میشه و الان هم هست
من به شخصه اعتقاد دارم استقلال قهرمان جام حذفی میشه و در نیم فصل دوم هم بهترین تیم لیگ خواهد
این هم مصاحبه فیروز خوان بعد از بازی.............
فيروز كريمي پس از حذف ذوب آهن:
اشتباه كنم، دور زمين نميدوم
استقلال وضعيت جسماني خوبي ندارد
دروازهبانان نمايش خيرهكنندهاي داشتند
فيروز كريمي سرمربي آبيهاي تهران كه تيمش با غلبه بر ذوب آهن به مرحلهي بعدي رقابتهاي جام حذفي راه پيدا كرد، گفت: صحنههايي كه در 120 دقيقهي ميدان ديده شد، موقعيتهاي گل به دست آمده براي بازيكنان و آمار كلي بازي نشان ميدهد استقلال تيم برتر ميدان بود. با تمام احترامي كه براي ذوب آهن دارم معتقدم در طول بازي تيم ما موقعيتهاي بسيار بيشتري داشت.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از اصفهان، كريمي با بيان اين مطلب كه در صورت شكست هم عنوان ميكرد تيمش تيم برتر ميدان بود، گفت: در ضربات پنالتي تيم ما تنها به لطف تجربهي بازيكنانش توانست اين بازي را به سود خود به پايان برساند. قبول دارم كه در ضربات پنالتي ممكن بود تيم ما با شكست از ميدان خارج شود.
وي اضافه كرد: تماشاگران امروز يك بازي بسيار زيبا را ديدند؛ به طوري كه دو گل و 10 موقعيت گل به دست آمد. در صورتي كه اگر عملكرد خيرهكنندهي دروازهبانان نبود بازي بسيار پرگلي را مشاهده ميكرديم.
سرمربي استقلال با پذيرفتن اين مطلب كه تيمش در لحظاتي از بازي به دفاع مطلق روي آورد، گفت: در 5 دقيقه انتهايي بازي و در 15 دقيقهي وقت اضافي دوم تيم ما به دفاع رفت كه اين علتش ضعف جسماني بازيكنانمان بود. تيم استقلال در زمينهي آمادگي جسماني از وضعيت بسيار خوبي برخوردار نيست و من حتما آن را برطرف خواهم كرد.
كريمي با اين حال گفت: زماني كه به استقلال آمدم وضعيت جسماني بازيكنان به مراتب بدتر از اين بود و من بر روي اين تيم بسيار كار كردم كه به شرايط امروز برسيم.
وي با رد اين موضوع كه بازيكني در اين بازي كمكاري كرده است، گفت: بازيكنانم آنقدر در طول 120 دقيقه از توانشان استفاده كردند كه ديگر ناي دويدن نداشتند.
كريمي در پاسخ به اين سوال كه اگر روزي خودتان در كسوت مربيگري اشتباه كرديد، آيا خودتان را هم بعد از بازي ميدوانيد؟ گفت: قطعا اين كار را نخواهم كرد. من به جاي دواندن، خودم را مواخذه ميكنم و مواخذهي من همين صداي گرفتهام است.
منبع:
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
اقا دلقك يعني چي . توي اين بازي كه ما هچ حركت عجيبي از اقاي كريمي نديديم.
گربه های قرمز دستشون به گوشت نمی رسه میگن چقدر بو میده ...
مثل اینکه سال های گذشته رو یادشون رفته !
کی گفته خودمون می خوایم ...
آقا بی خیال شین دیگه ... برین تاپیک پرسپولیس هر چی دلتون می خواد بگین..!
شما انگار منتظرین یه چیزی بهونه کنید اینجا پست بدین!
اون دوستمون منظورش از اینکه پرسپوولسیا پیداشون نیست این نبود که جای پست شما خالیه !!
اگه وحید نیم فصله دوم مثله بازی با ذوب آهن باشه خیلی عالی میشه
ایشالا که همینطوریه
خوشم اومد خوب گفتی
ويرايش: تاپيک مجددا بازگشايي شد و پستهاي لازم پاک شدند.
ضمنا يادآوري ميکنم که برخوردي که از اين پس با کاربر شلوغکننده بعمل مياد، بمراتب شديدتر خواهد بود و از هيچ پستي هم صرفنظر نخواهد شد. (يعني حتي يک پست هم ميتونه زمينهساز خيلي مسائل باشه!)
بهرحال از هواداران استقلال و ساير کاربران معذرت ميخوام که اين چند ساعت اين تاپيک بسته بود. مجبور بوديم اين کار رو بکنيم تا بهش رسيدگي بشه.
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)