من دو تا مشکل دارم :اولی در بار کردن یکی از فولدرهای رایانه و دومی وقتی ظاهر میشه که تو میلم میرم(هم یاهو و هم جی میل)اون ارورها به ترتیب اینها هستند:
1-access is denied
2-java script not found
من دو تا مشکل دارم :اولی در بار کردن یکی از فولدرهای رایانه و دومی وقتی ظاهر میشه که تو میلم میرم(هم یاهو و هم جی میل)اون ارورها به ترتیب اینها هستند:
1-access is denied
2-java script not found
این مشکال میتونه از دی ودی که استفاده میکنید برای رایت باشه
سیستم را با یک رم دیگه هم تست کنید
با سلام
من ميخواهم سخت افزار را به خوبي ياد بگيرم يعني وقتي مشخصات فني يك مورد را بررسي مي كنم متوجه بشوم چه چيزي را گفته است وقتي كسي به من مشخصات يك سيستم را داد بدانم به او چه سيستمي را پيشنهاد كنم البته مي دانم اين مهم تحقق نمي يابد جز اول كسب علم و دوم تجربه. ولي من در پله اول مانده ام يعني نميدانم بايد از كجا شروع كنم.2 سال پيش چند سي دي آموزشي سخت افزار گرفتم اما فقط بگويم افتضاح . تابستان مي خواهم به كلاس هاي آموزش سخت افزار و برنامه نويسي تحت شبكه مجتمع فني تهران بروم آيا اين كارها مفيد هستند؟ آيا كتاب يا سي دي آموزشي خوب وجود دارد؟سير مطالعاتي من بايد چگونه باشد؟(يعني مراحل مختلف مطالعاتي كه پله پله بايد آنها را بگذرانم چگونه بايد باشد؟) (رشته خودم الكترونيك)
با تشكر
فقط از طریق مقالات سایت های خارجی به تجربه های خوب و موثری دست پیدا می کنی
با سلام
سيستم من بعضي مواقع كه تعداد برنامههاي زيادي در آن اجرا ميشود ريست ميشه .
خودم به شخصه احساس مي كنم اشكال از رم دستگاه هست .
آيا برنامه اي براي تست درست كار كردن رمها وجود دارد؟
اگر پيشنهادي هم در جهت رفع مشكل داريد لطفا مطرح نمائيد.
مشخصات سیستم رو بگو؟
اينكار فقط از طريق خواندن مشخصات قطعات و ترجمه دفترچه توضيحات قطعات وخود سايت مربوط به قطعه و مجلات سخت افزار امكان پذير است
سلام دوست عزيز
بله وجود دارند
يكسري از طريق خود ويندوز ويكسري هم از طريق بوت اينكار رو انجام ميدهند اين نرم افزار ها در سي دي هاي بوت موجودن
سلام دوست عزيز
احتمالا يكي از پايهاي مربوط به تبديل مشكل دارد شما اين تبديل رو عوض كنيد
در ضمن شما از USB هاي جلوي كيس استفاده ميكنيد؟
main bord : GIGA - 945PL3
CPU: 3 GHz celeron D
Ram : 512 dual Twin Mouse
H.D.D : Maxtor 160 GB
Operetino System : XP pro sp2
سوال ديگه اي هم هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)