مهران جان نمی خوای به ما آنلاین بازی کردنو یاد بدی؟من اون فایلو نصب کردم اما موندم چه کنم!!
مهران جان نمی خوای به ما آنلاین بازی کردنو یاد بدی؟من اون فایلو نصب کردم اما موندم چه کنم!!
سلام دوستان من هرچی سعی کردم وارد بازی بشم نتونستتم هرچی رو ایکن کلیک میکنم این ارور رو میده:
video card or driver doesnt support separate alpha blend.glow will be disabled
به خدا اخرین درایور geforce رو نصب کردم directx9.0c رو نصب کردم 3d هم فعال هست.کارت گرافیکم fx5500 geforce هست لطفا کمکم کنید که چیکار کنم وارد بازی شم.
ميشه آقا چرا نشه ... من امروز بازي رو نصب كردم و روي روزليشن 800×600 بازي كردم بعضي از گزينه ها رو هم yes كردم و تا آخرش رفتم يه ذره هم گير نكرد .
اينم سيستم من :
cpu : 2.66 full socket 478
ram : 2×256 ddr1 تازه هر دو تا رم مارك هاي مختلف دارن با باسهاي مختلف .
vga : leadtek 6200 (256) 128 bit
فكر كنم اشغال تر از سيستم من پيدا نشه ... ولي با اين حال خيلي خوب اجرا كرد بازي رو .
بازیش خیلی باحاله. با اون همه افکت و گرافیک نسبتا بالا خیلی راحت اجرا میشه. در کل بازی رو حرفه ای ساختن.
تا جایی که میدونم کار ت گرافیک شما منقرض شده. عزیزیم شما باید کارت خود را حداقل به سری 7 و حداکثر 8 ارتقا دهید.![]()
من با این کارت بازی هایی با گرافیک سنگینتر از call of duty4 رو اجرا کردم .پس از کارت نیست حالا یه راه دیگه ای بگید.
بابا این دیگه عجب بازیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه !
تا حالا بازی اول شخص به این باحالی ندیده بودم !
مرحله دومش که توی عراق اسیریم خیلی باحالـــــــه ! انگار آدم واقعا اسیر شده .![]()
ربطي به قوي بودن گرافيك نداره كارت گرافيك شما قديمي حداقل بايد 6600 باشه .
من خودم 7300 xfx gs دارم از كارت گرافيك شما ضعيفتره ولي جديدتره من با اين گرافيك خيلي از بازي هايي كه از cod 4 پايين تر بودنم نتونستم اجرا كنم.
دوستان اینترنتی جایی سراغ ندارین که بشه سی دی بازی را خرید(اینترنتی)
عزیزانی که میخوان آنلاین بازی کنن:
فقط و فقط در صورتی که سرعتتون بیشتر از 256 هست برین سراغش(تازه اونم شایدبتونین !!!) من که با 128 نتونستم اصلا بازی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)