یعنی سوال من خیلی ابتدایی بود کسی جواب نمیده ؟؟؟خوب بلت نیستم دیگه اگه مثل شماها حرفه ایی بودم که نمیپرسیدم
![]()
یعنی سوال من خیلی ابتدایی بود کسی جواب نمیده ؟؟؟خوب بلت نیستم دیگه اگه مثل شماها حرفه ایی بودم که نمیپرسیدم
![]()
ارتباط زیادی با فصل نداره در مورد گیاهان اپارتمانی
با توجه به حجم گیاه این تغییر انجام میشه و بهتر هم هست که در زمان خشک بودن و خنک انجام بشه
مثل عصر یا صبح زود و پس از اون ابیاری بشه
خوب تا اینجا که من متوجه شدم ریشه ها نو پا بوده و برای ورود به خاک زود عمل کردید
با این حال این خروج دوباره از خاک به ریشه اسیب میزنه
شمایه مدت صبر کن رنگ ریشه ها تیره بشه و به طولش کاری نداشته باش
خاک هم سبک باشه خوب بهتره اما واجب نیست
عجله کار شیطونه![]()
سلام
من يك گياه كروتون دارم يك سري برگهاي رنگيش كلا خشك شدن و ريختن
بعد جاي نگهداريش رو عوض كردم دوباره برگ جديد در آرود اما اين برگهاي جديد تا يك ماه بدون هيچ تغييري در رنگشون باقي مي مانند و بعد شروع ميكنن به خشك شدن بعد كه كاملا برگهاش ريختن دوباره برگ جديد درمياره
شرايط محيط اين گلدون الان اينجوريه كه پشت پنجره پر نور قرار گرفته اما نور آفتاب مستقيم اصلا بهش نمي خوره هر صبح غبار پاشي انجام ميدم و هر دو روز يك بار هم آبياري ميشه
الان بايد چه كاري واسش انجام بدم
Last edited by pooneh1; 02-07-2011 at 10:49.
سلام می تونی بگی خاکش چیه؟ یا از کود خاصی تو گلدون استفاده کردی
برای همه بچه های که اینجا زحمت میکشن و جواب سوالامون رو میدن و ما هم میریم و جون 1 عده گیاه رو نجات میدیم
روی برگ های یکی از گلدون های من که تازه هم خریده بودم و اسمشم نمیدونم1 لکه هایی سفید که تقریبا شبیه تار عنکبوت هستن ایجاد شده
همه برگ ها هم دارن (گیاهم کوچیکه) و بعد پلاسیده میشن و میریزن
اما گیاه عزیزم هنوز گل میده و شاید داره مقاومت میکنه
در برابر بیماری
توی ایران به این گیاه ما میگفتیم عروس که گل های صورتی ریزی هم داره
خوب من چیکار کنم الان ؟؟؟کمکم کنید تا گیاهم دور از جونش نمرده![]()
من یه گلدون بزرگ بنجامین دارم که مدت طولانی نگش داشتم در واقع بزرگش کردمالان مدتی است که برگاش میریزه اول فکر کردم بخاطر آبشه که بهم ریخته اما وقتی خاکشو زدم کنار پر بود از حشرات سفید رنگ مایل به شیری و خاکستری تا اونجا که میرونم ریشه خوارند اما هرچی جستجو کردم راه مناسب برای دفعش پیدا نکردم
خواهش میکنم کمک کنید گلدونم داره از بین میره![]()
سلام
لطفا کمکم کنید
من یه گیاه حسن یوسف دارم.از وقتی خریدمش شروع کرد برگ هایش از پایین ریختن.الان دیگه فقط یه ذره برگ داره
اب به موقع بهش میدهم.اولش گذاشتم توی نورگیر خونمون.خانه ما کلا توی سایه قرار داره و تاریک هست.بعد گذاشتم پشت پنجره.بعد گذاشتم توی بالکن زیر سایه ولی خوب نشد که نشد.افت هم روی برگ هایش نیست.چکار کنم؟
حسن یوسف به نور غیر مستقیم زیادی نیاز دارد. برای مثال پشت شیشه مشبک با نور بسیار زیاد. فکر کنم آب زیادی هم بخواهد. هر موقع کمی بیحال شد بهش آب بدید.
من جای شما بودم باقیمانده گیاه را در آب قلمه می زدم و پس از ریشه زدن به گلدان انتقالش میدادم. این یکی گویا مشکلی در ریشه پیدا کرده.
یک خاک خوب بخرید. برای مثال مخلوط پرلیت و کوکوپیت یا پیت ماس که به اسامی مختلفی تو بازار موجود هست. یک کود کامل (مایع) ۲۵۰۰ تومنی هم تا یک سال و بل بیشتر جواب میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کس جواب منو نمی دههههههههههههههههههههههه
کمک کنیدددددددددددددددددددددد ددد گلدونم داره از بین میرههههههه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)