تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 542 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاملترین و مطمئن ترین اطلاعات:
    1-صدای n95 به هیچ وجه به پای n73 نمیرسه دیگه لطفا بحث نکنید من هر دو رو امتحان کردم
    توی بلندگو خیلی ضعیفه توی هدفون هم ضعیفه ولی با یک هدفون خوب میتونید ضعفش رو جبران کنید من الان یک هدفون درجه 1 creative 32000 تومنی براش خریدم که صداش گوشم رو کر میکنه!!!!!!!!!!!!!
    2- کیفیت عکس اصلا و اصلا در حد 5 مگا نیست!!! و حتی با n73 برابری میکنه!
    3-کیفیت فیلمبرداریش عالیه!
    4-قابلیت tv out فوق العاده است و مزیت بزرگی برای این گوشی و همچنین n93 به حساب میاد.
    5-سرعت گوشی نسبتا خوبه...
    6-از لحاظ استحکام و اسکلت بدنه کمی ضعیف از آب در اومده!!
    7-lcd فوق العاده و گیرائی داری.
    8-قیمتش ظاهرا اومده روی 650!!!!!!
    9-از لحاظ برنامه و بازی اصلا مشکلی نداره و هرچی قبلا بوده روی این هم اجرا میشه 80%

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

کاملترین و مطمئن ترین اطلاعات:
    1-صدای n95 به هیچ وجه به پای n73 نمیرسه دیگه لطفا بحث نکنید من هر دو رو امتحان کردم
    توی بلندگو خیلی ضعیفه توی هدفون هم ضعیفه ولی با یک هدفون خوب میتونید ضعفش رو جبران کنید من الان یک هدفون درجه 1 creative 32000 تومنی براش خریدم که صداش گوشم رو کر میکنه!!!!!!!!!!!!!
    2- کیفیت عکس اصلا و اصلا در حد 5 مگا نیست!!! و حتی با n73 برابری میکنه!
    3-کیفیت فیلمبرداریش عالیه!
    4-قابلیت tv out فوق العاده است و مزیت بزرگی برای این گوشی و همچنین n93 به حساب میاد.
    5-سرعت گوشی نسبتا خوبه...
    6-از لحاظ استحکام و اسکلت بدنه کمی ضعیف از آب در اومده!!
    7-lcd فوق العاده و گیرائی داری.
    8-قیمتش ظاهرا اومده روی 650!!!!!!
    9-از لحاظ برنامه و بازی اصلا مشکلی نداره و هرچی قبلا بوده روی این هم اجرا میشه 80%
    شـایــد...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

قیمتش چند ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه
    این 3 بار که سوال میکنم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اهو حالا عصباني نشو

قابلي هم نداره ولي 650 هزار تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

يكي مي گه صداش با ان73 برابري مي كنه اون يكي مي گه اصلا در حد ان73 نيست و خيلي ضعيفه هم از لحاظ اسپيكر هم از لحاظ هندسفري

به هر صورت انگار نمي شه به حرفاي ديگران اعتماد كرد بايد ريسك كنم و اين گوشي رو بگيرم بعد ببينم صداش خوبه يا نه؟

يكي به من بگه در حد ان70 هست يا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از n70 سرتره ولی شک نکن به پای n73 نمیرسه.
    انگار باور نداری که من جفتشو داشتم و امتحان کردم...!!!!!
    تو صدا فقططططططط n73

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی جناب raminet می گن هردوشو داشتن و امتحان کردن خب همینجور بوده دیگه،اعتماد کن آقا

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم جفتشو داشتم !
    ----
    ولی نمیدونم من که فرقی بین صداشون حس نکردم....
    هیچی فیلمبرداریش نمیشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

از n70 سرتره ولی شک نکن به پای n73 نمیرسه.
    انگار باور نداری که من جفتشو داشتم و امتحان کردم...!!!!!
    تو صدا فقططططططط n73
    عزیزان...
    دوستان...
    شخیصان...!
    نازنینان...
    منم جفتشو دارم...
    الآن هم از هر دوشون استفاده می کنم...
    و طبعا هر دوشونو هر روز امتحان می کنم...!
    آخه چرا باور نمی کنین...؟!
    من که قبلا تو آدرس پایین هم مقایسه کرده بودم...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by tanzad; 31-07-2007 at 04:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

