تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 870 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض rotate me

آقا ببخشید من یه نرم افزار ریختم که بتونم صفحه ی موبایلم و land scape کنم ولی نشد میخواستم ببینم کسی این کار و کرده یا اصلا میشه رو ایم موبایل این کارو کرد>؟
    حمید عزیز من هم با نرم افزار rotate me نتونستم land scape کنم بیاد دنبال نرم افزار مخصوص 5700 بگریدیم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یچیزی متوجه شدم گفتم بگم شاید یکی باشه که ندونه تو قسمت عکسبرداری وقتی پانورما رو انتخاب میکنی اگه دکمه شاتر رو نگه داری یه نوار میاد که تا اینکه گوشیرو به یسمت حرکت بدی فلش قرمزی ظاهر میشه اروم که گوشیرو حرکت بدی خود گوشی عکس رو تطبیق میده همینطور میتونی گوشیرو بچرخونیم و یه عکس از اطراف خودمون بگیریم یعنی چند تا عکس رو کنار هم میچسبونه فکر کنم حدود 6 تا باشه ببخشید اگه احیانا تکراری بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آقا درسته دوربین دوم نداره ولی باهاش میشه تو ویدئو کنفرانس شرکت کرد! فقط کافیه تو این حالت پایین گوشی رو بچرخونی تا دوربینش خودت و نشون بده!
    آقا من اگه بفهمم این دوربین دوم که اون دوستمون گفت رو از روی چه سنخیتی گفت واقعا خودمو دار میزنم!
    آره درسته حمید جان
    تازه این خودش یه مزیته ! نمیدونی چرا ؟
    به این دلیل :
    گوشی هایی که دوربین دوم برای ویدیو کنفرانس دارن معمولا دوربین دومشون VGA یا 1.3 هست اما این گوشی همون دوربین دومش که 2 هست میتونه برای ویدیو کنفرانس باشه
    و این خودش خیلی خوبه
    ممنون حمید جان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان من یچیزی متوجه شدم گفتم بگم شاید یکی باشه که ندونه تو قسمت عکسبرداری وقتی پانورما رو انتخاب میکنی اگه دکمه شاتر رو نگه داری یه نوار میاد که تا اینکه گوشیرو به یسمت حرکت بدی فلش قرمزی ظاهر میشه اروم که گوشیرو حرکت بدی خود گوشی عکس رو تطبیق میده همینطور میتونی گوشیرو بچرخونیم و یه عکس از اطراف خودمون بگیریم یعنی چند تا عکس رو کنار هم میچسبونه فکر کنم حدود 6 تا باشه ببخشید اگه احیانا تکراری بود
    آره درسته
    توی گوشی های دیگه باید یه عکس بگیری و برای عکس دوم خودت دوربین رو طوری بگیری که از ادامه تصویر قبلی عکس بگیره اما توی این گوشی خودش این کارو میکنه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حمید عزیز من هم با نرم افزار rotate me نتونستم land scape کنم بیاد دنبال نرم افزار مخصوص 5700 بگریدیم!!!
    باشه عزيز بگرديم!
    من مي گردم اگه گير آوردم حتما ميزارم .
    شما هم اگه گير آوردي حتما بزار.
    ممنون

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

کسی نتونست انجام بده کار ما رو؟
    من چند تا عکس (روز و شب) و چند تا فیلم(روز و شب) که با گوشی 5700 گرفته شده رو میخوام اگه میتونید تو یه فایل زیپ شده بزارید.
    ممنون

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه سئوال : اگه بخوايم گوشي رو ريست كنيم راهي هست ؟ منظورم از ريست كداي 7370 و7780 نيستا
    منظورم اينه كه به جاي اينكه گوشي رو خاموش و روشن كنيم ، ريستش كنيم . همون ريستي كه خود گوشي بعد از چند روز كار زياد و موقعي كه رمش پر شده انجام مي ده . يه برنامه هم گرفتم ولي ريست نمي كرد

يه Profile جديد به نام Offline . اگه اينو فعال كنيد ديگه در دسترس نيستيد . جالبه خودش به جاي آنتن ضربدر مي زاره و ديگه نمي تونيد تماس داشته باشد و در دسترس هم نيستيد . براي بعضيها خوبه

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما میتونید در قسمت song details مشخصات کلی یک اهنگ رو تغییر بدید!!یعنی مانند نرم افزار winamp در کامپیوتر شما میتونید در 5700 تمام مشخصات اهنگ رو از قبیل نام خواننده و نام اهنگ و نام سایتی که اهنگ رو از اون دانلود کردید و نام البوم و غیره رو تغییر بدید!!
    تو کامپیوتر بدون نیاز به هیچ نرم افزاری این کار قابل اجراست برای تمام فایلها

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

بچه ها نرم افزار چراع قوه ميخوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام...دوستان چرا بعضی از تم هایی که برای گوشی نصب میکنم..هنگام نصب پیغام expire میدهد..با ایمکه مخصوص گوشی 5700 هست؟ایا شما هم چنین مشکلی را دارید؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •