تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 70 از 358 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یکی یه مختصر توضیح بده اینجا چه اتفاقی افتاده و در مورد بحث ها و...
    یه چند هفته نبودم
    ممنون میشم
    سلامت باشی ، دوست جان ... جای شما خالی ...

بحث های بسیار خوب و سازنده ای داشتیم و فکر کنم منظم هم پیش رفتند ؛ یعنی با پایان یکی بعدی شروع شد و خیلی همپوشانی نداشتند خوشبختانه ... متنوع بودن ؛ بعضی هاش در مورد آدمها بود (هاگلند 1و2 - باب دین - باب لازار) و بعضی در مورد وقایع و مکانها (صورتک در مریخ - یوفو در هیروگلیف - گوی های باستانی - کوزه باستانی - موزه رازول - انتشار اسناد سری توسط دولت - ناسا و فاجعه چلنجر) ... جناب آوالون ، بهاره عزیز و امین جان و البته بابک عزیز در بحث ها حضور داشتن بیشتر ... (اگه کسی/چیزی از قلم افتاد ؛ مقصر من هستم ؛ شرمنده)

و البته یه سری بحث های نظری/فرامتنی در مورد اساس این بحث (=در مورد بحث ، بحث شد!) که بابک جان بیشتر حضور داشت (اواخر 50 و اوایل 60) و بنده غایب بودم ...
    Last edited by seymour; 30-07-2009 at 12:56. دليل: افزودن جزئیات

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    nicico

پيش فرض

سلام
    ممنون ميشم اگه جناب سيمور عزيز نقدي هم بر حادثه روزول (نه موزه) داشته باشن .
    پيشاپيش از نقدهاي خوبتون تشكر ميكنم.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من دو مطلب رو میخوام دوستان در موردش تحقیق کنن و نتایجش رو اینجا بزارن
    توسط آقای x با خبر شدم که یک ایرانی ادعا کرده که با یک موجود فرازمینی ارتباط داره و یک نامه هم به یکی از وزرا نوشته و گفته که اگر بهش توجه بشه در اولین قدم فرمول بدست آوردن وقت زلزله رو فاش میکنه و...
    و حالا مطلب دوم
    با خبر شدم در مناطقی از آفریقا یوفو ها به طور مرتب در حال عبور و مرور هستن و مردم اونجا(نمیدونم کجای آفریقا)اونا رو به عنوان جن میشناسن
    دوستان شما هم لطفآ در مورد این دو تحقیق کنید تا ببینیم چه میشه

5. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام سعید جان ; کجایی؟!! رسیدن بخیر.

در باره مورد اولت , یه چیزایی در مورد " هارپ "(HAARP) شنیدم ; و ارتباط اون با هوشمندان برونزمینی - حاضر در این سیاره - رو منتفی نمیدونم( نه که حتما ارتباط داشته باشن ).

راجع به مورد دوم ; کافیه یک نگاه به طرز زندگی و باورهای قبیله ی " داگون "(DOGON) در آفریقا بندازید. بیان تمایز در مجموعه دوتایی سیروس(Sirius A و Sirius B) در صورت فلکی کلب اکبر - آنهم مدتها قبل از اینکه منجمین دوگانه بودن اون رو کشف کنند - ازجمله رهاورد آنهاست.

[ رفقای دیگه هم آستین بالا بزنن , تا بحث وبررسی دوطرفه نباشه !] .

Last edited by Avalon1; 30-07-2009 at 22:02.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

میدونید بچه ها اگه یه روزی بشه که فضایی های عزیز ! بخوان تشریف بیارن سیاره ما ، ماجرا مثل ماجرای طنز مسافران میشه ، همه میگن جنونه !!
    یاده گفته میشل فوکو افتادم که میگه : فرق ما با دیوانگان در این است که ما دراکثریت هستیم !

8. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها اگه یه روزی بشه که فضایی ها ...... همه میگن جنونه !!
    درست همین حس در اکثریت قریب به اتفاق بشر زمینی(بچه های اینجا نه) باعث میشه موقعی که شخص با نشانه قاطعی در مورد اون رو در رو شد ; ناخود آگاهش چنین چیزی رو پس بزنه و در صدد توجیه برای رد کردنش بر بیاد.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

میدونید بچه ها اگه یه روزی بشه که فضایی های عزیز ! بخوان تشریف بیارن سیاره ما ، ماجرا مثل ماجرای طنز مسافران میشه ، همه میگن جنونه !!
    یاده گفته میشل فوکو افتادم که میگه : فرق ما با دیوانگان در این است که ما دراکثریت هستیم !
    درست همین حس در اکثریت قریب به اتفاق بشر زمینی(بچه های اینجا نه) باعث میشه موقعی که شخص با نشانه قاطعی در مورد اون رو در رو شد ; ناخود آگاهش چنین چیزی رو پس بزنه و در صدد توجیه برای رد کردنش بر بیاد.
    اینطور فکر نمیکنم. همین الان هم عامه مردم ( با تعداد بالا) وجود و حضور موجودات فضایی رو باور دارن. حتی ما که نمونه مخالف وجود بشقاب پرنده هستیم هم منتظر برخورد هستیم.
    دیزاینینگ عزیز.
    اگه کسی الان (یعنی در این دوره و زمانه) بگه توی غار یه اژدهای هفت سر هست که دختر شاه پریون رو دزدیده احتمالا شما هم میخندید (شاید).
    برای من سواله که آیا شما هر ادعایی رو میپذیرید؟ کسی ادعا کنه یه ماموت زنده تو قابلمه آشپزخونه قایم شده و شما بخندید و اون جمله فوکو رو بگه؟
    هر مواجهه ناباورانه‌ای با مفهوم گفته میشل فوکو هماهنگ نخواهد بود.

یه سوال محض کنجکاوی:
    اینهمه من خواهش کردم کتاب علم و نابخردی خونده بشه کسی زحمتش رو کشید؟ همین الان کتاب اسرار فضانوردان باستانی جلو منه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اینطور فکر نمیکنم. همین الان هم عامه مردم ( با تعداد بالا) وجود و حضور موجودات فضایی رو باور دارن. حتی ما که نمونه مخالف وجود بشقاب پرنده هستیم هم منتظر برخورد هستیم.
    دیزاینینگ عزیز.
    اگه کسی الان (یعنی در این دوره و زمانه) بگه توی غار یه اژدهای هفت سر هست که دختر شاه پریون رو دزدیده احتمالا شما هم میخندید (شاید).
    برای من سواله که آیا شما هر ادعایی رو میپذیرید؟ کسی ادعا کنه یه ماموت زنده تو قابلمه آشپزخونه قایم شده و شما بخندید و اون جمله فوکو رو بگه؟
    هر مواجهه ناباورانه‌ای با مفهوم گفته میشل فوکو هماهنگ نخواهد بود.

یه سوال محض کنجکاوی:
    اینهمه من خواهش کردم کتاب علم و نابخردی خونده بشه کسی زحمتش رو کشید؟ همین الان کتاب اسرار فضانوردان باستانی جلو منه.
    خوب بابک خان یجورایی هم حق باشماست ! ما هر کدوم از یه دیدگاه نگا می کنیم . مخلصت من هم مهدی هستم (دیساینینگ !)

13. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

راستی این لینکهایی هم که گذاشتی ، لینک هکون کتابی هست که گفتی ؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آره یه خلاصه . البته انگار با این نرم افزار های تبدیل تصویر به متن انجام شده. دیکته صفر.

16. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •