من این کار رو هم انجام دادم ولی نشد
عالي
متوسط
ضعيف
من این کار رو هم انجام دادم ولی نشد
اونطور که پیداس این پچ مشکل داره!
من این پچ رو کلی گشتم تا پیداش کردم به غیر از این هم پچ دیگه ای نتونستم پیدا کنم.
یه پچ دیگه پیدا کردم که برای صفحه کلید نیست ولی قسمتهای مهم مثل دفترچه تلفن رو قفل میکنه برای فعال شدنش هم باید دکمه - volume رو نگه دارید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پچهایی که ما معرفی میکنیم فقط برای گوشیهای جاوا هستن اونم تا CID49
W960 هم که سیمبیان هست پس براش پچ نداریم
موفق باشید![]()
هیچ کدوم از شما ها راهی بلد نیستید که بشه روی گوشی های cid 50 هم پچ نصب کرد؟
اینا دهن آدم را آب میندازه بد جور.
هنوز برای گوشیهای cid50 پچ نوشته نشده که کسی بلد باشه نصبش کنه.
سلام من گوشيم w700 r1db001هستش ميشه بگيد پچ هايش رو كجا پيدا كنم
ُسلام از اینجا میتونی پیدا کنی
ولی اگه میتونی فریمور R1CA021 رو روش فلش کن چون برای فریمور به حد کافی پچ هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
پچ flight mode برایw810-r4ea031-generic
در این پچ با انتخاب آخرین profile که office هست سیگنال RF گوشی خاموش میشه و ارتباط گوشی با مخابرات قطع میشه.
با استفاده از این پچ موقعی که گوشی در حالت آفلاین هست نباید از کد هایی مثل #1*140* استفاده کرد!!
دقت کنید که هر پچ برای یک ورژن نرم افزاری خاص ساخته شده مثلا در مورد این پچ باید دقت کنید ورژن نرم افزاری
گوشیتون w810-r4ea031-china نباشه.
هنگام نصب پچ اگه با پیغام some data values are differ مواجه شدید ادامه ندید و بررسی کنید که مشکل چیه،
مشکل یکی از موارد زیر هست:
1-پچ خراب است
2-پچ مربوط به ورژن نرم افزاری شما نیست.
3-پچ مشابهی را قبلا نصب کرده اید وقبل از نصب پچ جدید ، پچ قبلی را remove نکرده اید.(مثلا در مورد پچ های مربوط به رنگ باطری)
4- وقتی گوشی را فلش می کنید لاشه هایی از پچ هایی که قبلا نصب کرده اید باقی می ماند که بعد از فلش موقع نصب با این پیغام مواجه می شوید.
در 2 مورد اول اگه به نصب پچ ادامه بدید گوشی دچار اشکال می شه و مجبورید main گوشیتون رو فلش کنید(ضمنا از بابت سریال چنج و ... نگران نباشید من خودم با کابلی که ساختم تو نستم imei گوشی خودم و یه k750 رو عوض کنم و راحت بشم. اطلا عات بیشتر:)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد 2 مورد دوم مشکلی نیست ادامه بدید.
آقایون لطفا بحث هایی که مربوط به موضوع تاپیک نیست رو ادامه ندید ، گزارش پست خلاف کافیه. بعضی مو قع ها به هم زدن آب ، آب رو گل آلوده تر میکنه و باعث جلب توجه بیشتر میشه. کسایی هم که حرفهای خوبی نمی زنن مرد باشن و معذرت خواهی کنند.
دانلود پچ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگي تو اين تايپيك ها كه ديگه دعوا نمي كنند كه كي پول داره كي فقير هممون رو ميزارن تويه يه وجب جا
كسي پچ براي w700 r1db001رو داره يا اگه نداريد صفحه سايتي كه اينا رو داشته باشه بزاريد اما من ميدونم پيسي ورد قوي تر از سايت هاي ديگه هست
یک سوال
وقتی می خواهیم چچ بریزیم یا منو عوض کنیم باید حتما سیم کارتو دراریم یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)