پيغام خطا نميده. فقط وقتي كه ميخوام كه ram reader رو وصل ميكنم و روي درايو مموري ام كليك ميكنم
اصلا باز نميكنه . موس به شكل ساعت شني ميشه و تا چند ساعت هم اگه دستش نزني همونطور مي مونه .؟؟؟
چه كار كنم ؟؟/
پيغام خطا نميده. فقط وقتي كه ميخوام كه ram reader رو وصل ميكنم و روي درايو مموري ام كليك ميكنم
اصلا باز نميكنه . موس به شكل ساعت شني ميشه و تا چند ساعت هم اگه دستش نزني همونطور مي مونه .؟؟؟
چه كار كنم ؟؟/
سلام دوست عزيز
بالاخره رفتم سيم كارتم رو عوض كردم تا مشكل sms ام رفع شد .راستي خيلي مواظب سيم كارتتون باشين كه نسوزه يا خراب نشه سيم كارتاي جديد (هميني كه به من دادن) mci هست خيلي اعصابم خورد شد آخه بدم مياد عاشق TCI خودم بودم ميگه سري جديد سيم كارتايي كه ميزنن همه mci هستن ....
راستي كي ميدونه فرقشون چيه ؟
آقا راستي من ميخوام theme رو كه تو n73me ريختم رو پاك كنم ولي تو pervite چيزي نيست چيكار كنم ؟
این حالت مربوط به پسورد داشتن مموری است و دلیل دیگه ای نداره
یا اینکه یه برنامه ی لاکر نصب کرده باشی
اگه برنامه ی لاکر نصب کردی پاکش کن
اگه نخوندش دوباره یه بک اپ بگیر و رمتو با گوشیت فرمت کن
با تشکر مجدد.خاموش روشن که کردم شناختش اما فقط دو تا فولدر به نامهای sys و resource بود که دارای زیر مجموعه های(فولدرهای) apps-help-bin-install-uninstall بودند و تو آنها هم فایلهای مربوط به برنامه های دیگر بود فولدری به نام پرایوت یا فایلهایی که مربوط به تمهای پیش گفته باشند پیدا نکردم البته یه سری از فایلهای تکست هم توشون بود(تقریبا اکثریت آنها) که نمی شد خوندشون یا نمی شد فهمید مال چی هستند.حالا تکلیف چیه؟
دوستان ممکنه به این سوالم جواب بدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا بچه ها من عضو تازه واردم میشه تحویلم بگیرید؟
به به،سلام.حال شما خوب هستید؟
خوش آمدید
چرا تحویل نگیریم؟ این حرفها چیه
ویرایش:فکر کردم صفحه های قبل سوال پرسیدید کسی جواب نداده،اما گشتم چیزی نبود
Last edited by Nikolas_95; 16-10-2007 at 18:27.
ببخشــــــــــــــــید چیکار کنیم .....؟!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی هر روز پست های جالبتری اینجا میبینیم .....
شما اصلا فایل هایی که نمیدونی چی هستنو دست نزن
یه فولدر اصلی هیدن به نام پرایوت هست
که فایل تم ها اونجا هستن
و ضمنا لطفا پیام تونو با نقل قول بگذارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)