شما هم چین در مورده ان 73 با ان 95 کل کل میکنید که انگار خودتون تولیدش کردید . انگار پایان نامه اراءه کرده باشند که دارند ازش دفاع میکنند خدا به انسان فکر و صلیغه های متفاوتی داده . یه ضرب المثل هست که اگه درست بگم بزه به دهن صاحبش باید شیرین بیاد . حالا یک چیزایی ان 95 داره که این قدر گرونتر از ان 73 هست . جون مادرتون صلیغه ایی حرف نزنید شما میگید من دیدم من گوش کردم اگه میگید عکسش بده خوب یه عکس از ان 73 با ان 95 در یک ساعت بخصوص با هم از یک جا عکس بگیرید و بزارید تا ملت خودش قضاوت کنه . باز من میگم شاید اونایی که ان 73 دارند خوششون نیاد ولی میگم خلاصه حالا یه گوشی جدید تر از شما اومده که امکانات خیلی بهتری داره . باید قبول کرد که تنها گوشی هست در نوکیا که همه امکانات رو توش گذاشته و هیچ کم و کسری نداره ولی وقتی من دو سال پیش 6680 گرفتم 400 تومن اون موقع هر گوشی یه امکاناتی داشت و شرکت نوکیا همه امکانات رو در یک گوشی نمیزاشت مثلا گوشی من 6680 رادیو نداره و لی خیلی مدل پایین تر از این دارند و خلاصه صلیغه ایی صحبت نکنید قبول کنید ان 95 جدید تره و اون آقایانی که در شرکت نوکیا تولیدش کردن یه چیزی دیدن که بهش میگن گوشی پیشرفته . ما که تولید نکردیم که ازش دفاع کنیم . پس کلهم حرف ببینید از گوشی چه انتظاری دارید همونا انتخاب کنید من که اصلا دنبال صدا نیستم چون یه سینمای خانگی تو همین ماه گرفتم که هزار تا ان 73 میزاره تو جیبش پس احتیج من نمیشه ( برای دیدن عکسش هم میتونید به وبلاگم برد ) . من که میخوام ان 95 بگیریم و از دوستانی که واقعا سازنده حرف میزنند ممنونم ولی بعضی از دوستان مشخصه که میخوان از گوشی خودشون تعریف کنند که این عمل در ما ایرانیها چیز جدیدی نیست . امیدوارم که از حرفام کسی ناراحت نشه . سبز باشید
    Last edited by mobile; 31-07-2007 at 09:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما هم چین در مورده ان 73 با ان 95 کل کل میکنید که انگار خودتون تولیدش کردید . انگار پایان نامه اراءه کرده باشند که دارند ازش دفاع میکنند خدا به انسان فکر و صلیغه های متفاوتی داده . یه ضرب المثل هست که اگه درست بگم بزه به دهن صاحبش باید شیرین بیاد . حالا یک چیزایی ان 95 داره که این قدر گرونتر از ان 73 هست . جون مادرتون صلیغه ایی حرف نزنید شما میگید من دیدم من گوش کردم اگه میگید عکسش بده خوب یه عکس از ان 73 با ان 95 در یک ساعت بخصوص با هم از یک جا عکس بگیرید و بزارید تا ملت خودش قضاوت کنه . باز من میگم شاید اونایی که ان 73 دارند خوششون نیاد ولی میگم خلاصه حالا یه گوشی جدید تر از شما اومده که امکانات خیلی بهتری داره . باید قبول کرد که تنها گوشی هست در نوکیا که همه امکانات رو توش گذاشته و هیچ کم و کسری نداره ولی وقتی من دو سال پیش 6680 گرفتم 400 تومن اون موقع هر گوشی یه امکاناتی داشت و شرکت نوکیا همه امکانات رو در یک گوشی نمیزاشت مثلا گوشی من 6680 رادیو نداره و لی خیلی مدل پایین تر از این دارند و خلاصه صلیغه ایی صحبت نکنید قبول کنید ان 95 جدید تره و اون آقایانی که در شرکت نوکیا تولیدش کردن یه چیزی دیدن که بهش میگن گوشی پیشرفته . ما که تولید نکردیم که ازش دفاع کنیم . پس کلهم حرف ببینید از گوشی چه انتظاری دارید همونا انتخاب کنید من که اصلا دنبال صدا نیستم چون یه سینمای خانگی تو همین ماه گرفتم که هزار تا ان 73 میزاره تو جیبش پس احتیج من نمیشه ( برای دیدن عکسش هم میتونید به وبلاگم برد ) . من که میخوام ان 95 بگیریم و از دوستانی که واقعا سازنده حرف میزنند ممنونم ولی بعضی از دوستان مشخصه که میخوان از گوشی خودشون تعریف کنند که این عمل در ما ایرانیها چیز جدیدی نیست . امیدوارم که از حرفام کسی ناراحت نشه . سبز باشید
    اولا دوست گلم من الان n95 دارم نه n73 پس این گوشی متاله منم هست و مطمئنن کسی نمیگه جنس من بده!!!!
    ولی با این وجود من دارم سعی میکنم که منطقی برخورد و قضاوت کنم... اگه میگم فلانی صداش یا دوربینش اینطوریه حتما با دلیل و تجربه حرف میزنم
    تازه به دوران رسیده هم نیستم حالا لازم به گفتن نیست ولی چندین و چند ساله که دارم گوشیهای مختلف رو عوض میکنم...
    به هر حال نظر همه دوستان برای من محترمه
    من حرفامو زدم تصمیم و انتخاب با شما عزیزانه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •