مثل اینکه ما هرچی زحمت میکشیم به باد هوا میره!
بابا ما که از گروه رفتیم من شب تا صبح میشینم طراحی میکنم انگار نه انگار!![]()
مثل اینکه ما هرچی زحمت میکشیم به باد هوا میره!
بابا ما که از گروه رفتیم من شب تا صبح میشینم طراحی میکنم انگار نه انگار!![]()
بابا دست خوش.....کارت عالیه.....خدائیش اگه همینجوری بری پیش شما و بچه های دیگه هم اینطوری کارکنند....یه بازی توپ میشه........از ته دل گفتم...واقعا کارت درسته....موفق باشی ایشالله همیشه کاهات اینطوری و بهتر حتی...باشند... فقط نمی دونم من اشتباه می کنم یا تکستچر خیلی بازشده ...منظورمو می فهمید که ؟ تکستچر یکم باز شده یعنی سبزه ها بزرگ به نظر میاند اگه بتونید کوچیک ترشون کنید خیلی بهتره به نظر من البته ....یعنی تعداد سبزه ها و تراکم اونها بیشتر به نظر بیاد .....مثل اینکه تکستچر Streach شده باشه....
اینم یه نظر که شاید مفید و شایدم مضر باشه ...![]()
Last edited by littledemon; 12-05-2007 at 21:59.
agha hala ke in hame chiz misazin
be barname commande in ke har jaye in jaha mire chi behse ro ham dadin
مگه چي شده؟؟؟
بلهagha hala ke in hame chiz misazin
be barname commande in ke har jaye in jaha mire chi behse ro ham dadin
خيلي ممنون.بابا دست خوش.....کارت عالیه.....خدائیش اگه همینجوری بری پیش شما و بچه های دیگه هم اینطوری کارکنند....یه بازی توپ میشه........از ته دل گفتم...واقعا کارت درسته....موفق باشی ایشالله همیشه کاهات اینطوری و بهتر حتی...باشند... فقط نمی دونم من اشتباه می کنم یا تکستچر خیلی بازشده ...منظورمو می فهمید که ؟ تکستچر یکم باز شده یعنی سبزه ها بزرگ به نظر میاند اگه بتونید کوچیک ترشون کنید خیلی بهتره به نظر من البته ....یعنی تعداد سبزه ها و تراکم اونها بیشتر به نظر بیاد .....مثل اینکه تکستچر Streach شده باشه....
اینم یه نظر که شاید مفید و شایدم مضر باشه ...![]()
آقا محمد لطفا نام كاربري من رو در صفحه اول به T O O M A J تغيير بده.
littledemon عزیز ممنونم![]()
خوب تا چند روز دیگه این آزادی تموم میشه .. دارم روی چراغها و نیمکتهاش کار میکنم ... و یک حوض آب هم اون جلو هست ... اونو هم درست میکنم![]()
تا حالا 70 در صد شده ... نور پردازی هم مونده ... راستی M O H A M M A D جان ... خود بازی نور پردازی داره یا باید خودمون واسش این کارو انجام بدیم ؟؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بگیرم .. و یک سوال دیگه اسم بازی آخر چی شد .. ( محمد جان زود تر جواب بده امثال T O O M A J عزیز منتظر شما هستن)
بدرود
رضا . ایران![]()
منتظرم ببينم.شما خودتون هم در مورد اسم بازي يه پيشنهادي بدين.در ضمن شما مطمئني كه ميدون آزادي رو درست ساختي؟البته من خودم نمي دونم چون اهل تهران نيستم.اميدوارم كه درست ساخته باشي(منظورم خيابونها و...هست)
دوباره سلام... .
من يه اسم دادم ولي كسي تحويل نگرفت...مشكلي نداره... . فقط براتون آروزي موفقيت ميكنم... .
درود .. من الان کمی فکر کردم دو .. سه تا اسم به ذهنم رسید مثل
Persian GTA
Pars GTA
دیگه نمیدونم![]()
فکر میکنم اگر چیزی به ذهنم رسید بهتون میگم .. و اما میدان آزادی .. من فقط میدان ر میسارم نه خیابون و ....
یعنی اینکه ساخت خیابون و .... بر عهده Map Editor گروه هست .. که اوشون باید اونو بسازن .و جای میدان آزادی رو هم مشخص کنند و این میدان آزادی که من ساختم یا اگر کسی بساره و از این بهتر بشه را توش فرار بدن
![]()
یک سوال هم میپرسم .. لطفا جواب بدین ... چه طور این نقل قول را میزارید ؟؟؟![]()
رضا ایران![]()
شما نمیخواید کوهای تهران رو بسازید؟از هر جای تهران که رو به شمال یا همون بالا وایستیم کوها دیده میشن...
اگه تو بازی هم هر وقت به سمت northباشیم کوهای تهرانو ببینیم خیلی باحال میشه نه؟![]()
اگه بتونید چندتا عکس از این کوهها بزارید شاید بشه ساخت!
یک سوال هم میپرسم .. لطفا جواب بدین ... چه طور این نقل قول را میزارید ؟؟؟
در زیر هر پست میتونی کلمه نقل قول رو ببنی ولی اگر بخوای فقط قسمتی از پست دیگران نقل قول بشه بر روی عکسدر بالا کلیک کن دوتا کد میاد که در {} قرار دارند بین اونها فاصله بده و متن مورد نظرت رو اونجا past کن اینطوری متنی که در اون past کردی مثل نقل قول در میاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)