1 - شما گفتين بله هست ولي نگفتين اسم اون نرم افزار چيه ؟
من اصلا با LCD خارجي كاري ندارم . منظور من از تدوين SKIN اينه كه تو بعضي از SKIN ها مثلا نام OPERATOR رو وسط صفحه گذاشتن كه مثلا با اون نرم افزار بشه اوردش گوشه سمت چپ كه بشه مثله مثلا SKIN TECHNO يا بتونيم با اون به SKIN هايي كه تو صفحه اصلي قط ساعت رو نشون ميدن چيز هايي مثل DATE و OPERATOR NAME رو اضافه كنيم مثلا اسكين X3M كه فقط ساعت رو داره . منظورم هم تو همون LCD داخلي هست
2- اين كه گفتين 64 مگا بايت براي استفاده كاربر قرار داده شده منم همينو دارم ميگم كه ميشه از 10 مگا بايت از اين 64 مگابايت استفاده كرد. چون غير از اون 10 مگا بايت كه گفتين براي عكس و اسكين هست از اون 64 تا هم فقط 10 تا شو ميشه استفاده كرد
.gif)
يعني اگه چيزي مثلا با حجمه بالاي 2 مگ بريزي اون اررور رو ميده يعني تو سايت ها بايد براي V3X بنويسن
10 MB INTERNAL MEMORY
به جاي
64 MB INTERNAL MEMORY
.gif)
بله متوجه هستم. و اون راهی که من پیشنهاد کردم هم جواب میده عزیز.. هم داخلی هم خارجی برا هر دوش
یه فایله مجزاست که میتونی تو یه اسکینه دیگه ازش استفاده کنی. اما اینم یه نرم افزار که فکر میکنم کارتو را
بندازه و یه سایت که در بخشه اسکینش بازم میتونی نرم افزاره دیگه گیر بیاری..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه نکن دوسته عزیز اون 10mb جداست از 64mb .. شما خیلی راحت بدونه نیاز به نرم افزاری میتونی ازش
استفاده کنی. مثلا.. وقتی رو دوربین هستی میتونی بری option و swich storage device رو بزنی و phone
memory رو انتخاب کنی تا عکس ها ازین به بعد رویه 64mb حافظه ی داخلیت ذخیره شن. یا رویه فایله مورده
نظرت(مثله یه mp3 ) مسیره option>manage>move>phone رو طی کنی تا فایله مورده نظرت بره رو حافظه
داخلی و در نهایت مسیره main menu>settings>phone status>download locatoin بری و phone رو انتخاب
کنی تا ازین به بعد هر نرم افزاری نصب کنی یا هر فایلی دریافت کنی مثلا با بولوتوث بره به حافظه ی داخلیت