101 سي پي يو قوي تر و ويندوز 2006 و قيمت مناسب
راستي يك سوال ديگه آيميت 201 تاچ اسكرين هستش يا نه؟
101 سي پي يو قوي تر و ويندوز 2006 و قيمت مناسب
راستي يك سوال ديگه آيميت 201 تاچ اسكرين هستش يا نه؟
خیر فک کنم اسمارت فون هست اون جوری که شنیدم
سلام دوستان،
من تصمیم دارم یه پاکت پی سی VGA که سیم کارت هم نخوره صرفا برای بازی به کسی هدیه بدم. تا جایی که اطلاع دارم x51v تو این زمینه یکی از بهترین انتخابهاست.
اگه دوستان لطف کنن قیمت روز این پاکت پی سی رو در تهران بگن و تفاوتش رو با x50v بطور خلاصه بنویسن ممنون میشم. در ضمن اگه پاکت پی سی دیگه ای با این مشخصات میشناسین بگین. قیمت هم واسم مهمه ولی فعلا ترجیح میدم با انتخابهایی که پیش روم هست آشنا بشم بعدا راجع به قیمتش تصمیم میگیرم.
ممنون
سلام
Nokia N800 تو ایران پیدا میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به تمام استادان عزیز این تاپیک :
سوالی در مورد خرید یک ppc داشتم و چون هر چی گشتم بیشتر گیج شدم ترجیح میدم با یه اهل فن مشورت کنم.
قصد خرید یک موبایل ppc را دارم که دارای مشخصات زیر باشد : 1- دارای پردازنده 500 به بالا 2- دارای اسکرین 3 اینج وبیشتر 3- دارای gps (ترجیحا کامل) 4- دارای دوربین 2 به بالا 5- دارای ویندوز 5 به بالا . لطف نمایید گوشیهایی را به تریتب از کمترین قیمت به بالا به من معرفی نمایید. خواهشن اگر قیمت حدودی آنها را هم میدانیم بنویسید فقط لطف کنید گوشی هایی باشد که در بازار تهران (علادین یا پایتخت) پیدا شود . به نظر شما بهترین گوشی که با مشخصات فوق جور باشد (وحتی دارای مشخصات بهتر مثل ROM بالاتر یا ....باشد) و دارای قیمت مناسبی هم باشد چیست؟ پیشاپیش بسیار بسیار متشکرم.
سلام دوست عزیز
راستش میخوام راهنماییت کنم اما نگفتی که میخوای حتما گوشی هم باشه یا نه؟
منظورم اینه که بتونی باهاش مکالمه هم بکنی یا نه؟
سلام
قیمت دو نوع گوشی HTC زیر رو می خاستم:
P3350
و
P6300
قیمت توی سایتهای اینترنتی رو نمی خام، قیمتی که تو بازاره الان چنده؟
یه چیز دیگه اینکه آیا این دو گوشی GIS هم دارند؟
اگه کسی با این گوشی ها کار کرده و در مورد کارکردشون اطلاعی داره لطفا عنوان کنه
ممنون میشم
دوست گرامی mhaf عزیر:
بله میخوام گوشی هم باشه البته من در متن هم قبلا اشاره ای به ppc موبایل کرده بودم. اگر یک سری گوشی با حداقل مشخصاتی که داده بودم برام به ترتیب قیمت از کم به زیاد بتونی بنویسی ممنون میشوم اگر گوشی بود که امکانات بهتری هم علاوه بر دیتیلزهای فوق داشت لطفا ذکر کن . تشکر میکنم.![]()
ببین دوست من این چطوره؟
البته صفحه نمایشش کوچکتر از اونیه که میخوای.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست گرامی و به فروم خوش آمدی!
بهترین گزینه ای که من می تونم بهت معرفی کنم اینه:
HTC X7500 Advantage
این هم لینک مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل همه اون مشخصاتی که شما می خوای رو داره.
البته شما رنج قیمت رو مشخص نکردی ولی این مدل تقریبا" 1200000 تومن پولشه که من فکر میکنم واقعا" ارزشش رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)