در گفت و گو با فارس
قطبي: پرسپوليس فقط شيث رضايي نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پرسپوليس گفت: پرسپوليس فقط شيث رضايي نيست؛ بلكه اين تيم 28 بازيكن و 30 ميليون هوادار داخلي و خارجي دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از پايان تمرين صبح امروز پرسپوليس در زمين نفت راجع به علت كنار گذاشتن مدافع تيمش اظهار داشت: در بدو ورودم به ايران به من گفته بودند كه برخي رسانهها با حاشيهسازي، روزنامههايشان را به فروش ميرسانند. اگرچه دوست ندارم مشكلات تيم به بيرون منتقل شود چرا كه پرسپوليس مانند يك خانواده است و بايد اختلافها در درون برطرف شود.
قطبي گفت: بازيكنان ما در ليگ حرفهاي بازي ميكنند. بنابراين، بايد رفتارشان نيز حرفهاي باشد. بارها تاكيد كردهام كه بازيكن سالاري در ايران بيداد ميكند و بايد مسئولان ورزش و فدراسيون با اين معضل بزرگ برخورد كنند.
وي عنوان كرد: هرگز به يك باره در مورد بازيكني تصميمگيري نميكنم؛ بلكه بارها به آنها فرصت ميدهم و با مشورت مسئولان تيم و ساير همكاران تصميم نهايي را ميگيرند.
قطبي اظهار داشت: دوست ندارم راجع به مسئله رضايي، بحث را باز كنم؛ اما پرسپوليس فقط او نيست. اين تيم 30 ميليون هوادار در داخل و خارج دارد و 28 بازيكن خوب در آن فعاليت ميكنند. شيث فقط يك بازيكن است. نبايد اين بازيكن از طريق روزنامهها بزرگ شود.
وي افزود: در پرسپوليس نفراتي بازي ميكنند كه جام جهاني را تجربه كردهاند و كاملا حرفهاي هستند. چرا روزنامههاي ايران نمينويسند كه رودباريان و واعظي براي قرار گرفتن در تركيب با نهايت توان تلاش ميكنند؟ چرا نمينويسيد كه فراز فاطمي كه روزي آقاي گل بود؛ اما بدون حاشيه روي نيمكت ذخيرهها مينيشند و اعتراض نميكند؟
قطبي خاطر نشان كرد: باتوجه به تخلفات متعدد رضايي، وي را در فهرست 18 نفره قرار ندادم؛ اما حذف نام وي از تيم دروغ است چرا كه خداوند بندگانش را ميبخشد. به عنوان يك مربي، هرگاه رضايي به اشتباهات خود پيبرد، وظيفه دارم او را ببخشم. نظم در پرسپوليس در اولويت همه برنامههايمان قرار دارد. دوباره تاكيد ميكنم كه بايد بازيكن سالاري از فوتبال ايران حذف شود.
دستيار سابق وربيك تصريح كرد: مطمئن باشيد چنانچه در غياب رضايي 10 باخت هم بدهم، هرگز بازيكن سالاري را نخواهم پذيرفت. اين شرايط به فوتبال ايران لطمه ميزند.
سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: رضايي هميشه در تمرينات كم كاري ميكند. بدون آنكه كنترل بر الفاظش داشته باشد، هرچه بخواهد، بيان ميكند. من علاوه بر مربي بودن، يك معلم نيز هستم و بايد بازيكنانم را براي انضباط بيشتر كمك كنم.
قطبي درباره پرسپوليس تا پايان هفته يازدهم گفت: ديدارهاي حساسي را با سايپا، صبا باتري و سپاهان پيش روي داريم. بايد 5 يا 6 امتياز از اين ديدارها كسب كنيم چرا كه براي قهرماني به اين امتيازها نياز داريم.
پرسپوليس در هفته دوازدهم با تيم مس كرمان در ورزشگاه آزادي ديدار خواهد كرد.