تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 131 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

هم نام

جومپا لاهیری
    امیر مهدی حقیقت

داستان یک خانوده هندیست که به آمریکا مهاجرت می کنند و بعد دختر و پسرشان در امریکا متولد شده و با فرهنگ امریکایی رشد می کنند . تقابلات دو نسل با دو فرهنگ شدیدا مخالف را نشان می دهد . پدر و مادر نیز روز به روز بیشتر از گذشته تسلیم این تفاوت تفکر می شوند .
    داستان قشنگ و خوبی بود . جایی که پسر برای همسرش کادوی سال نو می خرید و قبل از دادن کادو مجبور به ترک خانمش می شد خیلی تلخ بود . بدتر از این نمی شه برای کسی کادو بخرید با یک عالمه عشق و بعد نشه بهش بدهید .
    چهارچوب داستان شبیه کتاب عطر سنبل عطر کاج هست هر دو برخرود فرهنگ شرق و غرب در یک خانواده مهاجر رو نشون می دهند اما به نظر من عطر سنبل عطر کاج به دلیل سبک طنزش جذاب تر بود .

هم نام اولین رمان این نویسنده هندی است و لاهیری می‌گوید: شاید یکی از دلایل شکل‌گیری این داستان خاطره‌ای بود که از دبستان داشتم. آن روزها هر وقت صدای خوردن قطرات باران به سقف بالکن کلاس می‌آمد، پسربچه‌های کلاس با لحن کشداری می‌گفتند: «چومپا» آسمان صدایت می‌کند. صدای اسمت درست مثل خوردن قطره‌ای باران به زمین است. این چه اسم اجق وجقی است که داری! بعدها هم همیشه پسرهایی که با من آشنا می‌شدند چند وقتی با نامم درگیر بودند.

2. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

کجا ممکن است پیدایش کنم
    هاروکی موراکامی - بزرگمهر شریف الدین

کتاب روایت 5 داستان مینمال و کاملا متفاوت از هم هستش
    نمی دونم چی بگم این سومین کتابی بود که تو عمرم می خوندم و نمی تونستم زمین بذارمش و از خوندنش دست بکشم از کلمه کلمه کتاب ، از خط به خطش لذتی بردم که می دونم دیگه هیچ وقت نصیبم نمیشه. موقع خوندن کتاب انگار داشتم همه ی شخصیت ها و احساساتشون رو لمس می کردم ، انگار خودم رفتم توی جلدشون دارم احساساتشون رو خودم تجربه می کنم ، انگار هیچ شخصیتی وجود نداشته به جای همشون این من بودم و من بودم و من...
    نمی دونم شاید دارم زیادی این کتاب رو بزرگ می کنم شاید این تقصیر منه که اینقدر روایت های مینمال و ساده رو دوست دارم روایت آدم هایی تنهایی که به درونیاتشون شکلی فوق العاده توصیف شده اند. حتی نمی دونم کدوم داستان رو بیشتر دوست داشتم هر کدومشون یه حسی رو بهم میدادن یکی تنهایی یکی ترس یکی افسردگی یکی مرگ ولی تجربه ی همه ی این تلخی ها برام شیرین بود.

خواب: بالاخره صبح ، هنگامی که آسمان رو به روشنی می رفت ، احساس می کردم خواب من را می رباید. اما آن خواب نبود. نوک انگشت هایم به سختی لبه ی بیرونی خواب را لمس می کرد و تمام مدت ذهنم کاملا هوشیار بود. ردپای خواب آلودگی را احساس می کردم ، اما ذهنم آنجا بود ، در اتاق خودش ، آن سوی دیوار شیشه ای و به من نگاه می کرد. خود جسمانی ام در کورسوی صبحگاه به خواب فرو می رفت و در تمام مدت احساس می کرد ذهنم کنار او نفس می کشد و به او خیره شده است. بدنم در آستانه ی خواب بود و ذهنم اصرار داشت بیدار بماند.

4. 6 کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کجا ممکن است پیدایش کنم
    هاروکی موراکامی - بزرگمهر شریف الدین

کتاب روایت 5 داستان مینمال و کاملا متفاوت از هم هستش
    نمی دونم چی بگم این سومین کتابی بود که تو عمرم می خوندم و نمی تونستم زمین بذارمش و از خوندنش دست بکشم از کلمه کلمه کتاب ، از خط به خطش لذتی بردم که می دونم دیگه هیچ وقت نصیبم نمیشه. موقع خوندن کتاب انگار داشتم همه ی شخصیت ها و احساساتشون رو لمس می کردم ، انگار خودم رفتم توی جلدشون دارم احساساتشون رو خودم تجربه می کنم ، انگار هیچ شخصیتی وجود نداشته به جای همشون این من بودم و من بودم و من...
    نمی دونم شاید دارم زیادی این کتاب رو بزرگ می کنم شاید این تقصیر منه که اینقدر روایت های مینمال و ساده رو دوست دارم روایت آدم هایی تنهایی که به درونیاتشون شکلی فوق العاده توصیف شده اند. حتی نمی دونم کدوم داستان رو بیشتر دوست داشتم هر کدومشون یه حسی رو بهم میدادن یکی تنهایی یکی ترس یکی افسردگی یکی مرگ ولی تجربه ی همه ی این تلخی ها برام شیرین بود.

