ببين مي توني برگردي پيش يارو رستوران داره؟
اصلان پولت چنده؟
ببين مي توني برگردي پيش يارو رستوران داره؟
اصلان پولت چنده؟
تونستن که می تونم ولی از 2 تا چیز میترسم
1- می ترسم هوا تاریک بشه
2- در قثی red forest به علت کمبود تیر از دست یک سری از دشمنها فرار کردم ، حالا اگه برگردم خفتم میکنن
پول هم به اندازه کافی دارم
Last edited by pooyakhaste; 05-02-2008 at 08:07.
سلام دوست من
تارييك كه ترس نداره
بعدش تو چطوري از دست اونا فرار كردي همون جور دوبار بر گرد براي پول هم سنگ هاي با ارزش رو رو پيدا كن و بفروش اگر مشكلت حل نشود مي توني به رفتن مرحله فرعي پولت رو زياد كن ژيش اون يارو رستوران داره ماموريت فرعي بگير كار رو خوب انجام بده تا بهت پول بده بعد با پولش مهمات و اصحله بخر![]()
سلام دوست من
تارييك كه ترس نداره
بعدش تو چطوري از دست اونا فرار كردي همون جور دوبار بر گرد براي پول هم سنگ هاي با ارزش رو رو پيدا كن و بفروش اگر مشكلت حل نشود مي توني به رفتن مرحله فرعي پولت رو زياد كن ژيش اون يارو رستوران داره ماموريت فرعي بگير كار رو خوب انجام بده تا بهت پول بده بعد با پولش مهمات و اصحله بخر![]()
شما بهتره از هد شات استفاده کنی اینطوری تیر زیاد کم نمیاری یه چیز دیگه اینه که معمولا تو هر منطقه دشمنا 1 نوع تفنگ دارن مثلا تو یه منطقه همه کلاش دارن یه منطقه یه چیز دیگه شما اگه تفنگ اونا رو برداری تیر کم نمیاری چون هرچی بکشی میتونی جیباشو خالی کنی یا خشاب تفنگشو برداری
باور کن اون دشمنهای مرحله اخر رو یه خشاب رو سرش خالی می کنم ولی نمیمیرن.
تازه تو جیباشون هم خالیه دیگه!!![]()
بچه ها تو همون مرحله زیرزمین چندجا هست که باید یک کد 5رقمی رو بنویسیم.
کسی میدونه رمز این کد چیه و چیکار میکنه؟؟![]()
سلام
اينجا 2 كد است![]()
سلام دوستان يكي كمك به ما كمك كنه وقتي من مي خوام اپديت استالكر رو نصب كنم(patch1.5) بقيهه بچ ها اين اخطار ظاهر مي شه چه كار كنم يكي كمك كنه
تا حالا انواع اقسام پچ ها رو دانلواد كردم و مي خواستم نصب كنم اين اخطار مي ياد تا رو ش كليك مي كنم اين مياياد كسي راه حيلي نداره به من كمك كنه![]()
خب میگه نمیتونه بازی رو پیدا کنه یعنی مشکل از فایل exe اجرایه بازیته چون کرک شده به این مشکل برخوردی
من که تا حالا پچ نصب نکردم چون مشکلی نداشتم بهتره جایی بپرسی که چند نفر صب کردن پیغام خصوصیت رو چک کن
Last edited by MAXXX; 11-02-2008 at 18:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)