NFSMW رو خریدم 4cd با مارک سرزمین
یعنی چی 4CD! مگه 5 تا cd نیست؟؟؟
NFSMW رو خریدم 4cd با مارک سرزمین
یعنی چی 4CD! مگه 5 تا cd نیست؟؟؟
سلامنوشته شده توسط hasan11
بازی از اولش هم 4 سیدی بود ولی چونکه بازی کرک نشده بود و ایمیج بازی بود ایمیج سیدی 1 بازی بیشتر از یک سیدی میشد بخاطر همین بازی 5 سیدی شده بود یعنی سیدی یک و دو بازی ایمیج سیدی 1 بود و باقی سیدی ها هم سیدیهای خود بازی
و حالا که بازی کرک شده دیگه احتیاجی به ایمیج بازی نیست و بازی به حالت اصلی یعنی 4 سیدی در اومده![]()
Last edited by Amin; 06-05-2006 at 17:11.
من وقتي oblivion رو می ریزم بهم میگه که یه فایلی که مربوط به دایرت ایکس هست می خواد.
سلام:
آقا این درایو 84.21 geforce چطوره تو اجرای بازیها بعضی ها میگن ضعیف کار میکنه؟؟؟
عزیز بازی oblivion و اکثر بازیهای جدید با یک دایرکت ایکس جدید کار میکنه و حتما باید اون نصب بشهنوشته شده توسط s2r
باید توی سیدی های بازی باشه
DirectX End-User Runtimes (April 2006) Full Download
اینم دایرکت ایکس مربوطه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي NFSMW توي حالت مرحله هايي كه بايد مراحل اول رو بازي كرد تا مراحل بعدي آزاد بشه گير كردم، توي حالت زمانيشم و هرچي خوب ميرم نمي تونم مرحله رو تموم كنم. حدودا توي 48تمي هستم.
احتمالي كه خودم ميدم اينه كه CPU كم مياره و سرعت ماشين كند ميشه و تايمر كه وابسته به CPU نيست سريعتر به پايان ميرسه. شايد هم بازي من بده.
قبلا اين مشابه اين مشكل رو داشتم وقتي با 486 بازي دوك رو بازي مي كردم بايد از توي يك سوراخ سريع رد مي شديم ولي آهسته حركت مي كرديم و زمان به پايان مي رسيد.
Celeron 2.66>OverClock>3.30
نظر شما چيه؟
دستتون دردنكنه حالا اون پيام رو نميده بجاش وقتي روش كليك مي كني يك صفحه ي سياه مي ايد
بارها مثل این را دیدهام، خدا میدونه چقدر وقت ازم تلف شده. در ضمن به نظرم خیلی جالبه که چون رمتون نمیکشه مثلا موتورتون هم نمیکشه به هواپیما برسه.نوشته شده توسط hasan11
چارش فقط اینه که موقتا گرافیک را خیلی پایین بیارید.
خیلی جا نداشت گرافیک رو بیارم پایین، ولی بازم فرقی نکرد فکر کنم مشکل از بازی باشه.نوشته شده توسط mndst
حالا اصل کاریه رو تموم کردم.
صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته ؟نوشته شده توسط shakerifar
مشخصات سیستمتون رو بزارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)