خواب: بالاخره صبح ، هنگامی که آسمان رو به روشنی می رفت ، احساس می کردم خواب من را می رباید. اما آن خواب نبود. نوک انگشت هایم به سختی لبه ی بیرونی خواب را لمس می کرد و تمام مدت ذهنم کاملا هوشیار بود. ردپای خواب آلودگی را احساس می کردم ، اما ذهنم آنجا بود ، در اتاق خودش ، آن سوی دیوار شیشه ای و به من نگاه می کرد. خود جسمانی ام در کورسوی صبحگاه به خواب فرو می رفت و در تمام مدت احساس می کرد ذهنم کنار او نفس می کشد و به او خیره شده است. بدنم در آستانه ی خواب بود و ذهنم اصرار داشت بیدار بماند.

خيلي كتاب قشنگيه البته من زياد از "فاجعه معدن در نیویورک " خوشم نيومد اما بقيه اش داستان هاي خيلي خوبي بود

6. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

روی ماه خدا را ببوس

....,ویرایش شد !
    Last edited by amir 69; 28-10-2008 at 14:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مترجم دردها

جومپا لاهیری
    امیر مهدی حقیقت

کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه مرتبط با زندگی خانواده های هندیست . با اینکه خیلی از داستان ها تو آمریکا اتفاق می افته اما به دلیل شخصیت های هندی یک فضای شرقی را می تونید توی داستان ها احساس کنید . ادم های زیبا با درونی زیبا و ارام و به بن بست رسیده . خیلی کتاب قشنگیه
    داستان ها عبارتند از : موضوع موقت ، وقتی آقای پیرزاده برای شام می امد ، مترجم دردها ، دربان واقعی ، جذاب ، خانه خانم سن ، این خانه متبرک ، معالجه بی بی هالدار و سومین و آخرین قاره . همه دساتانهاتش قشنگ بود و به خصوص از موضوع موقت و خانه خانم سن خوشم آمد .
    مجموعه ی داستان "مترجم دردها" با اینکه اولین کتاب جومپا لاهیری، نویسنده ی هندی است؛ اما در مدتی کوتاه پس از انتشار برنده‌ی جایزه‌ی بهترین کتاب اول نیویورکر، جایزه پن_همینگوی، جایزه‌ی کتاب برگزیده‌ی پابلیشرز ویکلی، جایزه‌ی ادیسن مت کاف از آکادمی هنر و ادبیات آمریکا، جایزه‌ی کتاب برگزیده‌ی نیویورک تایمز، جایزه اْ هنری، نامزد جایزه‌ی لوس‌آنجلس تایمز و برنده‌ی جایزه پولیتزر ادبی سال 2000 شده است

9. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

میرا - Mortelle
    کریستوفر فرانک - لیلی گلستانی

داستان فردی که در مربع 837-333-4 زندگی می کند و در جامعه ای که در آن دیواری وجود ندارد ، سربازان لباس سفید می پوشند و همه ی مردم لبخند می زند و تنهایی بزرگترین جرم است و باید به همه عشق بورزید در غیر این صورت بیمار هستید و اصلاح خواهید شد. اگر تنها یک نفر را دوست بدارید اصلاح خواهید شد ، اگر برتر باشید اصلاح خواهید شد اگر ... باشید اصلاح خواهید شد و
    میرا روایت سورئال جامعه و دنیایی است که با تمام دنیاهایی که تا کنون شناختید یا ساخته اید فرق دارد با 1984 با آلفاویل با همه فرق دارد. میرا روایت وحشت آور دنیایی است که هرچند در آن تاریکی وجود ندارد اما تاریک ترین سرزمین شناخته شده است ، میرا روایت سرزمینی است که در آن تنهایی بزرگترین جرم است اما تنهایی بهترین نعمت ممکنه می تواند باشد. نویسنده ی میرا بیماری است که می داند هرگز اصلاح نخواهد شد هرچند دولت اصلاحش کند.
    میرا کتاب کوتاهی است که وقتتان را نخواهد گرفت اما ذهنتان را بیمار خواهد کرد

" در مدرسه از اول می خواستم بهتر از دیگران کار کنم ، به رقابت پناه بردم که گناه دنیاست. نا آگاهانه به طرف نوعی تبعیض کشیده می شدم. نسبت به بعضی احساس تحسین می کردم و به بعضی احساس تحقیر. در سال دوم تحصیل به خاطر اینکه سه بار پشت سر هم شاگرد اول شدم تنبیه شدم و به «شورای رفاقت» احضار شدم "

