تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 413 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

واقعا نمی دونم چی بگم .....

بارسا باید شیوه بازیشو عوض کنه . ریکارد باید به بویان و جیوانی از ابتدا بازی می داد

واقعا تیم بدون مسی خیلی می لنگه

قهرمانی لالیگا که ازدست رفت ریکارد باید به فکر اروپا باشه
    مسی که هیچ خود مارادونا هم بود دیشب بارسا با اون وضعش نمی تونست ببره(منظورم خط دفاعیش) .... بازم آبیدال
    جمله دومتون هم تایید میشه .... اگه یکم ریکارد جرات داشت از اول فصل به این دو جوون میدون میداد الان این جوری نبودیم.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

بارسا به ویارئال باخت، در بازی ای كه به طور كامل بر آن احاطه داشت، اما نتوانست موقعیت های مناسبی خلق كند. ژاوی یكبار دیگر گلزنی كرد و گل دیر هنگام توماسون برای زردها كافی بود تا 3 امتیاز را بدست آورند.

بارسا اكنون، پس از شكست خانگی به ویارئال رده سومی، 8 امتیاز پشت سر مادرید است، دومین شكست خانگی فصل آنها و دومین شكست پیاپی در راه قهرمانی.

در اولین بازی بارسا، از زمانی كه آسیب دیدگی گریبان گیر مسی شد، بارسا نتوانست سه امتیاز را به این بازیكن آرژانتینی هدیه دهد. در عوض، آنها هیچ چیز از بازی ای كه در اختیارش داشتند، بدست نیاوردند، در شرایطی كه با یك پنالتی در نیمه اول عقب افتادند، اما در یك چهارم پایانی بازی گل تساوی را به ثمر رساندند. اما درست زمانی كه بارسا در آستانه خلق یك حماسه بازگشت بود، توماسون با یك گل غیر منتظره پیروزی بخش، جمعیت را به سكوت وا داشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حمايت اسپانيايي آرسنال از معلم فرانسوي
    فابرگاس: ونگر بهترين گزينه براي مربيگري در بارسلونا است
    خبرگزاري فارس: مهاجم جوان تيم فوتبال آرسنال سرمربي اين تيم را بهترين گزينه براي جانشيني ريكارد توصيف كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، سس فابرگاس اظهار داشت: دانش ونگر به مراتب بيشتر از ريكارد است. او مي تواند بارسلونا را از اين وضعيت نگران كننده نجات بدهد. اگر ونگر سرمربي شود، حاضرم براي اين تيم بازي كنم.
    گلزن اسپانيايي آرسنال افزود: ونگر برايم يك معلم بزرگ است. بايد تا سال‌ها از وي بياموزم.
    وي عنوان كرد: او فوتبال سنتي را با هنرنمايي خاصي با فوتبال نوين پيوند داده است و جوانگرايي شجاعانه اي در آرسنال داشته است.
    بارسلونا مي كوشد هر طور شده با كنار زدن رئال مادريد، فابرگاس را به خدمت بگيرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

هافبک میانی ساحل عاجی، دچار مشکل در فتق خود شده است که نیازمند مراقبت های ویژه است. اینکه آیا یحیی توره در بازی های پیشرو بازی می کند یا خیر، بستگی به روند بهبودی اش دارد.

سرویس پزشکی باشگاه، امروز اعلام کرد که «به مدت چند روز، این بازیکن علائمی از درد در پشتش داشته است و پس از چندین آزمایش، ما توانستیم مشکل را در دیسک فتق او مشخص کنیم.»

پزشکان گفتند: «مراقبت های اولیه، نتایج دلخواه را بدست نداد و بنابراین از امروز، ما برای او مراقبت های ویژه به کار خواهیم برد.» آنها می خواستند توضیح بدهند که «این مراقبت های ویژه، بین سرویس پزشکی باشگاه و خود یحیی توره توافق شده است. ما روند این مراقبت های جدید را بررسی می کنیم و پیشرفت بالینی این بازیکن، در حال حاضر، نشانگر این است که نیازی به عمل جراحی نیست.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

با وجود باختن دو بازی لیگی متوالی, فرانك رایكارد هنوز ناامید نشده و از بازیكنانش می خواهد با افتخار و شجاعت به كار ادامه بدهند.

او كه كاملا مشخص بود از شكست به ویارئال (1-2) تحت تاثیر قرار گرفته است, از روحیه جنگندگی تیمش در طی نود دقیقه رضایت داشت. به نظر او, تیم ریسك های زیادی كرد و همانطور كه او گفت: «ما برای پیروزی سخت كوشش كردیم و حتی ریسك كردیم، چون تلاش می كردیم بتوانیم كاری را كه باعث خوشحالی هوادارانمان می شود، انجام دهیم. كار بسیار برای گرفتن هیچ چیز, این چیزی است كه باید هضمش بكنیم. این تاسف آور بود.»

نباید از كاری دست برداریم

اكنون فاصله هشت امتیازی بین دو تیم وجود دارد, اما فرانك ریكارد همچنان می داند كه «همچنان 33 امتیاز برای بازی وجود دارد. بدون شك فاصله بیشتر شده است, اما این دلیلی برای تسلیم شدن نمی شود. و افزود كه «ما نباید اعتماد به نفس مان را از دست بدهیم و باید با افتخار و شجاعت كار كنیم.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

تيري آنري برای روشن کردن این موضوع که مشکلاتی دارد که به بارسا مربوط نیست، در مصاحبه ای مطبوعاتی حضور یافت. او تاکید کرد که بسيار كم ديدن دخترش به شدت روي او تاثير ميگذارد. و با وجود تلاش او برای فراموش کردن این موضوع در زمین بازی، نمی تواند آن را از ذهن خود بیرون کند. مهاجم فرانسوي همچنين تصمیم داشت مسائلي را كه هفته گذشته گفته شده بود را روشن كند. تيري آنري روز چهارشنبه با جرايد رو راست بود چون نمی خواهد «سوء تفاهم» به وجود بیاید.

آشکار سازی های گوناگون

«مي خواهم شايعاتي را كه در مورد من گفته مي شود، از بين ببرم. باز هم آدم هايي هستند كه پشت سر من من صحبت می کنند. يكي از هم تيمي هاي سابقم، من نمي دانم او درباره چه چيزي حرف مي زد، اما او همان گونه که خودش می خواهد حرف می زند. يكشنبه من استاديوم را به دلايل فوتبالي ترك نكردم. به دليل مراقبت كردن از چيزي كه هر روز مجبورم اين كار را انجام دهم، استاديوم را ترك كردم. من فكر مي كنم شما دوستان نمي خواهيد باور كنيد كه زندگي من به يكباره عادي و بي مشكل نمي شود. هم اكنون، ديدن دخترم يكي از بزرگترين مسائل زندگي من است. اگر شما درك كنيد كه داشتن يك دختر چه احساسي دارد، آن گاه می توانید مشکل من را درک کنید. من خواهش نميكنم كسي برايم گريه كند؛ من فقط می خواهم که کسی پشت سر من چیزی نگوید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

بازیكنان عصر چهارشنبه، با تمركز دقیق بر روی دیدار لیگی با آلمریا، به تمرینات در لاماسیا بازگشتند.

بعد از یك روز تعطیلی در روز سه شنبه، بازیكنان چهارشنبه در تمرینات حضور یافتند. آماده سازی ها اكنون بر روی بازی خارج از خانه لیگ، در روز یكشنبه برابر آلمریا متمركز شده اند. سه جلسه تمرینی دیگر نیز پیش از این بازی خواهد بود.

غایب ها

غیر از چهار بازیكن (ماركز, مسی, ازكوئرو و خورکرا) كه پیش از این با مصدومیت خانه نشین شده اند, به توره یحیی پس از درمان درد كمرش استراحت داده شد، در حالی كه دكو در اتاق بدنسازی باقی ماند, جیوانی (قوزك چپ) نیز غایب بود.

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تبریککککککککککککک

خوردیم به آسونترین تیم ممکن یعنی شالکه تازه بازی برگشتم تو نیو کمپه
    دیگه بهتر از این نمی شد

آرسنال - لیورپول

رم - من یو

شالکه - بارسا

فنر - چلسی

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینم بگم برنده این بازی با برنده رم - منچستر بازی می کنه

پس احتمال این که به منچستر تو نیمه نهایی بخوریم زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •