سلام من روی داشپورت ماشینم (Honda civic) يه مقدار از اين چسب هايي كه براش چسبودن پلاستيك استفاده ميشه ريحته از نوه چسب هاي اسيدي البته چند جارو به صورت لكه جا انداخته... مي خواستم ببينم كسي راهي براي رفع جاي چسب مي شناسه.. ممنون
سلام من روی داشپورت ماشینم (Honda civic) يه مقدار از اين چسب هايي كه براش چسبودن پلاستيك استفاده ميشه ريحته از نوه چسب هاي اسيدي البته چند جارو به صورت لكه جا انداخته... مي خواستم ببينم كسي راهي براي رفع جاي چسب مي شناسه.. ممنون
باز هم سلامنوشته شده توسط MORTAZA
راستش در جواب به دوستمون باید بگم لامبورگینی و فراری خیلی هم دلشو بخواد که تو ایران هستند راستش ما نباید خودمون رو دست کم بگیریم
ایران از محدود کشور هایی هست که همه فصل ها رو داره اینهمه تمدن و اینهمه میوه و خیلی چیزای دیگه
اما یه سری چیز ها باعث میشه وقتی این ماشین هارو ببینیم همه به حسرت بیفتیم مثلآ تا یکی یه بنز 2005 میاره همه حاضرن همه چی که دارن بدن تا یه لحظه سوارش شن
اما گروه ما قبل از اینکه تشکیل بشه قول داده بود که تا میتونه کاری بکنه تا هرکی دلش میخواد برای چند مدت باحاش حال کنخه حتی حاضریم وقتی خواستید برید جایی کل بزنید یا
مثلآ عروسی یا سر قرار با لامبورگینی برید!!!
گالاردو
اين هم فيلم آن شب البته با فرمت 3gp كه با 3250 گرفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش به طور كل كه از بين نميره اما برو داشبورد سازي برات ترميم ميكنه حدود 5 تومن هم ازت ميگيرهنوشته شده توسط farhadamin12
HPower جان . یک سوال ؟
شما خودتون توی جاده های ایران تا حالا توی شرایط استاندارد ( استاندارد سرعت ) حداکثر چه سرعتی رو تجربه کردین ؟
با چه ماشینی ؟
راستش احسان جان من با 405 خودم اول جاده لشگرك 160 تانوشته شده توسط EhsanHF
تو اتوبان همت با گالاردو ساعت 4 صبح 305 تا
در شمال از گردنه حيران بعد از نمين به سمت اردبيل بدليل داشتن اتوبان 4بانده و صاف 315 تا با Fxx
105 تومننوشته شده توسط casper66m
wow !
پس از مرز 300 کیلومتر گذشتید !!! ( ای ول ، اگه زنده بمونم شاید 400 سال دیگه یک ماشین بخرم که 300 تا راه بره !!! حداقل آرزو به دل نمیرم )
یک سوال دیگه ؟ ( البته شرمنده ها ، چون خوره ماشینم دارم اینها رو میپرسم )
مگه فدراسیون اتومبیل رانی برای همچین ماشینهای سوپر اسپرتی مجور تردد نمیده ؟
بعدش تازه اگه پلیش بگیره ( خدا اون روز رو نیاره ! زبونم لال ! گوش شیطون کر ! ) میتونه ماشین رو توقیف کنه ؟ ( کلا بخوابونه و بگه دیگه دستت به ماشینت نمیرسه !؟ )
نه بابا خواهش ميكنم راستش آره گذشتم اما واقعآ هيجان دارهنوشته شده توسط EhsanHF
راستي اگه تو قرار ملاقات ما بياي ميتونم يه روز بهت قزض بدم
فدراسيو ماشينهاي بالاتر از 4000 سيسي رو نه البته سوپر اسپرت رو كه سرعتش تا 420 خورده مجوز نميده
پليسم اگه بگيره چرا ميخوابونه البته يه بار افتاد دنبالمون كه سوسك شد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)