11. این کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

قارچ ها در شهر

ایتالو کالوینو
    رضا قیصریه/اعظم رسولی/مژگان مهرگان

مجموعه ای از داستان هاست که گاه چند داستان نیز مرتبط با هم هستند . مثلا چند داستان پشت سر هم مربوط به یک خانواده است و در هر داستان یکی از ماجراهای آنها را تعریف می کند . به مفاهیم مختلفی مانند جنگ و رابطه رعیت و ارباب و خانواده های فقیر و ..... به عنوان عناصر اصلی اکثر داستان های این کتاب می شه اشاره کرد .
    کتاب قشنگیه من که خوشم اومد ازش .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد

شهرام رحیمیان

دکتر نون یکی از سیاستمداران باسواد کابینه مصدق است که پس از سقوط او به زندان می افتد و تحت شکنجه از او می خواهند تا بر علیه مصدق سخنرانی کند اما او راضی نمی شود تا اینکه به او می گویند در حال شکنجه همسرش هستند و او عقب نشینی می کند . اما بعد از ازادی احساس خشم و شرم از خیانتکاری در او اوج می گیرد به یاد قولش به دکتر مصدق می افتد و خودش و همسرش را عذاب می دهد ......

خیلی داستان قشنگیه ... یک جورایی قشنگ نشون می ده چه عشق عمیقی به همسرش داره دکتر و بعد به خاطر اون تموم شرف سیاسیش را از دست می ده اما بعد .....توی تمام لحظاتی که زنش رو عذاب می ده عاشقشه .... یا وقتی با خودش می گه کاشک در قبال این همه عذاب و بی اعتنایی من می ذاشت می رفت مهرش را کمتر می کرد شاید بار عذاب وجدانم کمتر می شد اما زن نمی ره .... وقتهایی که خانمش گریه می کنه یاد روزهای گذشته است و خاطراتشون را مرور می کنه و دکتر می گه نه یادم نمی یاد .....
    زمان ها و روایان به صورت متناوب عوض می شوند ولی خیلی ظریف و قشنگ و به جا

و سلیقه نویسنده برای انتخاب شعری در شروع داستانش حرف نداشته . شعری از استاد شاملو :
    هرگز کسی این گونه به کشتن خود برنخاست
    که من به زندگی نشستم

14. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آدمکش کور

مارگارت اتوود
    شهین آسایش

آدمکش کور یک داستان سور رئاليستي است که برنده جایزه بوکر سال 2000 شد . داستان از دو روایت مجزا تشکیل شده است . در یکی از روایت ها دختر و پسر عاشقی را دنبال می کنیم که پسر در حین قرارهای عاشقانه برای دختر یک داستان تخیلی تعریف می کند و در داستان دیگر پیرزنی به اسم ایریس در حال نوشتم شرح زندگی خود و خواهرش لورا می باشد . نهایتا دو داستان به یکدیگر پیوند می خورند .
    لورا خواهر کوچک تر دختری عجیب و حساس است و ایریس خواهر بزرگ تر دختری با حس مسئولیت نسبت به خانواده و خواهرش . ایریس برای نجات خانواده باج داده فداکاری کرده و زن مردی ثروتمند و هوس باز می شود ..... اما تنها در پایان داستان است که متوجه می شود باج اصلی چه بوده و چگونه پرداخته شده است ...
    داستان قشنگی هست . شاید در ظاهر ساده به نظر بیاد اما داستان قابل بحثی دارد و پایانش مهیجه خوب تونسته داستان را جمع کنه . شخصیت لورا حیرت آور هست .

16. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

کافه پیانو - فرهاد جعفری

کتابی که این روزها خیلی گل کرده و نقل محافله و به چاپ نهم هم فکر کنم رسیده
    داستان مردیه که بنا به دلایلی داره از زنش جدا میشه و یه کافه زده تا بتونه از این طریق پول مهریه ی زنش رو جور کنه.
    کتاب کم حجم و در عین حال روونیه.
    اکثر خوانندگان بر این موضوع اتفاق نظر دارند که رونوشتی ست از ناتور دشت و عقاید دلقک.
    البته با توجه به ارادت خاصی که نویسنده در چند جای کتاب بهش اشاره کرده، خیلی هم دور از ذهن نیست.
    داستان پیرامون روابط کافی من با دخترش، همسرش، افرادی که به کافه می آیند و دختر همسایه ی روبه رویی که به گونه ای نقش رقیب همسر رو هم داره، می چرخه.
    یک مقدار اسامی فیلم ها و برند ها و کتاب ها زیاد در کتاب ذکر شده و یه کم خسته کننده می کنه
    شاید کتاب خیلی خاص و بی عیب و نقصی نباشه، اما کتاب خوب و جذابیه و من پیشنهادش می کنم

18. 2 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •